Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: Tippjáték???Tippjáték!!!!!!!!!!!

#769853 TrendMan Előzmény: #769851

:-DDD

Ez a Juhász Roland ügy azért is veszélyes lehet, mert akár még a magyar válogatottban is játszhat az EB alatt.

---

Én nem érzem, hogy Dárdai elszállt volna.

Egyszerüen nincs más lehetőségük, túl hamar teljesítették az elvárásokat.

Mindenki be van parázva, mert amikor legutóbb eljutottak a nemzetközi porondra, akkor annyira lefáradt a csapat, hogy utána egyből kiestek a Bundesligából is.

Gondolták most próbálnak inkább az egyenletes fejlődésre koncentrálni.

#769852 matgab Előzmény: #769851

5. Mainz 33 14 7 12 46–42 +4 49

6. Hertha 33 14 7 12 42–42 0 49

7. Schalke 33 14 7 12 47–48 –1 49

Hertha az 5. Mainz-cal játszik. Sztem nyer a Mainz. (milyen hülye volt, a Szalai, hogy elment innen!?)

A Schalke meg pontot fog szerezni a Hoffenheimtől.

Simán 7. lesz a Hertha.

Simán lehettek volna akár 4.-ek is, ha Dárdai az alázatos és kitartó munka helyét nem adta volna át az arcosságnak, celebségnek. Látni lehetett rajta, hogy most már hetente foglalkozott annyit a sajtóval, mint korábban egy fél év alatt. Ő maga is elhitte, hogy akkora lett, mint amekkorának a sajtó beállította.

És azért ez a csapat, amit irányít valóban nem erre hivatott. Ez a csapat ha nem teljesen egységes, alázatos és szerény, aki foggal körömmel küzd a pálya minden centiméterén és elhiszik, hogy elég az, ha a "mezeik" kimennek a pályára játszani, az ide vezet.

nehéz lesz így a Herthának a következő esztendő , mert talán tudtak volna erősíteni jobban (biztos bentmaradók közé erősíthették volna magukat), ha sikerül az eu-s ligákba a kvalifikáció. Egyrészt meghatározó játékosok, akik a nemzetközi ligákban akarnak indulni is jöttek volna szívesen, másrészt anyagi szempontból is sokat jelentett volna.

#769851 matgab Előzmény: #769850

Tegnap 1 méterre mellettem várakozott Juhász Roland. Hát nem tudom, hogy mit fog ez hozni neki a jövőjében.

Ugye, amikor a MOL még 30k körül volt, akkor egyszer egy szórakozóhelyen véletlenül hozzámért a Hernády. Azóta a MOL részvény volt 10k is, Hernády meg nem tudja levetetni magát az Interpol körözési listáról.

Aztán 2014-ben, amikor Dzsudzsák mellé költöztem, hát azóta nem megy neki a játék. Előbb irány Törökország, most meg már onnan is kiesik...

#769850 TrendMan Előzmény: #769846

Azért a tulajdonos - a nevéből ítélve - Visnu istenség megtestesülése lehet:

"Egy korábbi ígéretet beváltva Srivaddhanaprabha Las Vegasba utaztatja őket teljes ellátással."

Szerintem tudja mit csinál.

Az injektoros BMt-t alighanem akkor kapják, ha jövőre megvédik a címet.

#769831 TrendMan Előzmény: #760217

--> TIPPJÁTÉK! TIPPJÁTÉK!

Úgy látom a Hertha magabiztosan sodródik a 6.-7. hely felé.

Kb. mint egy árbócát vesztett vitorlás.

Mi mind fociszakértők vagyunk, nem hiába a híres mondás:

Ebben az országban mindenki ért a focihoz!

Még az a kérdés vár válaszra, hogy miért nem érvényesül ez a hatalmas tudás a Tippmixen?

Gratuláció Matgab-nak, Turkoglunak és Banyaiz-nek, és persze nem utolsósorban NEKEM : DDD

Re: nincs cím

#769443 banyaiz Előzmény: #769438

Ilyen tétnél azért egy kihagyott tizinél lehet érdekes nézése, csoda nem álltak keresztbe a szemei. :) Csak a siker vagy kudarc, és még pár mrd Ft múlik rajta Müller éppen berúgja vagy sem.

Azt láttam ezen a meccsen, hogy a Bayern játékosállománya egy szinttel jobb és mégis kiestek. Ahogy a Barca is . Mert nem tudtak mit kezdeni Atletico taktikával. Tili toli helyett az erőfocit vették volna elő ami egy Bayernnél azért adott alapjáraton akkor más lett volna a vége vsz.

Real City real hazai pályán elvileg nyerniük kellene .

Mondjuk nagy lett volna egy Bayern City döntő Guardiola a jövő évi csapata ellen a döntőben.

