Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#767700 Ibiza Előzmény: #767699

lazíccsatok :)

Üdvözlöm!

Én egy albán vírus vagyok, de a hazámban nagyon elmaradott a technika, ezért magamtól nem tudom tönkretenni a számítógépét.

Kérem, töröljön néhány fontos fájlt a számítógépéről és küldjön tovább más felhasználóknak is.

Köszönöm az együttműködéstét, üdvözlettel:

Albán vírus

#767699 Ibiza Előzmény: #767693

A nyugdíjasok sem homogének.. szüleim 78-83évesek.. meglepően tisztán látják az eseményeket.. mert egy mércéhez mérnek, egy etalonhoz.

Én azt látom hatalmi harcok vannak Mo-on.. ehhez meg kel osztani az embereket.

Ha kiemelek eltorzitva támogatok előnyben részesítek embereket. akkor sikeresen megosztom.. magamhoz kötöm a céltömeget.

Nem cél egyik politikai tömbnek sem - kereskedelminek meg pláne nem- a stabil értékrenddel identitással rendelkező individualista társadalom..

Ahogy látom ez nemzetközi szinten megy.. a nemi identitásod az értékrended megkérdőjelezése az új "értékek" kijelölése.. a liberális eszme terjesztése.. (ez persze az új liberalizmus) a tabuk ledöntése.. a szokások felhigítása..cél a totálisan egyforma befolyásolható massza kialakítása.. aki mindenhol egyformán reagál egyformát vesz egyformát gondol..

Korábban írtam: egy hasonlat a mai magyar politikai helyzetről.

Én tiszta udvar rendes házat szeretnék.

DE.

Azt mondják mit szeretnél melyik kártevő hemzsegjen a házadban..

gyurcsótány? zsizsik? bolha? patkány? egér?

na az én egerem a fidesz..a legkevésbé taszító.

De a tiszta udvar rendes ház kell nekem!!

Nem látok semmilyen politikai erőt amelyik más vagy alternatívája lehetne.. a mostani hatalomnak..

Itt a fórumon is volt..csináljunk pártot? Igeeen..és csináltunk neeem..

#767697 Ibiza Előzmény: #767688

:) megint mosolyt csaltál az arcomra.. elég gond ha ezek mennek át a beírtakból ráadásul kitekered elferdíted amiket írok....de hát így játsztok ti.. igen így könnyebb ha nincs olyan kérdés amire nincs válaszod.:)

Tudod azt látod amit tudsz..mondják a bölcsek..

Még jó, hogy nem személyeskedsz :) de hát ezt tudod..ez a te saját véleményed..ez vagy.

A gondolkodás és kérdésfelvetés joga mindenkit megillet.

A vita jó a veszekedés nem.

A vitának vannak alapjai, van egy állítás és annak az alátámasztása, a másik fél ilyenkor nyom egy cáfolatot..amit alátámaszt.. stb stb.. nem elforgat kiteker átír.. mert másképp nem áll meg a sajátja.

Elég gond lenne ennyi lenne az értelmiségi lét amit leírsz..Elvileg az értelmiség egy kiművelt csoport lenne akik irányt adnak (és jobbító szándékkal részt akarnak venni az ország irányításában) ..mivel kiműveltek és gondolkodók ezért jelzik kétségeiket, egy értelmes értelmiségi felvet gondolatokat..válaszol egy jelenségre elemzi azt.. értelmezi a mások gondolatait..az értelmes értelmiségnek vannak dilemmái.. magáról az értelmiségi létről..annak társadalmi szerepéről..tagozódnak..olvasgathatnál tőlük... Őszintén hol vagy te ettől? ne írd le csak csendben magadban..A paraszti korban volt nagyobb szerepük..ezt sírják vissza.

Ma már inkább a liberális eszme köré gyűlnek és kirekesztik azokat akik nem ezt teszik.. vagy másképp gondolkodnak.

