Én csak copyztam a dátumokat, fogalmam sincs milyen napok:)
Én csak copyztam a dátumokat, fogalmam sincs milyen napok:)
no de belelendültetek... ennyi időm nincs hogy végignézzem... na jól van átrágtam magam... mindent elkövetek, hogy egyszer vendégnek is érezhessem magam... kománál már jártam bár volt az már 3-4 éve, és motorral voltam, nem ittam... úgyhogy ezt is kipróbálnám... megnézem ezt az időpontot, bár rettenetesen sűrű programom van... jövő héten jelzek... de Alsóőrs az biztos.. ráadásul Bill miatt szerdától... Koma lehet jövő héten az asszisztensemnek kiadom szerezzen egy lezárt fakkot ha van még a Campingben... :) na üdv Nektek....
egyébként Fornit akart odamenni Rigóhoz.
szerintem még ő van onnan.
na most valóban a dátumnál is lóg a deszka....
előszőr Fornit május26-27-et irt,az csütörtök este-péntek:)
később Te 27-28-at,az péntek este- szombat.:)
:)
azt a gyereket senki se érti...
most ezt nem értem,
Waszi mi a francért bumlizik el Dunaujba,mikor elméletileg,emberi számitás szerint,ugyan 1honap még,de innen is megyünk?
ugyan nekem aztán 8,csak ugy kérdem:))
jól van hozhatsz, ne kéresd magad.
Pont Waszi és Rigó? ehh... :) ok beugrom a krémért :)
Én marhára boldog lennék,ha tudnék veled menni! De ha Waszi jön vsz ő is...
Más: ugye a konkrét dátum az máj28?!?!...no mer pénteken van 27,és mindenki melózik...
Egyik rokon a Borsodi Sörgyárban dolgozik, hozott 1 tálca gyümölcsös sört. Most málnásat kortyolgatok, ez megfelelően édes. :-) Monnyuk vmi turpisság van, mert csak 1.5% az alkoholtartalma (legutóbb még 2 v. 2.5 volt)
Pestről vigyek valakit?
"van egy pulim, teljesen ember barát."
Majd nem lesz az. :))
Vegyél pár üveg Dankó vöröset, töltsd át saját palackba oszt jó lesz az . (Nekem is)
A hsz-ek időpontjait látva 15 perc alatt elintézted :))
akkor igy megyek:)