Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#769282 banyaiz Előzmény: #769224

http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/sznuker-vb-leicester-dupla-orome-mark-selby-a-vilagbajnok-2499029

Ez mekkora. Leicester bajnok és pont akkor nyer Selby vb-t. Kár egyszerre volt a Tottenham meccs és snooker . Dingnek szurkoltam ugyan de nem érdemelte volna meg Selby jobb volt. Leicester bajnok egy ilyen ligában hogyan hozták ezt össze? :) De megérdemelték jól fociztak kontrajáték nagyon ment nekik.

Roni szerintem valahogy feldolgozta azért . :) Annyit nyert már. Nagyon kevés tornán indul utóbbi években a nagyobbakon és ahol nem kell utazni . Masters, vb még 1-2 nagyobb.

#769224 TrendMan Előzmény: #769213

Nem is volt idegbeteg Ronny?

Nem mondta, hogy megint megy istállót takaritani?

Tavaly én is tök jó passzban voltam egy keritésfestés után :-)

#769213 banyaiz Előzmény: #769202

Szoros meccs volt fej fej mellett mentek . Magas színvonal volt, és roni is jól játszott, nem az volt nem ment neki. Mégis Hawkins elverte.

#769202 TrendMan Előzmény: #769200

Utánanéztem Eurosport weboldalán, látom a legjobb 8-ban történt.

Mióta kiszipolyoz a munkahelyem csak hálni jár hozzám a Eurosport.

#769200 banyaiz Előzmény: #768862

Nem követed? Ejnye bejnye. :) Nagyon jó meccsek vannak pedig, döntő is jó eddig ma lesz utsó szakasz este.

Sullivan döntő frameben Hawkinstól kikapott már régen. Nagy meccs volt.

#769104 joepappa Előzmény: #768724

megtörtént a rémeset: kiesett a Felcsút az első osztályból. pedig milyen szép az a stadion. viszont annyit baszogtatják azt a kisvasutat, hogy most már kedvem van lemenni és megnézni. :)

#768864 Fornit Előzmény: #768757

Hogy elfelejtettem őket. Arcra már csak Lee és Robertson ugrik be. Egy két név még ismerősen hangzik.

#768757 banyaiz Előzmény: #768724

Nagyon elemében van mostanában.

Mondjuk vicc kategória ennyi állami támogatás mellett a csapatban nincs szinte akadémista , arról nem is szólva ebből a gyenge bajnokságból is kiesés szélén vannak.

....

Snooker vb milyen meccsek voltak ma. Izgalmas volt. Dingnek szurkolok , ha már Sullivan kiesett ami nagy kár elnéztem volna még a játékát.