Nem a papírok számától leszel az és nem a kínlódástól amit te átéltél..... az szdsz-es tipusú értelmiség az kinyilatkoztat..ellentmondást nem tűrően..minden hüjeség ami más mint az ő kinyilatkoztatása..

Nem érdekel a kisebbségetek..

gondolom nyúl meg Margaretta nem kért fel képviseld őket..ha igen akkor elég rossz prókátort fogadtak. De szerintem ha gondjuk van beírják...vagy elküldik a fenébe ahogy Margi szokta..

Indíthatnál egy társadalmi elemzéssel.. egy kitekintéssel a világra.. az abban zajló események értelmezésével..egy értelmiséghez méltó tárgyszerű israel-palesztín viszony szintetizálásával.

Tegyél hozzá a fórumhoz..told be amit tőled tanulhatunk..aszalódjak bogyóvá.. ne sajnáld..minket se ,)

#767696 tozsdenyul Előzmény: #767693

Nem a nyugdíjasokon múlik,

De tegyük fel mégis - az is önvédelem, hogy ne vezethesse meg valaki a nyugdíjast, nem csak Habony van meg a nyugdíjas az egyenletben.

Várja mindenki a sült galambot.

Csak egy példa, mert azt látom leginkább, az eü.

Meg vannak félemlítve, el vannak nyomva erövel.

Most lett volna, lenne lehetöség az önvédelemre, azt szrik rájuk mindenki. Sült galamb legyen a menü, ha majd engem ápolnak, de lépni érte?

Amikor bevisz a mentö és látod mi van, már rég késö, meg kevés is leszel. Oszt ennyi.

Így van ez nagyban is.

Megy a küzdés, de ez az utolsó csata lesz, ha vesztes csata lesz.

2002 óta vagy régebbröl, sokan mások is (érdekes amúgy, többség mind a hanyatló nyugaton gyüjtött ehhez mentalitást), személyesen ismerem a harcosok többségét, minimum 4-szer szavaztak ennyi idö alatt az emberek.

Szavazzunk még...

#767695 tozsdenyul Előzmény: #767692

A szavazás krva kevés...

Aki nem tanul, az újraéli, nemzeteknek is van életútja.

Patológiás (beteg) elég régóta, s a politika mélyíti és visszanyomja csak.

A fórum meg kicsiben ugyanaz, még a panelek is ugyanazok.

Lenyomni, eltaposni, tifélék, te fajtád stb

Gyülölet és kirekesztés.

És ez már 6 éve megy csak egyre inkább (nem volt benne meglepetés, aki erre szavazott, tudta mit kap), ahogy a fórumon zajlik, úgy az országban is, nulla önvédelem. Söt, meg is lesz szavazva, mert egy kritikus tömegnél nagyobb tömegnek ez kell.

Menjetek szavazni...

#767693 KawaBazsy Előzmény: #767686

Nem önvédelmi képesség kérdése sztem, csak túl sok a könnyen megvezethető nyugdíjas, s az ő szavazatuk is annyit ér, mint az aktív kisebbségé.

#767692 Koffein Előzmény: #767689

érdekfeszítő, amiket írsz :) főleg úgy, hogy néhanapján felbukkansz megy a vaú vaú ibizával, majd pálcát törsz a ffi-ak feje felett, talán szerelmi csalódás, vagy csak a pasid nem ért rád, mert elment bulizni a haverokkal oszt kiadod magadból a feszkót, de ezen kívül sokat nem teszel hozzá, hogy a látogatottság ne legyen a béka segge alatt... oszd meg a véleményed, ne csak az oldal negatív tulajdonságait kiemelve. írod, hogy nem monitorozzák az oldalt? lehet, hogy a brokik már nem, de ettől én azt látom, hogy pf fórumon nem egyszer jelennek meg bemásolva az itt megjelent hsz-ek, ötletek. tehát figyelik az oldalt. lehet mondani, hogy van átjárás, de userek hsz-eik tartalmát megvizsgálva nem nagyon írogatnak ide azok, akik másolgatnak innen oda. figyelnek, olvasgatnak, majd más tollával villognak. nem zavar, csak ütközik, azzal, amit írsz.

