Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#772373 matgab Előzmény: #772370

akkor hajrá angolok, sokan vannak, jól élnek, ha menni fog a válogatottnak akkor annyi nike mezt adunk el, hogy csak győzzük legyártani! :-)

#772362 matgab Előzmény: #772358

ez a nike katasztrófális, amióta van nekem... vételem óta esett 15%-ot, de egy fikarcnyi erőt nem mutat... mintha nem is foci EB lenne... Van Nike mezes válogatott? Kinek drukkoljak a magyarok kiesése után?

Wazze.. LDRH-t felvásáro…

#772354 Fornit

Wazze.. LDRH-t felvásárolják.

Figyelőn tartottam. Most már elfelejthetem. Igaz venni csak lejjebb vettem volna.

Egyszer toltam benne egy nagy skalpot.

jesszus HMNY +549% ... a…

#772311 Koffein

jesszus HMNY +549% ... a spekik jól rárepültek 1,21 -ről tépték 10ig :-S brrrr

Monsanto emeli a tétet, …

#771346 Koffein

Monsanto emeli a tétet, a tegnapi záró alapján még van benne 10% :O

"Tovább emelte az árat a Bayer a Monsantóért

Készpénzben ajánl 62 milliárd dollárt a német Bayer-csoport egyesült államokbeli riválisáért, a Monsanto agrárvegyipari cégért. Részvényenként 122 dollárt fizetnek, ami 37%-kal több a Monsanto május 9-i záróárfolyamánál. Ha a Monsanto elfogadja az ajánlatot, akkor ez lehet a legnagyobb felvásárlás, amelyet német vállalat valaha külföldön végrehajtott. A Bayer ügylete nem jár vállalatrészek eladásával. Ha a tranzakció létrejön, akkor a német cég lehet a világ legnagyobb agrárvegyipari gyártója."

#771345 Koffein Előzmény: #771343

május megvolt, elvileg jújniusban emelnek, de addig még bármi megtörténhet a világban... :)

Mikor is lesz kamatdönté…

#771343 TrendMan

Mikor is lesz kamatdöntés?

A májusi már megvolt, most már júniusra stresszelünk vagy még május is hátravan?

Ksz

#771327 Fornit Előzmény: #771314

Ó, most nézem dupla adag lett, szétkapcsolódáskor még bement az order 14,49-en is. Az tűnt fel, hogy túl sok a nyerő rajta. (Bár az sosem probléma)

#771078 Kissherceg Előzmény: #771054

Parádé ez is, persze a lakossághoz mérten nem brutális

Az amerikaiak hitelkártya-adóssága mindjárt eléri az EZER MILLIÁRD dollárt

Az forintban nagyjából 280 ezer milliárd. Bő ezerszerese az MNB-alapítványokba lapátolt közpénzhegynek. Majdnem a százszorosa az einstandolt nyugdíjvagyonnak. Kábé kilenc évnyi magyar GDP. És ez még csak nem is rekord, a válság előtt volt már ennél nagyobb is az összeg, 2008 nyarán zuhant be 1000 milliárd alá. Laikusként nehezen felfogható módon egyébként ez az amerikai gazdaság és munkaerőpiac egészséges állapotát jelzi, ami ahhoz vezet, hogy az emberek mernek több pénzt költeni, mint amennyijük van

ilyen zöld 7zárásra nem …

#771054 Koffein

ilyen zöld 7zárásra nem is gondoltam volna... legalább lesz mint visszaadni jövő7en :-))

IPO

#771015 Koffein

érdekes szösszenet, hogy a miatt aggódnak, hogy idén csak 1 cég ment tőzsdére.