Én most nézem hogy ez jövő hét vége nem pedig június eleje?
Bazsy Civicről írj pár szót légyszi,egyik ismerősömet el akarom terelni az irányába! :D
Én most nézem hogy ez jövő hét vége nem pedig június eleje?
Bazsy Civicről írj pár szót légyszi,egyik ismerősömet el akarom terelni az irányába! :D
miért érzem azt, hogy lesz kavarás a ki lesz kivel egy szobában mesében?:)
hajnalban riadó lesz, teljes menetfelszerelés,mint az úttörő táborban vagy honvédségnél,egy kis lepedőben riogatás vasfedővel, ilyenek:)
Hogy a "melegség" öntsön el benneteket a jövő szombaton :)))
Ja, akkor még magát is elviseli :)
Lehetsz te egyedül, végülis csak heten vagyunk.. Amúgy benyomva nem szokott téged zavarni semmi. :-)
Komikám!
Ha önhatalmúlag lefoglalok magamnak egy szobát, nem sértődöl meg??? :)))...sajnos engem még totálon is zavar a horkolás
Csoki is ide tolhatta volna, de ha nem, akkor majd iszunk Alsóörsön. Unicumot már beszereztem. :-)
Én meg vigyáznék rá, nehogy kárt tegyen magába:-)))
Ja, jó lenne, én még egy körömreszelőt is vinnék neki a krumplihoz. :)
Se nem lesz ott élőben! :D
Hát mivel tócsnit nem tudok csinálni, valamit enni kell:-))
Bence fiamat nagyon sajnálom, jó lenne ha meglepne és mégiscsak tudna jönni:-)
Hát ha lesz még szabad szoba (márpedig szerintem lesz) ezen kívül, akkor a tulajjal megbeszélitek azt annyi. Nem hiszem, hogy telt ház lesz, valószínű, hogy tudtok még a helyszínen is variálni, én csak a minimum szobákat foglaltam le, így lesz kedvezmény is.
Különben sem fogtok olyan sokat aludni:-)
A sajt és a dió már megvan, lassan kezd összeállni a kép:-))
Waszi csak akkor horkol, ha bepijál, amúgy viszonylag elviselhető (utsó bényei tapasztalat.) Úgyhogy ha kinevezzük sofőrnek, s csak kólát ihat, akkor hangzavar se lesz! :-)
4kétágyas?
akkor Waszi szólózik?
Vagy Joepapával horkolnak 1ütt gumiszobában?:)
Nekem teljesen mind1,csak horkolósok szeparálva:)
Köszönöm az elismerő szavakat! :D
Na nem is kell telefonáljak senkinek, 4 kétágyas szobát foglaltam reggeli nélkül. A reggeli nálam lesz a háznál, azért ne fizessetek. Lesz olyan jó, mint a fogadóba.
Egy szoba van amit teljesen hangszigeteltek, azt nem engedtem, hogy kiadják másnak, az a Waszié lesz:-))
nekem jöhet reggeli is, ha rokon támogassuk :) Nálad meg leisszuk :D
waszi melletti szobába nem megyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)