ha ez egy normális fórum volna, akkor már mindenkit ki lehetett volna tiltani személyeskedésért, tőzsdenyulat is, ibizát is, téged is, engem is... az egy másik téma, hogy a hibákat ki kéne javítani, fejleszteni kéne, ösztönözni kéne a felhasználókat, hogy cikkeket írjanak, elemzéseket tegyenek ki (mint régen) stb stb... de azt se felejtsük el, hogy hercegnek hobbi az oldal, ha valami shit, akkor kijavításra kerül előbb vagy utóbb.

a haza akkor esik el, ha belenyugszunk az állapotokba, de én ezt nem így látom, vannak megmozdulások, ha te ezt nem látod, akkor nagyon más csatornát nézel. az más kérdés, hogy az emberek 2év múlva újra ítéletet mondanak a kormány munkája felett. nem sírni kell, szájat tépni, hogy há az nem annyi, amennyi, hanem el kell menni szavazni. ítélete hozni, oszt meglátjuk lesz-e változás...

#767691 KawaBazsy Előzmény: #767684

Sztem a válság kezdetén rengetegen kezdtek tőzsdézni (jómagam is) "occsó az OTP" címszóval, s emiatt nyílván az ezzel foglalkozó fórumok is jobban pörögtek. Azóta lecsengett ez a dolog, én inkább ezt látom az alacsonyabb látogatottságban.

Tigrincske elég agresszívan szokta védeni az álláspontját, de azért "lenyomni" nem tud senkit (így neten keresztül biztos), max vki nem vitatkozik vele. Ő nem szint, hanem 1 tag, akit zavar, az nem szól hozzá, s kész.

Ez a pelenkázós férfi meg végkép nem tom honnan jött. Én pl még nem csináltam, ez női meló. A fürdetésben viszont mindig segítek. :-)

#767690 prospero Előzmény: #767679

Csak nem akkor pörgött az oldal a legjobban, amikor még AT is itt volt? Voltak eredeti gondolatai. Hát kitiltattátok. Maradt Spade. Ursit elüldöztétek. Ha ellenvéleményed van, akkor vagy az orosz propagandát nyomod, vagy bértollnok vagy. A címke könnyen megvan, büszke is vagy, hogy milyen hamar legyőzted a másikat. Csak éppen már vita nincs. Nincs vélemény-ellenvélemény akkor mire pörögjön az oldal? Marad a belterjes böfögés, köszönjétek magatoknak.

#767689 phiona Előzmény: #767686

Ugyanúgy nincs önvédelmi képesség a fórumokban sem. Aki hangos alázós és szapora: tarol, ráül. A „birka nép” meg benyeli, hú de hangos, hú de erős, hú de sértegetős – jobb nem beszólni neki, és indul is a szárnyalás… :-) A viktori hatalom ott zseniális h a bevett orwelli félelemkeltéssel operál: lehet sztrájkolni de összeírunk… rádküldjük a NAV-ot, az adózás meg olyan nyakatekert h lehetetlen hibátlanul. Kapsz bírságot sőt akár előzetest is, csak Tarsoly szabadulhat :-) Rádküldjük a TV2-t, elvesszük a vállalkozásod, hát kell ez neked? inkább kussoljál. És a nép kussol, ebben nagy gyakorlata van, hűbéri volt a társadalom a kicsi de annál eredményesebb dualizmuskort kivéve – már akkor is persze akik vállalkozásba kezdtek, oszt jól elvették azt is ’45 után. Erre vagyunk szocializálva, ez épült a génekbe… A kevés bátor ahhoz is elég bátor h belássa: a haza elesett. Másként/máshol nyílnak az új utak…

