Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#772183 Spade Előzmény: #772182

a véleményedet ird le, miben látsz fantáziát miért ilyesmi, ne a pozidat, meg a buktádat. Mindenből lehet tanulni, aztán mindenki eldönti mit csinál vele. Nagyon szimpi pl. ah Matgab beírja.Az a problémám h te ezt mindenféle bullshitre hivatkozva elutasítod és igen érdekel ahogy másé is.

#772182 tozsdenyul Előzmény: #772180

Figyu, elmondtam, más bukása a téma, hogy jön ide irigység?

Én buktam eleget, nem irigylem a másét :)

Másrészt az én bukásom a téma, ha ideszövegelem, akkor bukta lesz jó eséllyel nekem is, hányszor kéred még, hogy a véleményem leírjam? Ennyire érdekel téged? :)

Fogadd el, engem érdekel az is ki mit vehet ki, milyen hatás lehet rá.

#772181 tozsdenyul Előzmény: #772179

Te mikor tettél be utoljára?

"Engem pl. érdekel mindenki véleménye"

Ez te vagy, de én miért olvassak olyat, amitöl romlik az én eredményem?

Mi mástól lehetne rendben valamire hivatkozni egy tözsdefórumon, mint az eredményességem?

Egyébként meg, ha figyelmesen olvasod, tanácsokat is adtam kereskedésröl, csak tippeket nem.

Ráadásul elég érdekes szerintem a véleményem, hogy miért nem.

Érdekeljen az, ne a tippjeim, meg elképzeléseim. :)

#772180 Spade Előzmény: #772177

"Márpedig nekem nagyon is számít, mit vesz ki valaki abból, amit én beírok - ha pénzröl van szó. "

nem az a lényeg h más mit vesz ki abból amit mondasz hanem h te mit veszel ki belőle, a többi bullshit és max irigység vagy ilyesmi.

#772179 Spade Előzmény: #772176

"Én arra reagáltam, hogy én miért nem teszek ajánlásokat, illetve mi a véleményem "

Az h nem teszel be bár van elképzelésed az , bármire is hivatkozol nincs rendben.

.

"Amúgy neked is elmondom: Az nem mindegy, mit teszünk be, nem mindentöl épül a közösségi site, általános kijelentésként nem értek egyet vele, spamtöl például nem épül semmi."

Ami nem trollokodás az nem spam, mindenben van/lehet info. Engem pl. érdekel mindenki véleménye

#772177 tozsdenyul Előzmény: #772176

Ja értem, hogy azt utasítom vissza, hogy én beírjak... De hát mit tegyek, ha a tapasztalatom e téren rossz :)

Én már csak így jártam, nem leszek kúl fórumozó.

"Hogy ki mit vesz ki vagy kivesz-e egyáltalán az nem számit."

Márpedig nekem nagyon is számít, mit vesz ki valaki abból, amit én beírok - ha pénzröl van szó.

#772176 tozsdenyul Előzmény: #772175

Én arra reagáltam, hogy én miért nem teszek ajánlásokat, illetve mi a véleményem erröl. Hogy ki mit vesz ki, az az ö dolga.

Amúgy neked is elmondom: Az nem mindegy, mit teszünk be, nem mindentöl épül a közösségi site, általános kijelentésként nem értek egyet vele, spamtöl például nem épül semmi.

Azt meg részletesen leírtam, mi az oka, ha egy ajánlást átugrok, nem kúlság kérdése, hanem mert nekem így jobb. Ebben nincs visszautasítás. Ezt visszautasítom :)

#772175 Spade Előzmény: #772173

Én a szövegre mondtam h bullshit. Egy közösségi site attól lesz több h sokan beraknak ezt azt, módszert, véleményt, pozit mittomén. Az visz előre . Hogy ki mit vesz ki vagy kivesz-e egyáltalán az nem számit. Nyilván az is irhat aki nem is tőzsdézik, de h beirást kategórikusan visszautasitani az nem kúl, sztem. Nyilván le se kell hülyézni érte ha nem jön be, mert van ilyen

#772173 tozsdenyul Előzmény: #772168

Berakni, kivenni?

Mint írtam, nem is olvasom az ajánlatokat, akkor miröl beszélünk?

Másrészt, ha jól látom, nem kizárólagosan 'szakmai' a fórum, tehát megint nem értem, hozzá se szóljak semmihez, ha nem adok tippet az Otp-re?

Arról pláne nem volt szó, ha én beírnék valamit, akkor konkurencia lenne. Ellenkezöleg, azt írtam, bukna, aki hasznosítani akarná, és ettöl kímélem meg.

Ricsi egyrészt csak ha kérdezik, másrészt a rendszerét osztotta meg, nem ajánlásokat. Arra én is azt mondtam, hogy rendben van. Miért lepödnék meg, hogy eredményességét nem rontja, ha ezt mondtam én is?

Arról nem beszélve hogy mechanikus kereskedést csinál, amiröl megint azt mondtam, pont hogy az a jó?

Amiröl én beszéltem, arra pl példa Lenthor a dax-szal. Ha tévedek, akkor elöre is elnézést kérek.

