Regisztráció Elfelejtett jelszó

A magyarok nagyon jól élnek!

Re: Igen...

#77106 NightLord Előzmény: #77103

na fussunk neki mégegyszer.

Az 5 milliós sávhatárral az SZJA fizetők 90%-a fog kizárólag az alsó adósávban adózni.

Ez egy állítás.

Egy második állítás, hogy mindenkinek nő a nettó jövedelme, aki havi 1,5 milla alatt keres.

Ez egy másik állítás.

A fenti két állításból NEM következik, hogy az SZJA fizetők 10%-a havi 1,5 milla fölött keres.

Akkor sem, ha néhány idióta ujságíró ****ságot ír le.

#77105 Gazdagodó Előzmény: #77100

ez meg igaz lehet, csakhát van itt is szórás.

én a bérből/fizetésből élőkkel vagyok tisztában a versenyszférában.

mérnök vagy más szakember 300-600 körül, pályakezdőtől tapasztaltig.

felsőbb vezetők, de átlagosak max 1 milla de az már nagy manager,

természetesen kivételt képeznek a kiemelt arcok, de ezek meg inkább államiak, ugya a máv, bkv, mfb, szerencsejáték meg hasonló közpénz nyúlók, ez viszon max néhány tucat.

itt is 2-3-4 milla a plafon, jó vannak extra tagsági bevételeik, miegymás.de mondom ez néhány tucat.

gőzöm sincs hogy jön ki, szintúgy van néhány tucatr nagyvállalkozó, mondjuk a leggazdagabb 100-1000. létszámban veszettül kevés.

demján-csányi ésatöbbi milliárdjai sem húzzák fel a sok ember kis jövedelmét

(főleg ha csak buktak a válságon BRUHAHA!!!)

#77103 Gazdagodó Előzmény: #77099

iagzat írtam.

valahol az írták hogy a 9/10-ed nyer,

és azt hogy mindenki nyer akinek 1,5 milla alatt van.

na akkor?nem az?

amúgy is így lesz, 15 milla /év lesz az alsó adósáv.

más kérdés hogy ez humbug, mert szuperbruttósítanak, és minden marhaságot hozzászámolnak, nem fejtegetem itt, nézzetek utána.

#77102 tőzsdebubus Előzmény: #77078

börtönben..lol, a bkv vezéreként tengeti életét.nyílván a milliárd egy része befolyásos támogatokhóz került...hány ilyen ügy van már....

#77101 Gazdagodó Előzmény: #77098

én amúgy azt veszem észre hogy a magyaroknak nem okoz lelkifurdalást a hmm...adóelkerülés.

de komolyan, sőt, kifejezetten büszkék rá ha nem fizetnek a rablóelitnek.

én amúgy megértem, komolyan.

csak arra akarok kilyukadni hogy nekem vannak pl. finn, svéd ismerőseim...hááát.kicsit másképp fogják fel a dolgot.

na az is igaz, hogy az elitjük is más.:-(((((

ilyenkor valahogy nem hiszek a magyar jövőben.

#77100 NightLord Előzmény: #77099

Megsúgom egyébként, hogy a legfelső jövedelmi tized olyan havi bruttó 350K körül indul.

#77099 NightLord Előzmény: #77054

"Az szja-rendszer újrafazonírozása azt eredményezi, hogy 2010-ben – mint említettük – havi másfél millió forintig mindenkinek több marad a zsebében a mai állapothoz képest, leginkább pedig a 240 ezer forintos bruttó bérű alkalmazottak hazavihető pénze emelkedik, az ő nettójuk havonta 17 ezer forinttal több lesz. A kormány kalkulációi szerint tízből kilencen teljes bérükkel az alsó szja-kulcs alá fognak kerülni"

Te valamit nagyon félreértettél, bocsika. Az adózók 90%-a kerül majd az alsó adósávba, és 1,5 millió forint havi jövedelemig mindenkinek nő a nettója. Ebből a két tényből nemtudom, hogy neked miért következik az, hogy havi 1,5 milliónál többet keres 10%.

#77097 Gazdagodó Előzmény: #77095

az simán adócsaló, nézzél rá csúnyán, mert nem szponzorálja a pol-gazd elit mutyiját.

vagy éppen mégsem.de gondolom az A8 audi, vagy nagybömi "csak úgy becsúszik a minimálbéres rokonhoz:-)

#77095 Tomas Előzmény: #77087

ja de amúgy is matek 1-es nekem, leülhetek, mert 10 millió embernek a 10%-a az 1 millió.

Csak gondoltam, végig kérdezek 10 jövedelemmel rendelkező rokont, hogy mennyi az annyi.

Ha nincs aki havi 1.5 milla felett , akkor valamelyik hazudik. :-)

#77087 Gazdagodó Előzmény: #77085

már bocsi de sántít a kalkuláció.

azon emberek közül akinek van valamilyen jövedelme (ez nem csak bér/fizetés, de lehet vállalkozás, tőzsde..stb) minden tizediknek 1,5 milla/hó felett van a jövedelme.

ez amúgy adózás előtt.

ja, hát mutyitőzsdén tőzsdéznek, szétkeresik magukat a filofakszia, otípí, égisz, rikter rallin-

marinénik sorba állnakmint év elején.

aztán jön a pofáraesés, meg 1000 alatti otípí,

de a 400 Ft-os júróról se feletkezzünk meg ám!

#77085 Tomas Előzmény: #77054

minden 10. ember jövedelme 1.5 milla felett van -> 1 500 000 ember.

foglalkoztatottak száma magyaroszágon cca.: 3 500 000 ember.

ezek szerint a keresők 42%-ának a jövedelme havi 1.5 milla vagy felette van ?

A BÉT is mutyi!!!

#77079 Gazdagodó

Mire fel veszik ennyire, amikor mindjárt összeomlik az ország nemtom.

Egyik kelet-európát sem veszik így, pedig pl. a lengyelek sokkal jobban állnak mindenben.

Ez az ide oda csapkodó rohangálás a balkáni-orosz-mongol lottótőzsdék sajátja.

#77078 Gazdagodó Előzmény: #77074

hát ja, nemtom miért nincs börtönben...na meg simor is miért nem repült már...

mutyi ez.

de még igen sok ilyen furcsaság van ám, majd idegyűjtögetem ha feltűnik.

#77070 Gazdagodó Előzmény: #77069

nem érted?

léppen ezt furcsállom: EZEK HIVATALOSAN BEVALLOTT JÖVEDELMEK!

tehát a mutyizók, feketézők, offshore miegymás, meg a köműves aki feketén melózik, építési vállalkozó detto az nincs is benne!!!!