#767688 phiona Előzmény: #767687

Tudod nem a diplomáktól leszel értelmiségi, hanem az úttól amin átmész érte. H meg kell tanulnod mások (akár szerinted hülye) gondolatait, az alázatot a tárgyak iránt, a rettegést a vizsgáktól. Az helyretesz h ne hidd magad tévedhetetlennek. Te gondolatokat ébreszteni? mindenkit személyében sértegetsz aki nem a te kövedet fújja és ma már búcsúkban sem osztott olcsó lózungokat ismételgetsz, ráadásul észre sem veszed magad. Jah zsidó vagyok persze a Nyúllal együtt, 3-3 db macskával/fő. (Nem.) Ti és mi – kiknek a nevében is beszélsz? Kik vagytok a „ti” itt, kik állnak mögötted szerinted? Ki az az érdemi hozzászóló akit nem sértettél még? Aki osztja a nézeteidet, nem csak eltűr mert nem tehet mást ha már így túlterjeszkedtél 1 fórumon? Mit vársz az itteni észosztástól? Olvassa a Lázár Jani oszt helyreteszi az országot ahogy mondod. Ahha persze. Kezeltetni kéne öreg, ezt itt lassan már senki se olvassa, épp miattad is, behúztad a pöcegödrödbe. Kirekesztő egysíkú negatív világképeddel, biciklisek felvonulók mást gondolók mindenki dögöljön meg mert neked nem tetszik… de főleg a zsidók persze, nem szólva a zsidó biciklisekről :-) Az úm gondolataid meg evidenciák, max neked új. Itt imádod ki magad mert amúgy nem kapsz elismerést, magánügyedben sem én kerestem aki nekem írt… és nem is adtam ki. Az addig oké h lehet ezt öngyógyításra is használni, de önző módon túltolod, lerakod a sittet és mész. Nem messzire persze mert sok van :-) jössz vissza és alapvető normákat sem tartasz be (Margaretta: megbecsült hölgy tisztelete). De elandalodsz magadtól mindig. Kár, hogy a közönség ezt nem osztja, kár, hogy 1 tőzsdefórumon teszed, kár, hogy ezzel elveszed igazi tőzsdések kedvét attól h ide írjanak. Senki se vágyik az alsótestig vagy családi átkokig hatoló alaptalan sértéseidre, és senki sem becsül 1 olyan fórumot ahol ez bevett. Nem fogom bizonygatni neked h vannak gyerekeim és szép családom, és épp ráértem ezért visszaolvastam, mert szívügyem (volt) ez a fórum. Nem figyelek, néhány lapot olvastam vissza és dominálod – te figyelsz engem, ráadásul tévesen, Palesztina, gyagyaság. A magadfajta befészkelt troll a legveszélyesebb, mert elveszi a kedvet és hullaszagot áraszt, Herceg helyében rég kitettelek volna, kb az első személyeskedő beszólásnál. Hogy erre nem került sor és a beírók is liberek: egyre inkább elpofátlanodsz – hát vidd, tiéd a fórum.

#767687 Ibiza Előzmény: #767679

:) mindig mosolyt csalsz az arcomra..

Valami nagy skalp lehetek a számodra..iszod a szavaim jegyzetelsz.. de túltolod..nem ér ez ennyit.. :)

érdekes mindig a nyúl vagy Palesztina kapcsán kerülsz elő..ezbcsupán egy megfigyelés.

Fura az érzékenységed miután mérhetetlen hordalék jött fel belőled a múltkor az irányomba és a családom és irányába..aljas módszerek hazugságok tárházát nyomtad.. talán már elfelejtetted..Én nem...de persze nem jött be...nem volt nagy ügy átlátni rajtad...nem volt nagy kihivás megoldani.

Igen vettük már a múltkor is.. nem egy hanem két diplomás vagy..Én elhiszem ha az jó neked.. és szerintem lesz még 4-5db is..mert nagyon nem találod el magad..önbizalomhiányodat túlkompenzásással tetézed...talán a kevesebb soxor több.

Néha legyél ösztönös és önmagad, akkor találnál párt is...megszerelmesednél eltolódnának a prioritások..nevetnél az egykori önmagadon... nem kell futni senki után..beleraksz egy kapcsolatba 80%-ot.. ha nem jön be az nem kudarc..ne az idolt kergesd hanem a párod keresd.

