42,03-nál ki is ütötte a stop-loss.
Tudom, tudom, nem részvény, de USA-val kapcsolatos... ez az Obama, akár el is mehetne standupolni... :)
a pesszimista mindenségit :)
más: tegnap belenéztem a buffett bácsi standupjába. mit ne mondjak, teljesen kimaxolták a pr-t... :)
Van egy kettő csőd várományos :)
top20 cég ami könyv szerint érték alatt forog a listám alapján... ami engem meglepett azaz GS+AIG ...
TRANSOCEAN
Frontline Ltd
AMERICAN INTERNATIONAL GROUP
SEADRILL
MARATHON OIL CORP
Honda Motor Co
Jones Energy Inc
SUNEDISON SEMICONDUCTOR
Goldman Sachs
Oasis Petroleum Inc
LINN ENERGY
NGL Energy Partners
Teekay LNG Partners LP
Seadrill Partners LLC
Fiat Chrysler Automobiles
SUNEDISON
Hewlett Packard Enterprise Company
SKULLCANDY
SEVENTY SEVEN ENERGY
Black Diamond
Comstock Resources Inc
+1 Paramount Group
A tegnap zárás előtt nyitott fél pakk SP shorton kezd termelődni valami apró.
jól fogalmaz, hogy a wall street negyedévekbe gondolkodik, a cégvezetők, mint Jeff Bezos évtizedekbe...
valaki dreamworksbe utazott? comcast felvásárolja 27-ről 40re repült két nap alatt...
ncr-t is büntetik, pedig várakozáson felül teljesített...
a mylan csúnyán esett 3 nap alatt vagy 15%-ot...
A dieboldnak nem volt jó a negyedéves reportja, ma büntetik...
hasít a ford... öröm é bódótá :)
"Remekül sikerült a Ford (NYSE: F) első negyedéve, ugyanis bevétel, illetve tisztított EPS alapon is sikerült felülmúlni az elemzői várakozásokat. Az egyszeri tételeket leszámítva 68 centes egy részvényre jutó eredményt ért el a vállalat, szemben a várt 48 centtel. Ráadásul a vállalat idén is erős évre számít, így a jelentés után 3 százalék fölötti pluszba ugrott nyitás előtt a részvény."
Természetesen nem adtam el 50 felett, most ütött ki a stopp 47,15-ön.
A pénzt átnyomtam ebből ARMH-ba 41,4-en.
When it comes to investing in the stock market, we’re told to follow the smart money. Who might that be? The most influential investors/businessmen in America today are Warren Buffett, John Paulson, and George Soros. Their investing acumen has helped them amass billions of dollars and millions of followers.On the other hand real unemployment rate is also increasing month over month. All these could lead to a stock market collapse.The U.S. stock market has been living on borrowed time. And it’s time for payback. 2016 could very well be the year the U.S. stock market collapses.So, [url= http://www.profitconfidential.com/economic-analysis/upcoming-stock-market-crash/] stock market prediction for 2016 [/url] is gonna be very much crucial and very much dicey.
mikorra tervezik az összeolvadást? egy picit utánanézve közösen piacvezetők lesznek, így átlépik az ncr-t...
van ám potenciál a mariskában, csak normális céget nem nagyon látni még... :)