Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: Tippjáték???Tippjáték!!!!!!!!!!!

#769831 TrendMan Előzmény: #760217

--> TIPPJÁTÉK! TIPPJÁTÉK!

Úgy látom a Hertha magabiztosan sodródik a 6.-7. hely felé.

Kb. mint egy árbócát vesztett vitorlás.

Mi mind fociszakértők vagyunk, nem hiába a híres mondás:

Ebben az országban mindenki ért a focihoz!

Még az a kérdés vár válaszra, hogy miért nem érvényesül ez a hatalmas tudás a Tippmixen?

Gratuláció Matgab-nak, Turkoglunak és Banyaiz-nek, és persze nem utolsósorban NEKEM : DDD

Re: nincs cím

#769443 banyaiz Előzmény: #769438

Ilyen tétnél azért egy kihagyott tizinél lehet érdekes nézése, csoda nem álltak keresztbe a szemei. :) Csak a siker vagy kudarc, és még pár mrd Ft múlik rajta Müller éppen berúgja vagy sem.

Azt láttam ezen a meccsen, hogy a Bayern játékosállománya egy szinttel jobb és mégis kiestek. Ahogy a Barca is . Mert nem tudtak mit kezdeni Atletico taktikával. Tili toli helyett az erőfocit vették volna elő ami egy Bayernnél azért adott alapjáraton akkor más lett volna a vége vsz.

Real City real hazai pályán elvileg nyerniük kellene .

Mondjuk nagy lett volna egy Bayern City döntő Guardiola a jövő évi csapata ellen a döntőben.

#769438 TrendMan Előzmény: #769434

A felvetett kérdés kapcsán ez olyan választ volt, mint amikor M - és itt most nem a Bond-sorozat közkedvelt tudósára gondolok - a migrációs válságról nyilatkozik:-)

------

Egyébként én 2 apró momentumot láttam.

Az egyik a kihagyott Bayern 11-es, a másik a lesgyanús spanyol gól.

Sajna a Reál - City meccs még kevésbé foglalkoztat.

#769436 Kiss Zoltán Előzmény: #769390

A m.city és a Real Madrid között az a nagy különbség,hogy a Realnak volt fényes múltja,jelene és van jövő képe is.Mondom ezt én!:)

#769434 banyaiz Előzmény: #769426

Gondolom nem dobta fel kihagyta. Ilyen kis dolgokon múlik azért siker vagy kudarc , szerencse is kell bl győzelemhez.

Nem vitatom, hogy komoly edző, csak ez nehéz feladat egy Bayernből Barcelonát faragni. Szép kihívás, de van e értelme az egy másik kérdés. :)

#769428 Tapasz Előzmény: #769427

Vagy már ő is elhitte magáról, hogy ő a világ legjobb edzője, pedig nem. Majd ha a Vasassal bajnok lesz (az NB I-ben)

#769426 TrendMan Előzmény: #769424

Milyen undoritó "Megcsaltál engem?" nézése van Guardiolának!?

Amikor Müller kihagyta a 11-est!?

Nem meleg ez a fiú?

#769424 banyaiz Előzmény: #769390

Örültem én is Atletico győzelemnek pedig alapjáraton inkább Bayernnek szurkoltam volna, de ez a hibrid Bayern stílus nem nyerte meg a tetszésemet.

Torres viszont el van átkozva. Valahogy mindig az igazán fontos helyzetben nem jön össze neki, most tizi, legutóbb kapufa , előtte gólt lő aztán kiállítják. Kell lőjön a döntőben mesterhármast az átkot elűzze. :)

#769419 banyaiz Előzmény: #769390

mindkét csapat a klasszikus olaszos focit játssza. Nagyon masszív védelem és 3 érintésből kontrából gól. Mire mentek volna egymással az érdekes lett volna vsz.

Ez tili toli amit Guardioláék kitaláltak annyira nyerő volt Barcánál, hogy hatással volt a focira, rengeteg csapatnál azt látom másolják .

Lajos MU-nál valami ilyesmit próbál még tovább fejlesztve kapura rúgás nélkül akar meccset nyerni. :)

Guardiola Bayernnél ehhez próbálta a keretet is igazítani ehhez a stílushoz. Szerintem az eredmény magáért beszél ha a mostani Bayernt összehasonlítjuk a Heynkes félével amit átvett.

#769390 Tapasz Előzmény: #769384

Nem nagy kár, hogy nem lett juve-atletiko, mer nem szeretm a 0:0, vagy az 1:0-ás meccseket. Amúgy én nem tartom nagy edzőnek Pep-et, belelült itt is a kész csapatba, mint a barcánál. A Citynél kiderül, hogy csak hype az egész, ott már bajnokságot sem fog nyerni. Van re egy fogadásom (1 üveg olcsó pezsgő)

Örülök, hogy továbbment az atletico)

#769386 banyaiz Előzmény: #769381

Ilyen csatáraim vannak mint Müller, Lewandoski nagy tornyok, persze, hogy azt kell játszani szélen meghúzni beívelni egyszer a fejére esik a labda.

