Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#772239 walex Előzmény: #772231

Az enyém is 10 éve távozott, Rádió Deejay. Mai napig nincs rádió, ami részlegesen pótolná.

Roxy, Rise FM gagyi volt, Music FM dettó.

Aztán jött a Petőfi, más vonal, olyan tehetséges magyar előadók kerültek elő általa, akikről addig sosem hallottam, mert egy rádió sem adott nekik teret és lehetőséget.

Most elkezdték nyomni a gagyit, ami a csapból folyik a többi rádióban. Nagy szükség van egy újabb tucatrádióra tényleg.

Lehetséges Class vég miatt lett volna a váltás? Petőfi DJ akkor is maradhatott volna, beleillett volna szvsz.

Bezzeg azt az igénytelen Dankót (amit valószínűleg azért hoztak létre anno a fijjúk a Neo helyén, hogy ne legyen más versenytárs, így garantált a piaci egyeduralom), nem akarják lekapcsolni, átpozicionálni. Hányan hallgathatják ezt az igénytelen mulatós sz@rt? Eddig még egy embernél sem hallottam még idősebbek között sem, akinél ez szólt volna. Ráadásul egy országos frekit elpazarolnak erre, amin mehetne egy másik országos rádió piaci alapon, mint régen (Danubius & Sláger vagy Class FM & Neo FM)...

#772231 Koffein Előzmény: #772229

megértem, akinek bejött a stílus, annak fájhat, a napi rutin, a megszokás, hogy nem azt hallja, amit szeretne... ismerős a helyzet, az én kedvenc rádióm 10éve eltávozott az éterből... az a helyzet, hogy magyarországon nincs folytonosság, egyszer minden rádió megszűnik, átalakul... a petőfi esetében csak idő kérdése volt, hogy mikor nyúlnak hozzá, azt is eltudom képzelni, hogy a petőfi javára a classt elkaszálják...

#772226 Ibiza Előzmény: #772225

Taxisok valamikor az "élet császárai" voltak, valutáztak, csajokat közvetítettek, összejátszottak a szállodaportásokkal..ők voltak az élet császárai"..(a kamionosok voltak az élet császárai3..a nőgyógyász szülész orvosok a 4)

ma már csicska meló a taxis is meg a kamionos is..a recepciós is csak egy átlagmeló, max adnak egy kis jattot a csumiztató éttermek..oda irányítsd a csoportokat.. ez fáj nekik..

90-es években sokan akartak taxis engedélyt.. mert elterjedt korlátozni fogják a taxisok számát..mint usában.. és el- vagy bérbeadható lesz a kocsi meg az engedély is... akkor sokat ért volna.

#772225 Ibiza Előzmény: #772224

Én általában kedvelem a taxisokat,(Thaiföldön a tuktukosokat) ismerik a városokat annak a lüktetését, hol zajlik az élet, bennük van a zsiványság.

Ma már a magyar taxisok sokat változtak, mintha minden mazsola álma az lett volna taxis legyen..pofátlanok buták.. nem ismerik a várost..nem tudnak vezetni.. (kevés kivétel) kisszerűek, egy mm.t nem gondolkodnak előre, a lehúzáson jár az eszük. ócska kis pofátlan suttyók..

Ha van hely félreállni akkor is leállnak az út közepén, ha beengeded magad elé meg sem köszöni, nem veszik fel a közlekedés ritmusát, 30-40-el mennek a belső sávban..

van 1-2 tréfa amit be szoktam vetni ha taxizom.. kérdezem ez dízel? (tudom az) azt mondja igen.. jaaa mondom akkor azért nem megy.. utána mindjárt gyorsabban megyünk.. vagy ha nekiáll panaszkodni milyen szar az üzlet.. mondom neki..van egy haverom a csepeli papírgyárban van felvétel a meleghengernél..3műszak jól fizetnek..ingyen szóda..érdekli? nagy lesz a csönd.

