Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

http://www.portfolio.h…

#771084 walex

http://www.portfolio.hu/gazdasag/varga_40-60_milliardot_jelenthet_egy_ujabb_felminosites.5.232182.html

Elérheti.

Lehet,csakhogy ezt is el fogják szórni baromságokra. Rogán szomszédra, presztízs felcsúti vasút hosszabbításra, esetleg pár új felesleges stadionra vagy épp a gázszerelő további kitömésére.

Tavaly, de idén végképp lazán meg lehetett volna csinálni a nullás költségvetést. Jól alakulnak a bevételek, de már 2018 lebeg a szemük előtt, 6 év alatt semmilyen érdemi reform nem történt (a tucatnyi új adó bevezetése/adók emelése nálam nem reformot jelent) és már nem is fog.

Ide egy magyar Dzurinda kéne, aki nem tököl,hanem lép és keményen.

Már a szlovákok mögött döcögünk, nemsokára a románok is előznek, mert "a magyar reformok műkődnek".

Re: nincs cím

#771073 walex Előzmény: #771062

Erre valószínűleg előkerül a hetek óta (kérdésekre, mutyi hírekre) lapító párt propagandista is verni fogja a mellét,hogy micsoda siker ez.

Aki ma még ad a hitelminősítők szavára 2008 után az nem normális vagy egyenesen h*lye.

Ettől persze lehet blue tépés, mivel alapok bóvlit nem vehetnek, most elhárult az akadály.

#770996 banyaiz Előzmény: #770935

Ki kell hirdetni a szenátus feloszlatását, Cézár átveszi mindennek az irányítását, ennyi erővel ha ennyire nem sikerült öntudatra ébredniük, végeredmény ugyanaz.

Konkrétan ez a közt elnöki téma elég messze van még és most eldöntött tényként közli, hogy Viktor nem akarja és ezért nem lesz újraválasztva. Komoly.

#770995 banyaiz Előzmény: #770935

Római Birodalom történelme az kb jó példája a kontraszelekció hatásainak mikor egy erőskezű vezető csupa szolgával vette körbe magát mint megoldás a bajokra.

Pedig azok kicsit tökösebb gyerekek voltak mint ez a mi vezetőnk.

Mindenképp jelentkeznének a hátrányai ennek még akkor is ha egy zseni lenne. Na erről nincs szó azért .

Nyilván annak is vannak hátrányai ha mindig mindenen vita van , de hát azért valahogy úgy képzelném el csak van egy önálló véleménye egy egy témáról ha parlamenti képviselő , és azt el is mondja ha nem ért egyet akkor úgy is szavaz. Ezek kb azt lesik miről mit gondolhat Viktor , hogy ők is azt gondolhassák? :) Ezért kár ott bohóckodni ennyi bólogató kutyának.

#770988 Fornit Előzmény: #770985

Gilisztatea?

Már kezdtem meglepődni, hogy terjed a Bartosizmus, de a cikket olvasva láttam, hogy mégsem.

#770939 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #770893

:-) Arra a szerencsétlen gebére gondoltál? még a távoli rokonságomban sincs ilyen! :-) Arról meg nem tehet szegény pára, hogy milyen alakok közelében kell legelésznie...szóval van baj rendesen.

#770937 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #770932

Ezért szeretek hokira járni. Tavalyi VB-n kint voltam Krakkóban, felejthetetlen élmény volt. Sajnos idén nem tudtam menni, de ha jövőre az osztrákok rendezik a divizó I VB-t akkor megint megyek és 2019-ben Pozsonyban és Kassán lesznek az A csoportos VB meccsei. Ezért ráérünk 2 év múlva visszajutni az elitbe.