Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: Keri buli?

#768668 kerikoma Előzmény: #768619

Bence!

Már két embernek jó a június 24-25. Most azoktól kéne megtudni, hogy jó e nekik a május 26-27.

Ha mindenkinek más időpont lesz jó, akkor megint ugrik a buli. Minél előbb kellene skacok egyeztetnünk és szép lassan összeállna egyetlen egy időpont. Meg kell próbálni úgy csinálni, hogy akinek több időpont is jó a megadottak közül, az írja meg és így talán közös nevezőre tudunk jutni:-)

Augusztust egyenlőre hanyagoljuk.

Próba:-))

#768660 Sumér harcos Előzmény: #768653

Zomba?ahan

onnan ismertem 2csajszit is.

kissé tapintatlan voltam:)bocsánat

számomra ködösek voltak a körvonalak,eltévedtem kissé:)

#768653 picirigo Előzmény: #768626

"borkostolo Szekszárdon vmelyiknél?2...HŰŰŰŰ, wazze!!! Ezt a sort gyorsan töröltesd, amíg Keri észre nem veszi!!! :)))!!! Ezeknél a kézműves boroknál (ZOMBA TEEEE!!! :D:D:D)jobbat nem igazán találsz azon a környéken!

#768627 Fornit Előzmény: #768625

"minden csaját elvitt eddig thaiföldre "

Ez a haverod a tengerbe is visz sós vizet? :))

#768626 Sumér harcos Előzmény: #768535

igen-igen,értem köszi.

Picirigó?:)

utazás privát,szállás privát modon?:)

borkostolo szekszardon vmelyiknél?

hogy néz ez ki?

Erdőbényétől nekem azért lényegesen jobb lenne távolságban,mert onnan hazajönni egy este után,egyszer probáltam 2010ben.:)

#768625 Sumér harcos Előzmény: #768624

jol van,de én öreg vok,meg nem tapasztalt utazo.

oké értem én....nem, az nem 400k,az 279k:)

egyébként azért ezt sem osztom mindig.....én kétszer voltam olyan szervezett utazáson eddig ,idegenvezetővel-már ferihegyről,ahol bexarás társulat jött össze,iszonyat jo csoport volt,meg az ut is elég ártatlanul sikerült......jo mongyuk a pestiek kilogtak ott is,az egyikben;)

van egy haver-barátom,hát az mindig utazik,minden csaját elvitt eddig thaiföldre szinte,meg mittomén hová....de virit bárhová megy,aztán kiderül,hogy mindig a legolcsobb szállás,a legolcsobb járat, a legolcsobb helyen szendvics,a legolcsobb átszállás,a legolcsobb kurrva thaiföldön,7km-et gyalogol,mert ott olcsobb bérelni robogot-hát bazzeg nekem már égne a pofám a csajok előtt.

én egyszer ha már megyek,akkor már kubai szivar 12éves Famous Grouse-al,igy ez a minimum.....persze itthonrol csomagolva,uzsonnás táskában,hogy olcsobb legyen:)

egyébként ettől függetlenül éppen privát modon akarunk menni bő éven belül,4esben(a másik pár igazi világutazó-ők aztán nagy szervezők),de már jönne még egy pár is,nemtom mi lesz ebből hatosban?

kicsit félek már már másokkal utazni,miota olyan magamnak valo lettem:)

#768624 Fornit Előzmény: #768621

Szervezetten soha. Ha csak nem akarnék belekóstolni a jó kis turistagettó fílingbe, és az x csillagos hotelek, a négyszeres árak, és a direkt a külföldieknek készített kaják világába. (Nem, nem akarok)

Mellesleg iszonyat drága, 400k.

#768621 Sumér harcos Előzmény: #768512

a következő bő 1évben egy teljesen más uticél van belőve:)

de éppen felfigyeltem erre a dubai-bali közös turnéra idén télen 279.000ft-ért volt szervezetten,magyar idegenvezetővel talán,szálloda 4csillag talán.Egy műsorban vhol a hadaró idős politologus beszélt róla,hirtelen nem ugrik be a neve,hogy most jött erről haza,meg világutazó.

itt van egy ajánlat éppen:

http://startutazas.hu/egzotikus/utazas/nyaralas/dubai-es-bali-varosnezes-es-nyaralas-hotel-reggelivel-emirates-jarattal-175442

na most 1000euro szerintem ezért nem sok annyira.

#768619 Bendeguz Előzmény: #768535

Keri, szevasz! :) Nem gondoltam, hogy így ráharapsz a kis kekec írásomra, de örülök :)

Máj. 26-27 elvileg jó lehet.

Június 3-4 vendégem jön

június 24-25 a vendégemhez megyek pestre szülinapjára

július az nekem kimarad

augusztus 13-14 volna nekem igazán ideális.

addig költöznöm kell, megyek nyaralni, meg ilyenek.

Polgármesterasszonynak,P…

#768564 Sumér harcos

Polgármesterasszonynak,Phionának,Margerétának,Ursinak szoljatok mert én mindig koedukált osztályokban forogtam:)

Feltéve ha nem egymás klonjai itt az oldalon a nevek:)

#768560 KawaBazsy Előzmény: #768535

"június 10-11, ez nem jó, mert Alsóörs"

Így igaz, a kemény mag ott tartja a nyári talit. Iszuuuuuuuuuuuuunk!

Én csak akkor megyek, ha édes bor is van.. :-)

#768546 picirigo Előzmény: #768535

Júni 24-25 nekem is jó!

Keri! Beszéltem a I.Palival! A júni 3-4-et szerintem húzd ki, mert valszeg akkor tudunk menni a kis csapatommal majálisozni :))))))!!

#768535 kerikoma Előzmény: #768515

május 13-14 ez pünkösd előtt van, jó

május 26-27, jó

június 3-4, jó

június 10-11, ez nem jó, mert Alsóörs

júnis 17-18, ez nem jó, mert a lányom ballagása lesz

június 24-25, jó

Még nekem is kell egyeztetnem a jó dátumokat, de ezek közül próbáljunk kialkudni egy időpontot.

Igen Sumér, Szekszárdi borvidékhez tatozok:-)

Picirigó tudja, hogy milyen pincéket látogatnánk meg, aki jön zsírozza ki a gyomrát rendesen:-))

ds

#768514 Waszeitung

Nagy dézsa jeges víz és sütnivaló tócsni,valamint legalább egy db uaz szükséges az esemény lebonyolításához! :D