Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#769059 Csokigyáros Előzmény: #769058

no de belelendültetek... ennyi időm nincs hogy végignézzem... na jól van átrágtam magam... mindent elkövetek, hogy egyszer vendégnek is érezhessem magam... kománál már jártam bár volt az már 3-4 éve, és motorral voltam, nem ittam... úgyhogy ezt is kipróbálnám... megnézem ezt az időpontot, bár rettenetesen sűrű programom van... jövő héten jelzek... de Alsóőrs az biztos.. ráadásul Bill miatt szerdától... Koma lehet jövő héten az asszisztensemnek kiadom szerezzen egy lezárt fakkot ha van még a Campingben... :) na üdv Nektek....

Re: Keri buli?

#769057 Sumér harcos Előzmény: #768906

na most valóban a dátumnál is lóg a deszka....

előszőr Fornit május26-27-et irt,az csütörtök este-péntek:)

később Te 27-28-at,az péntek este- szombat.:)

#769053 Sumér harcos Előzmény: #769052

most ezt nem értem,

Waszi mi a francért bumlizik el Dunaujba,mikor elméletileg,emberi számitás szerint,ugyan 1honap még,de innen is megyünk?

ugyan nekem aztán 8,csak ugy kérdem:))

#769046 picirigo Előzmény: #769032

Én marhára boldog lennék,ha tudnék veled menni! De ha Waszi jön vsz ő is...

Más: ugye a konkrét dátum az máj28?!?!...no mer pénteken van 27,és mindenki melózik...

Egyik rokon a Borsodi Sö…

#769036 KawaBazsy

Egyik rokon a Borsodi Sörgyárban dolgozik, hozott 1 tálca gyümölcsös sört. Most málnásat kortyolgatok, ez megfelelően édes. :-) Monnyuk vmi turpisság van, mert csak 1.5% az alkoholtartalma (legutóbb még 2 v. 2.5 volt)

#769022 Fornit Előzmény: #768924

Vegyél pár üveg Dankó vöröset, töltsd át saját palackba oszt jó lesz az . (Nekem is)

#768982 kerikoma Előzmény: #768978

Látod rátok szánom ezt pici kis időmet is:-) Jövő héten nem sokat leszek itt:( Addig szervezkedjetek!!