#769438 TrendMan Előzmény: #769434

A felvetett kérdés kapcsán ez olyan választ volt, mint amikor M - és itt most nem a Bond-sorozat közkedvelt tudósára gondolok - a migrációs válságról nyilatkozik:-)

------

Egyébként én 2 apró momentumot láttam.

Az egyik a kihagyott Bayern 11-es, a másik a lesgyanús spanyol gól.

Sajna a Reál - City meccs még kevésbé foglalkoztat.

#769436 Kiss Zoltán Előzmény: #769390

A m.city és a Real Madrid között az a nagy különbség,hogy a Realnak volt fényes múltja,jelene és van jövő képe is.Mondom ezt én!:)

#769434 banyaiz Előzmény: #769426

Gondolom nem dobta fel kihagyta. Ilyen kis dolgokon múlik azért siker vagy kudarc , szerencse is kell bl győzelemhez.

Nem vitatom, hogy komoly edző, csak ez nehéz feladat egy Bayernből Barcelonát faragni. Szép kihívás, de van e értelme az egy másik kérdés. :)

#769428 Tapasz Előzmény: #769427

Vagy már ő is elhitte magáról, hogy ő a világ legjobb edzője, pedig nem. Majd ha a Vasassal bajnok lesz (az NB I-ben)

#769426 TrendMan Előzmény: #769424

Milyen undoritó "Megcsaltál engem?" nézése van Guardiolának!?

Amikor Müller kihagyta a 11-est!?

Nem meleg ez a fiú?

#769424 banyaiz Előzmény: #769390

Örültem én is Atletico győzelemnek pedig alapjáraton inkább Bayernnek szurkoltam volna, de ez a hibrid Bayern stílus nem nyerte meg a tetszésemet.

Torres viszont el van átkozva. Valahogy mindig az igazán fontos helyzetben nem jön össze neki, most tizi, legutóbb kapufa , előtte gólt lő aztán kiállítják. Kell lőjön a döntőben mesterhármast az átkot elűzze. :)

#769419 banyaiz Előzmény: #769390

mindkét csapat a klasszikus olaszos focit játssza. Nagyon masszív védelem és 3 érintésből kontrából gól. Mire mentek volna egymással az érdekes lett volna vsz.

Ez tili toli amit Guardioláék kitaláltak annyira nyerő volt Barcánál, hogy hatással volt a focira, rengeteg csapatnál azt látom másolják .

Lajos MU-nál valami ilyesmit próbál még tovább fejlesztve kapura rúgás nélkül akar meccset nyerni. :)

Guardiola Bayernnél ehhez próbálta a keretet is igazítani ehhez a stílushoz. Szerintem az eredmény magáért beszél ha a mostani Bayernt összehasonlítjuk a Heynkes félével amit átvett.

#769390 Tapasz Előzmény: #769384

Nem nagy kár, hogy nem lett juve-atletiko, mer nem szeretm a 0:0, vagy az 1:0-ás meccseket. Amúgy én nem tartom nagy edzőnek Pep-et, belelült itt is a kész csapatba, mint a barcánál. A Citynél kiderül, hogy csak hype az egész, ott már bajnokságot sem fog nyerni. Van re egy fogadásom (1 üveg olcsó pezsgő)

Örülök, hogy továbbment az atletico)

#769386 banyaiz Előzmény: #769381

Ilyen csatáraim vannak mint Müller, Lewandoski nagy tornyok, persze, hogy azt kell játszani szélen meghúzni beívelni egyszer a fejére esik a labda.

Ez még NB3-ban is látnák . :)

Középpályán tili toli az passzol egy Messihez vagy Iniestához stb, de nem Bayernhez . Szakértőket hallgattam , hogy micsoda nagy fejlődést hozott, lehet nem értek hozzá de én inkább azt láttam megerőszakolta a csapatot. Lett belőle egy ilyen hibrid . :) kíváncsi leszek mire megy a City -vel Angliában.

#769384 banyaiz Előzmény: #769381

Az a fránya cigaretta , játszani nem láttam így az maradt meg róla régi szép időkben még nem volt ez a nagy cigaretta elleni kampány , meccs közben kispadon rágyújt.

Na ez is elképzelhetetlen ma már. Helyszínen főbe lőnék.

...

Atletico hoppá hoppá . Véleményem nem változott Guardiola szerintem többet ártott a Bayernnek mint használt. Ezekkel a játékosokkal ezt az Atleticot ami egy igen minőségi csapat erőből kellett volna verni 2 meccsen. Egyszerűen fizikálisan erősebb a Bayern.

Most a 2. meccsen elővették a beíveléseket szélről elég sok lehetőség volt ezt nyomatják végig 2 meccsen nem ezt a tika taka stílust, ez nem Bayern. Annyira nem passzolt ez a stílus a játékosállományhoz.

Nagy kár, hogy nem Juve -Atleti volt az lett volna a csemege két brutál védelem összecsap.