Tök jószándékúan segítene, követik páran, és lefogadom, hogy amikor pár napra eltünik szegény, akkor bukta van, meg pánik. Én így látom. Meg így tapasztaltam. Buktam mást követve, és buktak miattam.

a vicc persze az, hogy mind bejött amit mondtam, csak az sem elég.

Nem halat kell adni, hanem hálót.

Ettöl még akár szr alak is lehetek, de legalább azért oltsanak, amit ténylegesen mondtam/gondolok. Szóval olvasd el újra :)

Aztán jöhet az oltás, legalább látom mások hogy látják.

#772168 Spade Előzmény: #771739

egy másikon írtam mert nem tudtam ebbe belépni, de végül sikerült

"Nem is figyeled ibiza ajánlásait, én vagyok olyan jó arc, hogy eleve megkíméllek a hasonló spamtöl :)"

ez totál bullshit, aki nem akar berakni a közösbe ne is kapjon belőle, Tök mind1 egyébként h leírod-e a tuti nyerő stratégiád mert úgyis mindenki máshogy fogja adaptálni és nem lesz a versenytársad. De aki csak nyúlja az ötleteket de nem adja, mert ilyen olyan f@szom érvekre hivatkozva, azt sz@ alaknak fogják tartani És kevés az olyan ember mint ricsi aki tutira leírt mindent és láthatóan mégse befolyásolta az eredményességét

Re: Vers a törzsfőnöknek

#772166 Espdd Előzmény: #772116

Volt itt szó arról h mit és hogyan kéne a gazdaságban?

"

Elon Musk nagy játékos, pontosan tudja, hogy mivel tudja ráhozni a szívbajt a konkurenciára. Most a Code Conference 2016 alkalmával beszélt arról, hogy a teljesen önvezető autójuk hamarabb elkészül, mint azt bárki gondolná. Állítása szerint kevesebb, mint két év és rendelkezésre áll majd az önvezető technológia a Teslánál. A szabályozói oldalnak viszont további egy évre lehet szüksége, hogy ez a forgalomban is megjelenhessen.

"

nem is oly régen én azt mondtam 20-ra tutira realitás lesz az önvezető autó, azt mondtad 30-ra se.

Na erről ennyit.

Egy másik érdekes hír:

60 ezer dolgozó munkáját váltották ki robotokkal,

http://index.hu/tech/2016/05/25/robothadsereg_epiti_a_kovetkezo_telefonunkat/

a harmadik:

"A kínai WinSun tíz egyszintes házat épített fel 24 óra alatt. A házakat egy betonnal töltött 3D nyomtató készítette, "

http://index.hu/tech/2014/09/08/24_ora_alatt_10_hazat_epit_meg_a_robot/

.

itt az új világ. Ezek tükrében nagyon el kell gondolkozni az ipar és gazdaság fejlesztésen.

Mert kisvállalkozásoknak nem terem sok babér. Hacsak nem a turizmusban, vendéglátásban az eüben, vagy startup fejlesztő cégekben. Az h a szolgáltató cégeket nagyrészt államosítótták még jó is lehet sok munkaerőt felszívhat. És persze ezerrel és adókedvezményekkel támogatni a multik hazai robotizációját önvezető jármű fejlesztést stb., mert azt valszeg a németeknél franciáknál hamar be fogják tiltani illetve korlátozni, mert nagyon megugrik a munkanélküliek száma. És a szerencsétlen barom merkel még beenged összesen 3-5 milla migráncsot is. Szal kell majd a német multiknak olyan hely ahol a robotizációt ezerrel támogatják. Ebből a szempontból nagy előny lehet a fidesz kormány amely gyorsan léphet támogatással is és törvényekekkel is, már ha felismeri. És az is támogatja a gyors lépést h Mo nem jobban teljesít. Márpedig ha ez igy marad 18 biztos buktának igérkezik főleg ha a baloldal az lmp és a jobbik az egyéni körzetekben összefog, a sok lopás a nyakukra ég majd. Szal orbán nem hiába ideges, de ez paradox módon sok lehtőség is mert itt nagyon gyorsan kell lépni és van is lehetőség, rengeteg. Az ellenzék meg ezekben a kérdésekben sötét mint a középkor, és az edigi ipar és gazdaság fejlesztési modellek különösen a libverális hne legyen szabályozás és akkor majd minden k@rvajól jól fog muzsikálni, hát nem, ezek totál tévutak.

Hogy mi lesz a sok felszabaduló munkanélkülivel az EU-ban ? ők majd kapják állampolgári jogon a garantált alapjövedelmet, nem véletlenül kisérletezgetnek vele. A nyugdíjjal se lesz gont majd a robot megtermeli a rávalót már ahol lesz, és már ahol idejében lépnek a gazdaságban.

#772156 TrendMan Előzmény: #772154

Hát ez kiábránditó.

És a létszámhiány miatt a minisztériumban a kutya nem fog utánajárni.

Re: Vers a törzsfőnöknek

#772116 tozsdenyul Előzmény: #772021

Miért tiltották volna ki? Túl obszcén volt a nyalás?

Simán elmegy manapság durvább is...