Ismerek ilyeneket, tökéletesen megtervezik az életüket mit fognak csinálni milyen férjük gyerekeik lesznek..azok mit fognak tanulni..stb stb.. most 3 macskával él ez egyik ilyen..a másik munkamániás..elmondja 200x nélküle nem megy semmi..a harmadikról nem tudok.

Nyomod a mafliságokat..Ibiza ilyen olyan meg amolyan.. ez minek? Vagy tud valamit vagy nem..vagy hozzátesz valamit vagy nem..ezek gyorsan kiderülnek..tolod a jelzőidet..de hát itt felnőtt emberek vannak vagy egyezik a véleményed vagy sem..

Persze lehet klikkesedni..mert megadja a konda látszólagos biztonságát..majd lehet élre állni zászlót emelni..majd nagyot kiálltani ÚÚÚTÁNAAAM! Volt ilyen..utána visszasompolygott ide a nagyvezér.

A hozzászólásaim hemzsegnek a jelzőktől amik a szubjektiv véleményalkotásomat jelzik.. szerintem véleményem szerint..azt gondolom stb stb. Ezek azért eléggé hiányoznak nálatok.. jézusi kinyilatkoztatásként kapunk tőletek ellentondást nem tűrően útmutatást támpontokat.. értékeket... szórd el hátha kell valakiknek..de jöjjél ráfele léteznek más értékek.

A mondandóm lényege általában az: Gondolkodj..ne azt gondold amit én mondok hanem gondolkodj.. járd a saját utad. Azt gondolom elég sokat kiadok magamból, talán nem kevés hozzáadott érték van amit a fórumnak nyújtok, egyszerű, vagy kell vagy sem..én odaraktam... ezek kiérlelt gondolatok nem egy agymenés egy katyvasz..

Mindig van választás..vagy elolvasod vagy sem..vagy értékes vagy sem..de az csak a te értékitéleted..hiszen egy ember egy vélemény ,)..a tiéd is ennyi..tudom fáj de ez van.

#767686 tozsdenyul Előzmény: #767681

Nem a többiekhez hasonlóan, de ez mindegy...

a nem mindegy, hogy az országnak/népnek tényleg nincs önvédelmi képessége, így aztán az van ami...

Csak egy kérdés,

Ki mit gondol, hogy egy valódi demokráciában, pl anglia, svéd, svájc stb

A mini elnök közpénzböl focistadiont húzat a kertjébe a kisvasút mellé

Mi történik?

Kb ennyi,

#767685 Ibiza Előzmény: #767681

A fórum az szép és igazságos hely lehetne..egy ember egy vélemény, összevethetőek a gondolatok, csiszolhatóak a retorikai képességek, mindenki hozzátehetné a sajátját egy-egy támához.

De nem, jönnek a felkent emberek akik azt gondolják értékeket értékes embereket képviselnek, igaz nincs arra felhatalmazásuk főleg nem értékrendjük de magukra veszik ezt a szerepet.

Láthatóak a tendenciák, magukat liberálisnak nevező emberek nem liberálisok, a szó jelentésével sincsenek tisztában, milyen liberalizmus az ami csak akkor az ha azt mondod amit ők gondolnak, akkor szabad a gondolkodás ha azt gondolod ami nekik az érték?

Nincsenek tisztában a cionista fasiszta antiszemita szavak jelentésével..a zsidó szó eleve antiszemita számukra. Ha Magyarokról irsz akkor nacionalista szenny vagy.

A fórumok azért halnak ki mert aki leir egy saját véleményt azonnal ráreppennek a trollok... a elvcsoportok.. a frusztrált emberek akik saját vacak kis sérelmeiket mint magasszintű értékek sérelmének akarják feltüntetni...önmagukat meg ezeknek az érdekeknek a feltétlen védelmezőinek.

Ezek az emberek soha nem adnak ki magukból, nincsenek hozzáadott értékeik, kivenni akarnak többet mint amit betesznek...mert hát haszonnak lenni kell.

