Regisztráció Elfelejtett jelszó

Takarék Jelzálogbank fórum

Re: nincs cím

#772563 Razamanaz Előzmény: #772559

Abbol a csúcson vettem,akkor jött valami hír.Mondom veszek hátha húznak még rajta egy keveset.Nem húztak.Más ember hírre adja.

#772560 Turkoglu Előzmény: #772555

Mondjuk van elég nagy fiók hálózata stb... szerintem amit matgab írt 300 környékén, talán még kicsit feljebb is jó vétel lehet, bár nagyon nagy a politikai befolyás, ott meg bármi lehet mint tudjuk...

Én az Est médiábol vásár…

#772557 Razamanaz

Én az Est médiábol vásároltam be évekkel ezelőtt.Utána végig csipegettem az esést (ahogy illik),most ott tartok hogy van akkora buktám,hogy vidéken kisebb házat tudnák venni.

Úgy hogy csak óvatosan.

Úgy érzem, ma reggel meg…

#772537 Tapasz

Úgy érzem, ma reggel megkapom a második csomagom.

#772428 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #772419

Nem kívánom senkinek de ilyenkor három limites nap szokott következni...némi ráncigálással. Vételen csak 350-360 környékén gondolkodnék el, de akkor is csak kihasználva a lehetséges felpattanást. Nagyon úgy néz ki, hogy Spéder urat egy jó nagy sóderes lófaxal kínálják meg! De senkit sem szeretnék befolyásolni. Nekem jelenleg egy darab FHB részvényem sincs.

#772419 Euroman Előzmény: #772412

én is vettem....de vannak kétségeim.....plusz sajnos a tegnap reggel beadott eladásaim is beragadtak a felfüggesztés miatt....most meg egy 100-assal lejjebb van