Ez még NB3-ban is látnák . :)

Középpályán tili toli az passzol egy Messihez vagy Iniestához stb, de nem Bayernhez . Szakértőket hallgattam , hogy micsoda nagy fejlődést hozott, lehet nem értek hozzá de én inkább azt láttam megerőszakolta a csapatot. Lett belőle egy ilyen hibrid . :) kíváncsi leszek mire megy a City -vel Angliában.

#769384 banyaiz Előzmény: #769381

Az a fránya cigaretta , játszani nem láttam így az maradt meg róla régi szép időkben még nem volt ez a nagy cigaretta elleni kampány , meccs közben kispadon rágyújt.

Na ez is elképzelhetetlen ma már. Helyszínen főbe lőnék.

...

Atletico hoppá hoppá . Véleményem nem változott Guardiola szerintem többet ártott a Bayernnek mint használt. Ezekkel a játékosokkal ezt az Atleticot ami egy igen minőségi csapat erőből kellett volna verni 2 meccsen. Egyszerűen fizikálisan erősebb a Bayern.

Most a 2. meccsen elővették a beíveléseket szélről elég sok lehetőség volt ezt nyomatják végig 2 meccsen nem ezt a tika taka stílust, ez nem Bayern. Annyira nem passzolt ez a stílus a játékosállományhoz.

Nagy kár, hogy nem Juve -Atleti volt az lett volna a csemege két brutál védelem összecsap.

#769378 banyaiz Előzmény: #769300

Vagy Kleinheisler legjobb példa. Jól focizott 2 válogatott meccsen egy komoly klubbal szerződés.

Ez a kiugrási lehetőség ott van, nagy tornákon, alulról feltörekvőknek. De aki már komoly sztárnak számít nem tudom mennyire tud rápörögni egy ilyen tornára.

#769377 banyaiz Előzmény: #769300

Lóvéra lehet visszavezetni vsz .

Oké a nemzeti öntudat siker az országnak , de a rangsorban hol van ez egy egy játékos fejében hányadik helyen?

Valahogy úgy nézhet ez ki első a klub mert onnan dől a pénz, aztán sérülés ne legyen főleg ne egy válogatott meccsen, aztán utána valahol jönnek ezek a nemzeti kérdések.

Egy vb , eb egy kiugrási lehetőség lehet új tehetségeknek. Pl ez a kolumbiai srác Realba milyen jól eladta magát egy jó vb teljesítménnyel. Ez mint motiváció ott van azért . Különben lehet lemondaná a válogatottságot inkább.

#769300 matgab Előzmény: #769285

honnan kapják a lóvét?

A klubtól.

Honnan kapja a klub a lóvét? A BL meg egyéb ligákból.

Mit kapnak ha nyernek egy VB-t?

A fizujukhoz képest aprópénzt.

Illetve mit nyerhetnek a játékosok egy-egy jó játékkal? Nyilván felhype-olhatják őket. De ugyanez megvan klub szintű meccseknél is.

Meg különben is, hogy néz ki egy modern NYEU-s válogatott? Nincs benne szinte egy svájci sem, nincs benne francia, talán 1-3 angol, 4-7 német. Ezek a honosított (vagy bevándorló) játékosok mit élnek át abból, hogy ők az adott nemzetet képviselik? Mit él át a nemzet, amikor saját nemzetüket nem saját nemzet társaik képviselik? Meg amúgy is ebben a marha nagy liberál világban mit jelent egyáltalán az, hogy egy adott nemzet elér-e valamit vagy nem?

A régi nemzeti öntudat már majdnem mindenhol le van rombolva, egy egységesen vegyes , magát védeni nem tudó fogyasztói massza lett az EU-s népek halmaza.

Mint olyan a nemzeti válogatottak addig érdekesek még, amíg ezekből a tornákból is lehet valamennyi pénzt kitermelni. Ha nem lenne ilyen már rég megszüntetnék ezt az egészet...

#769289 banyaiz Előzmény: #769285

Fene tudja, nekem az a benyomásom az utóbbi vbken ebken látottak alapján, hogy inkább ott van visszafogott játék, szezon után kiégve nagy csapatok játékosai.

Azt érzem nincs már akkora presztízse akár egy vb címnek se. Pl legutóbb argentin -német döntőn, nekem nem az jött le argentinok ahogy megélték a vereséget mint mikor Maradonáék kikaptak. Világvége. Most meg jó kikaptunk megvonják a vállukat aztán ennyi nagyjából. Nem láttam azt, hogy meghalnának a pályán. Mondjuk egy Messi összetöri magát .

De tegnap chelsea tottenham vérfürdő, mintha a Chelsea bl döntőt játszott volna úgy mentek. :)

#769285 TrendMan Előzmény: #769282

A Leicester sikeréhez azért halkan hozzáfüzném, hogy nagy világversenyek előtti években a nagy sztárok sokszor visszavesznek, félgőzzel játszanak - hogy maradjon bennük szufla az EB/re VB/re Olimpiára is.

Jövőre ez nem lenne lehetséges.