Dúl a kettős mérce a kettős beszéd, a diszkrimináció a nemzeti értékek és érzelmek devalválása erodálása.

#767684 phiona Előzmény: #767681

Nem akarok én is megmondóember lenni. Helyette van 1 link, amin látható a látogatottság. Volt ennek anno 1 magassága, most meg van 1 mélysége, a piac meg már csak olyan h a számokra megy. Figyelemben is, vételi potenciálban is, reklámokban is. Ennyiből ez 1 halott site lett – lehet attól még jó baráti fórum, nekem is van több aminek tagja vagyok, más kérdés h abból a túlterjeszkedő önérvényesítők alapból repülnek… Tigrincske meg nem olvtárs itt hanem sok. Arányaiban és szándékiban is, agresszivitásában is. Ahogy a fórumtársait lenyomja, nem érvekkel, személyeskedéssel… 1 magára valamit adó fórum pl már azért kitiltotta volna ahogy Margarettával beszélt – régi hű minőségi topikossal, de most Tnyúl kapcsán a mélység aljára jutott, és mint az Unicum fej bukkan fel majd vidoran, osztva újra az észt. Homofób és antiszemita, kezelésre szoruló személyiség lenne, de tort ül itt, és Ti max elnézően mosolyogtok… ugyanilyen felelősségetek van abban h hagyjátok ami megy az országban!

Linkelgetitek a sok bajt – ki fogott kapát kaszát h megállítsa? Jah mert a nejem/eljegyzettem jól keres közben, hős Férfiak, tényleg csak gratulálni lehet! .-) Nyaljunk be tövig illetve ne írjunk semmi kétest, abból baj nem lehet.

Mivel lennék elégedett? ez messzire, a topikon túlra visz… Ha lennének olyan férfiak akik nem pelenkáznának (elegem van a sok pöcsből aki női magazinokban büszkélkedik h mossa a gyereke alól a szart, ez női princípium :-)), a férfi ne nő 0.2 legyen hanem férfi :-) erős, kemény, védelmező. Férfi, ahogy meg vagyon írva. Ma pucolja a pelenkát meg sír előbb mint a szoptatós anya hormon nélkül is, a nő meg férfit akar és férfi az ilyen? nem. Mi már tudjuk mi a principiumunk. És ti h a Tiétek mi? még nem mondta Ákos, segítek: álljatok mögöttünk, a hisztijeinket tűrjétek hiszen hormonális ilyenkor alapból, a gyerek miatti túlaggódásból kaparunk… H éljen, Nektek is akire büszkék lehettek… meg eltart majd mert nyugdíj smafu… és az anyjánál sose fogja senki jobban, elfogadóbban imádni :-) legyetek társak ebben. Bocsássátok meg, h a társatok számára most nem vagytok elsők – a hormonjai viszik. Visszatalál hozzátok különös plusz hálával a szexben is ha jó apja voltatok a közös gyermeknek – ezt már 1 másik diploma és a tapasztalás mondtatja velem :-) De bebutulni nőbe nem, bebutulni fórumban mindent nyelve nem..

Kissherceg nyilván nem is ér rá itt követni a folyamatokat, de nem szép ezzel visszaélni. Te is pontosan tudod, hogy ha az anno meghívottak közül mások is írnának, más, és érdemes lenne ez a fórum. Bár beregeltek, kérdezd meg tőlük, miért maradtak el. Nem egytől kaptam azt a választ h ahol a Tigrincske a szint ott nem.

#767681 KawaBazsy Előzmény: #767679

Nem pontosan értelek, mi a baj.

-Tigrincske nem megmondóember, hanem egy olvtárs, aki - a többiekhez hasonlóan - kifejti a véleményét. A közönség meg vagy egyetért, vagy nem.

-Hsz-ek tartalmatlanok? Milyen tartalmat szeretnél? Ez egy nyílt fórum, mindenki arról ír, amiről akar.