Én "budásokat" szoktam telefonon hívni, magyar taxit eleve csak telefonon érdemes, akkor van meg a kontrollod.. ha problémád van vele és visszaszólsz a központba akkor gondja van. Ha utcán állsz oda is lehet telefonon rendelni. Ha csak leintesz egyet akkor szabad préda vagy.

#772224 Fornit Előzmény: #772215

2,1 km. Sétatávolság. 6000ft. Szép.

A taxisok azok, akiket minden országban látatlanul előre utállok.

Angol taxisokkal (=pakisztáni, bangladeshi) nem volt rossz tapasztalatom.

Itthon, magyarként szerencsére azért ettől nem kell tartani, mindenhol a jobbára a külföldieket próbálják lehúzni vsz.

Nem is emlékszem itthon mikor taxiztam utoljára.

#772210 Ibiza Előzmény: #772198

1920 június 4 Trianon!

Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,

Hiszek egy isteni örök igazságban,

Hiszek Magyarország feltámadásában.

Ez az én vallásom, ez az én életem,

Ezért a keresztet vállaimra veszem,

Ezért magamat is reá feszíttetem.

Szeretném harsogni kétkedők fülébe,

Szeretném égetni reszketők lelkébe,

Lángbetűkkel írni véres magyar égre:

Ez a hit a fegyver, hatalom és élet,

Ezzel porba zúzod minden ellenséged,

Ezzel megválthatod minden szenvedésed.

E jelszót ha írod lobogód selymére,

Ezt ha belevésed kardod pengéjébe,

Halottak országát feltámasztod véle.

Harcos, ki ezt hiszed, csatádat megnyerted,

Munkás, ki ennek élsz, boldog jövőd veted,

Asszony, ki tanítod, áldott lesz a neved.

Férfi, ki ennek élsz, dicsőséget vettél,

Polgár, ki ezzel kélsz, új hazát szereztél,

Magyar, e szent hittel mindent visszanyertél.

Mert a hit, az erő, mert aki hisz, győzött,

Mert az minden halál és kárhozat fölött

Az élet Urával szövetséget kötött.

Annak nincs többé rém, mitől megijedjen,

Annak vas a szíve minden vésszel szemben,

Minden pokol ellen, mert véle az Isten!

Annak lába nyomán zöldül a temető,

Virágdíszbe borul az eltiport mező,

Édes madárdaltól hangos lesz az erdő.

Napsugártól fényes lesz a házatája,

Mézes a kenyere, boldogság tanyája,

Minden nemzetségén az Isten áldása.

Magyar! Te most árva, elhagyott, veszendő,

Minden nemzetek közt lenn a földön fekvő,

Magyar, legyen hited s tied a jövendő.

Magyar, legyen hited és lészen országod.

Minden nemzetek közt az első, az áldott,

Isten amit néked címeredbe vágott.

Szíved is dobogja, szavad is hirdesse,

Ajkad ezt rebegje, reggel, délben, este,

Véreddé hogy váljon az ige, az eszme:

Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,

Hiszek egy isteni örök igazságban,

Hiszek Magyarország feltámadásában!

Most olvastam,hogy megsz…

#772202 walex

Most olvastam,hogy megszűnik a Petőfi DJ is.

A pártpropagandista ***** anyjukat,hogy még azt is szét kell cseszni, ami még működik.

Az "elmúltnyolcévben" léptek egy merészet, egy nyugdíjas rádióból csináltak egy fiatalos rádiót, ami egy idő után nyereséget termelt.

Most meg szétbarmolják az egészet.

#772189 tozsdenyul Előzmény: #772183

Elképzelésem ne is legyen, fantáziát pláne ne lássak. Ember vagyok, elképzeléseim többnyire elfogultak lennének, tehát rosszak. Jelez az indikátor, és kereskedjél gépiesen. Esetleg a tapasztalataid alapján súlyozzál, vagy ha elkap a flow, akkor nyomjad jobban, ha elkap a negatív örvény, akkor pihenj. Meg amúgy rendszeresen. nekem ez a véleményem, nekem ez müködik. nem kúl, nem szexi, de az enyém :)

Én szerintem nem a kúl lesz eredményes, hanem az uncsi gépies.