Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#767657 walex Előzmény: #767654

Simon kimosása után úgy tűnik, Tarsoly következik két KGBélázás közepette.

A mai napig nem tudni, miként lehetett a brókercégeknél KÖZPÉNZ.

Még jó (nekik), hogy itt vannak a migránsok, így nem kell a kényelmetlen kérdésekről beszélniük, mert a migráns témával el lehet terelni a figyelmet minden számukra kínos ügyről.

#767650 Ibiza Előzmény: #767649

a 4-es 6-os villamos..napközben..corvintól a nyugatiig.. láttam én is cigány hordát végigfogdosták a csajokat a megállóban.. jókat röhögtek..Én kocsiban voltam onnan szóltam rájuk előkészitettem a gallyazót ha úgy alakul..(kukri..épp nálam volt élezés okán,)..**** c..ny megszólitással eltaláltam a hangot.

Ha erre jársz egy idő után felismered a zsebeseket..

De lemehetsz kicsit a nyugati aluljáróba.. 20percet szánj rá..

főleg az erdélyi és szabolcsból elszabadult lények menőznek a városban..mindegyiknél ott a kés..hordában vannak mintakutyák..

#767649 Koffein Előzmény: #767647

azért nem hiszem el, mert naponta járok tömegközlekedéssel és ilyet az elmúlt 10évbe nem láttam, pedig minden fele járok. éjszaka is szoktam tömegközlekedni, szóval tudom miről beszélek. habár lehet nekem volt szerencsém... :)

#767648 Fornit Előzmény: #767645

Tényleg írt egy ilyen bejegyzést a ****bukra, majd miután nyilvánosságot kapott törölte.

"Frissítés: a történetet megosztó időközben úgy döntött, eltávolítja bejegyzését - talán munkáltatója követelésére, talán politikai korrektségből, nem tudjuk. Mindenesetre álljon itt a képernyőmentés az utókor számára. 2. frissítés: az esetet megosztó hölgyet máris fenyegetések érik, kérésére adatait eltávolítottuk."

#767647 Ibiza Előzmény: #767645

ne valószinűsitsd..inkább nem hiszed el..

Én is utaztam két hasonló szarral.. tanitotta a fiatalt.. hol vegye..(ezt nem értettem) és a nyugatinál eladhatja.. 10k-t keres vele tisztán 20perc alatt.. a tanitó azt mondta most nagyon jó mert lejött a szerről..(de nem birt 1mp-ig nyugton lenni..fészkelődött mutogatott..felállt majd leült..idegbeteg barom volt kényszeres mozgásokkal) igy több marad.. minek dolgozzon..

Leszólta a fiú csaját az is ribancnak hivta a srác csaját.. mondta mekkora hüje.."forgatni kell őket".. mondasz ezt azt.. állandóan mozgatod forgatod.. a csaj és a saját családját is mozgatni kell..keressen rajtuk.

#767645 Koffein Előzmény: #767642

ez hihetetlen, főleg napközben... valószínűsítem, hogy valami kitalált sztori

nem olyan rossz az egész…

#767643 Ibiza

nem olyan rossz az egészségügy..Kulkát is azonnal elvitték a Honvédba..majd az országos idegsebészetre.. ahogy mindenkit szoktak hasonló esetekben.

#767630 polgarmester Előzmény: #767627

Akkor kutassunk tovább..:) Bizonyára lesz további 1mrd a kátolikus temetőkre is.Sőt a buddhista és kínai temetőkre ...is. Tényleg hová lesznek a nálunk elhunyt kínaiak? Ő.O

#767627 walex Előzmény: #767626

Ki nem sz@rja le?

Hitelminősítők véleménye kb. 2008 óta nagyjából a kutyát nem érdekli a PF újságíróin kívül. :)