Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#770835 kerikoma Előzmény: #770834

OK. Akkor mindenki megvan. Valahogy majd osztozkodtok. Gondolom ha ketten lesztek egy szobába az olcsóbb. Ettől függetlenül megpróbálom az első verziót, de megkérdezem az árakat is. Este vagy Rigót, vagy Bazsyt felhívom, ha végeztem a permetezéssel.

#770831 kerikoma Előzmény: #770822

Ma lefoglalom mindenképpen és holnap megírom, hogy hány szobát tudtam szerválni. Elképzelhető, hogy kettesével lesztek. Remélem nem gáz. Waszi és Joepappa horkol, ők már lehetnek is együtt:-))

#770822 KawaBazsy Előzmény: #770818

Nekem mindegy. Jó a sátor is, de ha mindenki fogadózik, akkor az is. Jó a 2 ágyas, csak ne horkantó (Waszi) legyen mellettem. :-)

#770818 kerikoma Előzmény: #770802

A fogadóba 10 db két ágyas szoba van és már asszem 3 szoba le van foglalva. Mai nap kéne akkor mindenkitől, hogy mi legyen. Négyen már ott szálltok meg az biztos. Elképzelhető, hogy már csak kettesével tudnak elszállásolni. Akkor is jó lesz?

Waszi, Sumér, Bazsy? Kéne tudjam, mert fogynak a szobák. Ma le kell foglaljam!! Mivel a tulaj apám keresztfia egy kis kedvezmény is lesz. Nem sok, de lesz.

#770779 Kissherceg Előzmény: #770777

Te csak megjátszod,majd kihasználod az illumináltakat... Úgyse emlékeznek semmire alapon :)

Szintén egy ágyas :)

#770704 picirigo Előzmény: #770693

Szia komikám!

Szeretnék én is egy egyágyast! Jó a kétágyas is, de egyedül :))))!

Ui.: mamának mond már légyszi, ha nem titkos, leírhatná nekem azt a csodálatos pogi receptjét!

#770693 kerikoma Előzmény: #770621

Sziasztok!

Persze, hogy jó lesz. Írjátok meg, hogy milyen szobát szeretnétek, és én lefoglalom! Annyiban változott a dolog, hogy a szülinapi társaság mégsem aznap lesz, mert valami sürgős program közbejött vasárnapra a Balázskának, így elmarad a buli azon része. A Balázska itt lesz velünk és a pincéje is rendelkezésünkre áll:-) A menü is változni fog így, de azt még megbeszéljük. Kerimama csinálja a pogácsát az már biztos:-) Imádkozzunk, hogy jó idő lesz, mert, ha ilyen lesz, mint ez a pünkösdi hétvége, akkor nem tudunk kimenni a tanyasorra, max gyalog bakancsba csúszva-mászva:-)) Na de viccet félretéve, ha nagyon szar idő lesz akkor is megtartjuk csak nálam a dühöngőbe!

#770621 picirigo Előzmény: #770597

Én tuti külön szobát kérek :)))! A reggelire lehetett kérni rántottát, meg asszem virslit....rántotta jó és sok volt!

Vsz mindenki megírja Kerinek mit szeretne, ő pedig lefoglalja. Jó így Keri???