Regisztráció Elfelejtett jelszó

FuturAqua Nyrt.

Re: A Futur futurja

#773001 joepappa Előzmény: #771883

igazából most tünt fel a kedves közönségnek, hogy lehet adni-venni. meg is teszik. kiugró a forgalom.

A Futur futurja

#771880 Soroska

Már a közgyüli is szépen rendben lement, de mikor engedik végre vissza?

Re: Future

#769405 joepappa Előzmény: #768549

csak úgy záporoznak a felfüggesztések meg a büntik a T és Strandard veretesebb köreiben A kis kedvencem bünti nélkül megúszta, tehát tényleg önhibán kívüli baki volt a könyvvizsgáló Hölgyel. Örülünk Vincent. :)

Re: Future

#768549 joepappa Előzmény: #768460

Macikának: sajnos a közgyüliig nem is lesz kereskedhető a cucc nagy szívfájdalom de elvileg gyorsabban nem lehet összehívni legalábbis ha jól emlékszem az a szabály hogy 1hónappal előbb kell jelezni hogy közgyüli legyen. :) viszont amíg nincs auditált elfogadott beszámoló addig nem engedik vissza a parkettra ,ezek a szabályok amit most betertat az MNB.

Re: Csak idő kérdése, és a WATERCOIN elsöpri a hagyományos pénzrendszert?

#768403 joepappa Előzmény: #768390

Macikának odaátra: köszönöm, volt remek pálesz hétvégén, két fél barackot lenyomtunk a sajátból, de főleg borozás volt, ugyanis badacsonyban sikerült eltölteni a szombatot. :)

csodálatos remek és fenomenális helyi borokat kóstolgatva. :)

#768390 joepappa Előzmény: #768072

Macinak odaátra (imádok így beszélgetni):

Nézzük a jó oldalát nem büntetett a tőzsde :) (reméljük nem is fog) :)

Namost a közleményekből az jön le hogy a kedves könyvizsgáló hölgy szarul végezte a munkáját a cég meg szorul. Tudom csak a szart kell magyarázni. :) Most lesz közgyüli remélem addigra tényleg lesz megoldás. Jogilag még ha nem is a cég (kvázi) a hibás a könyvvizsgáló trehányságáért, akkor sincs meg az audit a 2014-es mérlegre tehát nem kereskedhető a papír, a céget kár éri, rossz hírnév stb, a részvényesek szívnak.

#768072 joepappa Előzmény: #768071

EX ha még itt vagy velünk, azért a véleményedre kiváncsi lennék.

#768071 joepappa Előzmény: #767327

a Rabbinak Odaátra :)

nagyon kellemetlen egy trehány könyvvizsgálót kifogni, reméljük hogy kis kedvencemben úrrá lesznek a helyzeten mihamarabb. egyébként új könyvvizsgáló van már az idei auditra.

#767327 joepappa Előzmény: #767325

amúgy majd duplázta a forgalmát, a nagyker volt a zászlóshajó ami némi nyereséget is termel, jól megy az almdudler, ők értékesítik. a többi része a cégnek épülget, és jelenleg veszteséges mint minden építkezés amig el nem kezd termelni. nagyon korrekt a tájékoztatójuk most néztem át részletesen is.

#767326 joepappa Előzmény: #767325

a pénzügyi tevékenységre mennek rá ez látszik a tájékoztatójukon. :)

#767325 Koffein Előzmény: #767322

maga az ötletbe hosszú távon én is látok fantáziát, csak valahogy philaxia/humet szaga van... habár nem követem az eseményeket... tud előrelépni? vásárolják a vizet? kinek adják el? osztalékként még mindig vizet adnak? :)

#767322 joepappa Előzmény: #767315

mert hatalmas lehetőségeket látok benne.

#767315 Koffein Előzmény: #767311

miért vettél bele? :)

#767311 joepappa Előzmény: #767308

nekem ez száz éve van :)