-"Belterjes böfögés".. Milyen az igény? Külterjes? Vagy mi. Mondd már, h mit kellene máshogy csináljunk, hogy megfeleljünk? :-)

Gyerekek, itt valami nag…

#767679 phiona

Gyerekek, itt valami nagyon félrement.

Alapjaiban ott ment félre h Tigrincske megmondóember lehetett – h királlyá nőtt itt és nem lett orrbabaszva közben. En szóltam :-) de nem vettétek komolyan, olyan szórakoztatóan hülye v nemtom, liberség hadd mondja, meg az is baj h töketlen faxok lettetek mind… a lányok a tökösök, Ursi és polgarmester, ezt is a nemi eltévelyedés hozza elő, és hol marad a pricípium? :-)

De bakker valakinek vinnie kell a fáklyát. Ti pasik csak sírtok,

- nincs meló pedig… (szép kövér parádés lakkcipőben)

- nincs nyereség pedig… (jó 20 év lett volna megtanulni a piacot)

- xar és lop a Fidesz (’98 óta, jó reggelt)

- xarok a nők, együttélés max 2 óra – mondja aki 1-et is szeretne, hiába

- meggyűrűzve, és a részvétek,

- olvashatatlanul terjengős önkiverések (bocs banyaiz, szerettelek de már ugrom)

- prospero is erre repül, valszeg ez van kiadva küldetésként a hülyéknek, pedig nem itt a lényeg: és mindenki hibás aki elfedi a lényeget: A LOPÁS A LÉNYEG, HOGY LENYÚLTÁK A HAZÁNKAT. MINDEN AZ ÖVÉK. 2018 ha fordít is: lesz a pol hatalom és a gazd hatalom ahol mindig a gazd diktál… tudják ezt és röhögnek a sok hülyén, külön akik rájuk szavazott, mekkora barmok, hogy meg lettek vezetve :-) még kis népszavazást is kapnak a nyakukba hehe h még jobban alátámasszanak minket :-) Nem vagyok híve h itt fedjem fel magam, ki is vagyok. De töri szakos, és mondhatom h a történelemben ilyen cinikus visszaélés, történelmi ismeretek birtokában a demokráciával még nem volt. (Az amcsis Trump más, mielőtt, és meg is torpan majd, vállalok fogadásokat.)

- Ibiza meg az önismétlő köldöknéző papagájkirály tarol és a legmélyére süllyed h Tőzsdenyúl családja alázásával jön, kedélyesen fedve a szennyet.

Látogatottság a béka segge alatt, a site elvesztette a hitelességét. Kissherceg így sose adja el, de tán ennél is nagyobb baj h 1 jobb sorsra érdemes fórum süllyed… Miért? Mert nincs tartalom. Linkek: már több órája láttam. Hsz-ek: tartalmatlanok, tisztelet a kevés kivételnek. Azok is elenyésznek hisz a pf tarol, pörög… évekkel ezelőtt brókercéghez betérve láttam ezt az oldalt nyitva – ma már sehol. Ibiza meg: tőle lopnak – ugyan kik az evidenciáit? Akik ide írtok miben reménykedtek? már akik nem privi válaszban persze. Nem is monitorozzák már az alacsony látogatottság miatt, üzi már nem megy át. Sikerült kiherélni ezt az oldalt, gratulálok Belterjes böfögésre persze még jó.

Volt MSZMP-s komi, aki m…

#767663 walex

Volt MSZMP-s komi, aki ma már "demokrata". Igazi "rendszerváltó" ez is.

http://444.hu/2016/04/15/fonagy-janos-ellenzi-hogy-a-romanokhoz-es-az-ukranokhoz-igazitsuk-az-orankat

Évtizedek óta azzal etetik a lakosságot,hogy egy 30-40 ezres város éves energiafogyasztását takarítjuk meg az óraátállítással.

Csak egy példa, csak az utóbbi 10-15 évben több százezer légkondit helyezhettek üzembe,amik nyáron mennek, nyilván ezek levegővel mehetnek, nem villannyal, mert a 30-40 ezres szám sosem változik.