odaátra: Maci veszed már? :)
igazából most tünt fel a kedves közönségnek, hogy lehet adni-venni. meg is teszik. kiugró a forgalom.
Most engedték vissza. :) 2016.06.1-től lehet újra kereskedni. :)
Már a közgyüli is szépen rendben lement, de mikor engedik végre vissza?
visszaolvasva, ez a rengeteg odaátra... kész x akták :D
ájvé megvan a könyvvizsgálói:
http://bet.hu/newkibdata/121346903/kvizsgjel_2014_ifrs.pdf
lehet nemsokára kereskedni megint.
csak úgy záporoznak a felfüggesztések meg a büntik a T és Strandard veretesebb köreiben A kis kedvencem bünti nélkül megúszta, tehát tényleg önhibán kívüli baki volt a könyvvizsgáló Hölgyel. Örülünk Vincent. :)
Macikának: sajnos a közgyüliig nem is lesz kereskedhető a cucc nagy szívfájdalom de elvileg gyorsabban nem lehet összehívni legalábbis ha jól emlékszem az a szabály hogy 1hónappal előbb kell jelezni hogy közgyüli legyen. :) viszont amíg nincs auditált elfogadott beszámoló addig nem engedik vissza a parkettra ,ezek a szabályok amit most betertat az MNB.
na itt írják le közérthetőbben mi történt:
http://index.hu/gazdasag/2016/04/25/felfuggesztettek_egy_tozsdei_ceget/
Macikának odaátra: köszönöm, volt remek pálesz hétvégén, két fél barackot lenyomtunk a sajátból, de főleg borozás volt, ugyanis badacsonyban sikerült eltölteni a szombatot. :)
csodálatos remek és fenomenális helyi borokat kóstolgatva. :)
Macinak odaátra (imádok így beszélgetni):
Nézzük a jó oldalát nem büntetett a tőzsde :) (reméljük nem is fog) :)
Namost a közleményekből az jön le hogy a kedves könyvizsgáló hölgy szarul végezte a munkáját a cég meg szorul. Tudom csak a szart kell magyarázni. :) Most lesz közgyüli remélem addigra tényleg lesz megoldás. Jogilag még ha nem is a cég (kvázi) a hibás a könyvvizsgáló trehányságáért, akkor sincs meg az audit a 2014-es mérlegre tehát nem kereskedhető a papír, a céget kár éri, rossz hírnév stb, a részvényesek szívnak.
EX ha még itt vagy velünk, azért a véleményedre kiváncsi lennék.
a Rabbinak Odaátra :)
nagyon kellemetlen egy trehány könyvvizsgálót kifogni, reméljük hogy kis kedvencemben úrrá lesznek a helyzeten mihamarabb. egyébként új könyvvizsgáló van már az idei auditra.
amúgy majd duplázta a forgalmát, a nagyker volt a zászlóshajó ami némi nyereséget is termel, jól megy az almdudler, ők értékesítik. a többi része a cégnek épülget, és jelenleg veszteséges mint minden építkezés amig el nem kezd termelni. nagyon korrekt a tájékoztatójuk most néztem át részletesen is.
a pénzügyi tevékenységre mennek rá ez látszik a tájékoztatójukon. :)
maga az ötletbe hosszú távon én is látok fantáziát, csak valahogy philaxia/humet szaga van... habár nem követem az eseményeket... tud előrelépni? vásárolják a vizet? kinek adják el? osztalékként még mindig vizet adnak? :)
mert hatalmas lehetőségeket látok benne.
miért vettél bele? :)