Re: nincs cím
tozsdenyul Előzmény: #772168Berakni, kivenni?
Mint írtam, nem is olvasom az ajánlatokat, akkor miröl beszélünk?
Másrészt, ha jól látom, nem kizárólagosan 'szakmai' a fórum, tehát megint nem értem, hozzá se szóljak semmihez, ha nem adok tippet az Otp-re?
Arról pláne nem volt szó, ha én beírnék valamit, akkor konkurencia lenne. Ellenkezöleg, azt írtam, bukna, aki hasznosítani akarná, és ettöl kímélem meg.
Ricsi egyrészt csak ha kérdezik, másrészt a rendszerét osztotta meg, nem ajánlásokat. Arra én is azt mondtam, hogy rendben van. Miért lepödnék meg, hogy eredményességét nem rontja, ha ezt mondtam én is?
Arról nem beszélve hogy mechanikus kereskedést csinál, amiröl megint azt mondtam, pont hogy az a jó?
Amiröl én beszéltem, arra pl példa Lenthor a dax-szal. Ha tévedek, akkor elöre is elnézést kérek.
Tök jószándékúan segítene, követik páran, és lefogadom, hogy amikor pár napra eltünik szegény, akkor bukta van, meg pánik. Én így látom. Meg így tapasztaltam. Buktam mást követve, és buktak miattam.
a vicc persze az, hogy mind bejött amit mondtam, csak az sem elég.
Nem halat kell adni, hanem hálót.
Ettöl még akár szr alak is lehetek, de legalább azért oltsanak, amit ténylegesen mondtam/gondolok. Szóval olvasd el újra :)
Aztán jöhet az oltás, legalább látom mások hogy látják.