Abbol a csúcson vettem,akkor jött valami hír.Mondom veszek hátha húznak még rajta egy keveset.Nem húztak.Más ember hírre adja.
Abbol a csúcson vettem,akkor jött valami hír.Mondom veszek hátha húznak még rajta egy keveset.Nem húztak.Más ember hírre adja.
Mondjuk van elég nagy fiók hálózata stb... szerintem amit matgab írt 300 környékén, talán még kicsit feljebb is jó vétel lehet, bár nagyon nagy a politikai befolyás, ott meg bármi lehet mint tudjuk...
E-starból rutinus higító voltam, ne izgulj van itt tapasztalat...:-)
Én az Est médiábol vásároltam be évekkel ezelőtt.Utána végig csipegettem az esést (ahogy illik),most ott tartok hogy van akkora buktám,hogy vidéken kisebb házat tudnák venni.
Úgy hogy csak óvatosan.
ha nem lesz aki feltőkésítse megint a bankot, akkor limes 1
Háát... Keményen tolod az biztos... :-)
Én még kivárok...
300 körül fogok venni egy kezdő pakkot és 270-nél bevásárolok...:-)
Nekem is az az érzésem, hogy az 500 -at is simán felváltja holnap...
azt hiszem, most lehet csomagot vásárolni :)
engem úgy 300-200 között érdekelne :)
Nem kívánom senkinek de ilyenkor három limites nap szokott következni...némi ráncigálással. Vételen csak 350-360 környékén gondolkodnék el, de akkor is csak kihasználva a lehetséges felpattanást. Nagyon úgy néz ki, hogy Spéder urat egy jó nagy sóderes lófaxal kínálják meg! De senkit sem szeretnék befolyásolni. Nekem jelenleg egy darab FHB részvényem sincs.
én is vettem....de vannak kétségeim.....plusz sajnos a tegnap reggel beadott eladásaim is beragadtak a felfüggesztés miatt....most meg egy 100-assal lejjebb van
egy kommentemmel bezúztam :))
Ebből zuhé lesz, nem lesz már kedvenc...
http://444.hu/2016/05/27/az-fhb-bank-speder-zoltan-ceget-hitelezi
ahogy mindenki csinálja, de mi örömünket szolgálja