ja és mivel a telóm szörnyű véget ért, így az összes szám törlődött (persze biztonsági mentés nélkül)... így aki magáénak érzi a problémát az küldje el ismételten a mobilszámát... köszi :)
ja és mivel a telóm szörnyű véget ért, így az összes szám törlődött (persze biztonsági mentés nélkül)... így aki magáénak érzi a problémát az küldje el ismételten a mobilszámát... köszi :)
no akkor mikor lesz?
Hát pedig Te provokáltad ki ezt bulit Bence fiam:-( Sajnálom:((
uj telszámom van addig még hivlak.
Waszi is adjon számot.
:)
nekem eddig még ok az utazás,ha nagyobb dolog nem fut be akkor jo.
1.
Hány km a távolság Soltvadkert és Zomba között?
A két település közötti távolság: 92 km
2.
Hány km a távolság Budapest és Zomba között?
A két település közötti távolság: 154 km
3.
Hány km a távolság Dunaújváros és Zomba között?
A két település közötti távolság: 85 km
4.
Hány km a távolság Debrecen és Zomba között?
A két település közötti távolság: 309 km
5.
Hány km a távolság Lajosmizse és Zomba között?
A két település közötti távolság: 140 km
6.
Hány km a távolság Kalocsa és Zomba között?
A két település közötti távolság: 57 km
máshonnan benevezett induló van még?
pedig főszervező voltál...
ment egy privát neked.
csak szólók,mert két nap mulva jelzi ki kb. fent.
http://tavolsag.1km.net/hu/dunaujvaros/mw/zomba/
igyekeznetek kell e szerint 7123km a távolság dunaujtól még.
Van egy rossz hirem :(((
Hugomat kell kulfoldre koltoztetnem azon a hetvegen, se elotte, se utana nem tudjuk megoldani, csak azon a 4 napos hetvegen. A szivem szakad meg, evek ota erre a bulira varok es meg az idopont is jo lett volna, erre kozbeszol az elet :(((((
Vagy egy sportkipufogót a motorjára, arra már régen vágyik.. :-)
Waszit sztem Sumérral visszük, Vadkertről.
Ok,kettőre újvárosba megyek, Fornitot gondolom kelenföldön felveszem és waszit hol kukázzuk össze? :)
Kerikomának pogit se lehet vinni, mert ott az asszony :) piát csinál magának, lehet motorolajat kellene vinni, azt csak veszi... :))))
dettó, másnap örülök, ha csak 1 napig tart. mostanában már alap hangon 2 nap másnap van.
nálunk május 26-29 vallási 4 napos hétvége, szabadnap! a boldog hulla napja, nem tudom miről szól...
hogy alakul a névsor?
Gyümölcsös sör! A bodzás egész yo. Csak el vannak kanászodva a gyártók, mert a legutóbbi pakk 1.5%-os volt...
Gyógy sör, istenem! Bényén reggel a patakból kivettük, és aki nem volt sofőr (mint pl Waszi meg én) nagyot kortyolgattunk:-))) Orvosság volt valóban:-))
Bazsinak viszem az 1 kg zacskós cukrot,azzal ne foglalkozzatok! :D