RIP
RIP
Vagy Kleinheisler legjobb példa. Jól focizott 2 válogatott meccsen egy komoly klubbal szerződés.
Ez a kiugrási lehetőség ott van, nagy tornákon, alulról feltörekvőknek. De aki már komoly sztárnak számít nem tudom mennyire tud rápörögni egy ilyen tornára.
Lóvéra lehet visszavezetni vsz .
Oké a nemzeti öntudat siker az országnak , de a rangsorban hol van ez egy egy játékos fejében hányadik helyen?
Valahogy úgy nézhet ez ki első a klub mert onnan dől a pénz, aztán sérülés ne legyen főleg ne egy válogatott meccsen, aztán utána valahol jönnek ezek a nemzeti kérdések.
Egy vb , eb egy kiugrási lehetőség lehet új tehetségeknek. Pl ez a kolumbiai srác Realba milyen jól eladta magát egy jó vb teljesítménnyel. Ez mint motiváció ott van azért . Különben lehet lemondaná a válogatottságot inkább.
honnan kapják a lóvét?
A klubtól.
Honnan kapja a klub a lóvét? A BL meg egyéb ligákból.
Mit kapnak ha nyernek egy VB-t?
A fizujukhoz képest aprópénzt.
Illetve mit nyerhetnek a játékosok egy-egy jó játékkal? Nyilván felhype-olhatják őket. De ugyanez megvan klub szintű meccseknél is.
Meg különben is, hogy néz ki egy modern NYEU-s válogatott? Nincs benne szinte egy svájci sem, nincs benne francia, talán 1-3 angol, 4-7 német. Ezek a honosított (vagy bevándorló) játékosok mit élnek át abból, hogy ők az adott nemzetet képviselik? Mit él át a nemzet, amikor saját nemzetüket nem saját nemzet társaik képviselik? Meg amúgy is ebben a marha nagy liberál világban mit jelent egyáltalán az, hogy egy adott nemzet elér-e valamit vagy nem?
A régi nemzeti öntudat már majdnem mindenhol le van rombolva, egy egységesen vegyes , magát védeni nem tudó fogyasztói massza lett az EU-s népek halmaza.
Mint olyan a nemzeti válogatottak addig érdekesek még, amíg ezekből a tornákból is lehet valamennyi pénzt kitermelni. Ha nem lenne ilyen már rég megszüntetnék ezt az egészet...
Fene tudja, nekem az a benyomásom az utóbbi vbken ebken látottak alapján, hogy inkább ott van visszafogott játék, szezon után kiégve nagy csapatok játékosai.
Azt érzem nincs már akkora presztízse akár egy vb címnek se. Pl legutóbb argentin -német döntőn, nekem nem az jött le argentinok ahogy megélték a vereséget mint mikor Maradonáék kikaptak. Világvége. Most meg jó kikaptunk megvonják a vállukat aztán ennyi nagyjából. Nem láttam azt, hogy meghalnának a pályán. Mondjuk egy Messi összetöri magát .
De tegnap chelsea tottenham vérfürdő, mintha a Chelsea bl döntőt játszott volna úgy mentek. :)
A Leicester sikeréhez azért halkan hozzáfüzném, hogy nagy világversenyek előtti években a nagy sztárok sokszor visszavesznek, félgőzzel játszanak - hogy maradjon bennük szufla az EB/re VB/re Olimpiára is.
Jövőre ez nem lenne lehetséges.
Ez mekkora. Leicester bajnok és pont akkor nyer Selby vb-t. Kár egyszerre volt a Tottenham meccs és snooker . Dingnek szurkoltam ugyan de nem érdemelte volna meg Selby jobb volt. Leicester bajnok egy ilyen ligában hogyan hozták ezt össze? :) De megérdemelték jól fociztak kontrajáték nagyon ment nekik.
Roni szerintem valahogy feldolgozta azért . :) Annyit nyert már. Nagyon kevés tornán indul utóbbi években a nagyobbakon és ahol nem kell utazni . Masters, vb még 1-2 nagyobb.
Nem is volt idegbeteg Ronny?
Nem mondta, hogy megint megy istállót takaritani?
Tavaly én is tök jó passzban voltam egy keritésfestés után :-)
Szoros meccs volt fej fej mellett mentek . Magas színvonal volt, és roni is jól játszott, nem az volt nem ment neki. Mégis Hawkins elverte.
Utánanéztem Eurosport weboldalán, látom a legjobb 8-ban történt.
Mióta kiszipolyoz a munkahelyem csak hálni jár hozzám a Eurosport.
Nem követed? Ejnye bejnye. :) Nagyon jó meccsek vannak pedig, döntő is jó eddig ma lesz utsó szakasz este.
Sullivan döntő frameben Hawkinstól kikapott már régen. Nagy meccs volt.
Muháhááá! :) Uszodát kellett volna építeni...:(
megtörtént a rémeset: kiesett a Felcsút az első osztályból. pedig milyen szép az a stadion. viszont annyit baszogtatják azt a kisvasutat, hogy most már kedvem van lemenni és megnézni. :)
Hogy elfelejtettem őket. Arcra már csak Lee és Robertson ugrik be. Egy két név még ismerősen hangzik.
Ez vaze nem ugyanaz az ember, nézzétek meg az arcát:
http://index.hu/sport/amerikaifutball/2016/04/28/joshua_perry_nfl_draft/
---
Zoli, mi történt Sullivannel?
Nagyon elemében van mostanában.
Mondjuk vicc kategória ennyi állami támogatás mellett a csapatban nincs szinte akadémista , arról nem is szólva ebből a gyenge bajnokságból is kiesés szélén vannak.
....
Snooker vb milyen meccsek voltak ma. Izgalmas volt. Dingnek szurkolok , ha már Sullivan kiesett ami nagy kár elnéztem volna még a játékát.
Csányi jól beszólt a felcsútiaknak :D
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20160427-csanyi-eligazitotta-a-puskas-akademiat.html