Én is vettem 14 h körül kis Dax shortot és már el is adtam: 1517 --> 2198 hehehe
Viszont még visszavenném, remélem hétfőn még visszapattan.
Én is vettem 14 h körül kis Dax shortot és már el is adtam: 1517 --> 2198 hehehe
Viszont még visszavenném, remélem hétfőn még visszapattan.
mák..bekötött dax shortom most meg esőke.. de el is adtam. köszönjük
várok egy felpattanást 10288ig utána sztem megy le.. ha igazam van akkor 10k alá..majd 9750. ha 9680 alá megy akkor az 9500 lesz.. fel 750ig majd le 9340ig :) kb ez..
Alakul, de sztem még egyszer nekifut majd lefele. Ma csak 160-ig ment.
180-nál shortot azért zártam, mert féltem, hogy egyből elpattan.
Lassan mehet betölteni a rést, de sztem az csak long jel lesz.
nem volt szép a shortom..játszottam párszor vele eladtam majd visszavettem.. pénteken már nem tudtam visszavenni.. nem ment le addig.. de ahogy látom így a jó.
Nem esett jól...szép pusztítás a számlámon...de minden nap egy új lehetőség..
Most már megvárom amíg egy nap meredeken leesik 100pontot.. és amikor visszamegy akkor shortolom.. hamarosan lesz sztem ilyen mert kiverik a stopokat.
Shortban is kényelmesen végig lehet nézni, ha kellően kis mennyiséget birtokol az ember;-)
Ezeket az órákat csak longban lehet kényelmesen végignézni. Sztem az 500 simán benne van.
nem szép.. megszívatott.. innen azért nem várom feljebb.. max a 250 a következő az 500alá..de az csuda lenne.. ott egy nagyon kövér shortot nyomok..
Daytradet néztem mikozben járja a rangéját a 9800-10180 között
ha elmegy 250 ig és vissza 150 akkor nyomok egy nagy shortot..
Jaj csak már ne látnám ezt a sok "zöldet"!
Nagyon nyugtalan a kicsike, én már egy ideje távolmaradok vagy törpepozikat nyomok.
Ez simán lehet egy hóvégi hajrá.
jó szar a shortom.. járja a 10180-9750es rangéját.. az adatokra spekuláltam de meg sem kottyan neki..