Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#768832 matgab Előzmény: #768825

a mylan csúnyán esett 3 nap alatt vagy 15%-ot...

A dieboldnak nem volt jó a negyedéves reportja, ma büntetik...

hasít a ford... öröm é b…

#768825 Koffein

hasít a ford... öröm é bódótá :)

"Remekül sikerült a Ford (NYSE: F) első negyedéve, ugyanis bevétel, illetve tisztított EPS alapon is sikerült felülmúlni az elemzői várakozásokat. Az egyszeri tételeket leszámítva 68 centes egy részvényre jutó eredményt ért el a vállalat, szemben a várt 48 centtel. Ráadásul a vállalat idén is erős évre számít, így a jelentés után 3 százalék fölötti pluszba ugrott nyitás előtt a részvény."

#768700 Fornit Előzmény: #768076

Természetesen nem adtam el 50 felett, most ütött ki a stopp 47,15-ön.

A pénzt átnyomtam ebből ARMH-ba 41,4-en.

#768275 pragamin Előzmény: #765980

When it comes to investing in the stock market, we’re told to follow the smart money. Who might that be? The most influential investors/businessmen in America today are Warren Buffett, John Paulson, and George Soros. Their investing acumen has helped them amass billions of dollars and millions of followers.On the other hand real unemployment rate is also increasing month over month. All these could lead to a stock market collapse.The U.S. stock market has been living on borrowed time. And it’s time for payback. 2016 could very well be the year the U.S. stock market collapses.So, [url= http://www.profitconfidential.com/economic-analysis/upcoming-stock-market-crash/] stock market prediction for 2016 [/url] is gonna be very much crucial and very much dicey.

#768171 Koffein Előzmény: #767997

mikorra tervezik az összeolvadást? egy picit utánanézve közösen piacvezetők lesznek, így átlépik az ncr-t...

#768092 Fornit Előzmény: #768089

És a 0,21-es vevő még aznap eladhatta 14 Randért. Élete üzlete volt százalékosan :)

#768082 Mezuska Előzmény: #767997

Február vége óta SolarCity, a kedvencem, mai is már 8.5% néll tart, van volatilitása, márciusban, napon belül megérte vele :játszani, záráskor venni, másnap nyitáskor eladni(ezt fél pakokkal csináltam). 57dollárig, várják, én kivárom.

47,9-nél Kite Pharma vét…

#768076 Fornit

47,9-nél Kite Pharma vétel, fél pakknyi. Skalpra, (zárás ma vagy 1-2 nap, ha megindulna jobban) nem tartósra.

47,2-nél akartam kiegésziteni egy egésznyire, de nem mertem lenyomni a gombot.

#767997 matgab Előzmény: #767887

a diebold jó kis cég lesz szerintem.

A wincor-ral ha összeolvad , akkor a piacon szinte egyeduralkodó lesz és a technológiák (ATM+ POS terminal+ pénztárgépek) is még mindig nagy előretörés előtt állnak.

Ráadásul ha elterjed EU szerte ez az online pénztárgépes cucc, az is nagy potenciált jelent egy ebben a szektorban piacvezető szinte egyedüli cégnek. Valamint Magyarországon is pl. most is kijött egy apró rendelet, ami miatt az összes nagykasszás gépet megint lehet jóváhagyatni a hatósággal, ami megint jelentős tanácsadási árbevétel ezeknek a pénztárgépeket üzemeltető cégeknek...

#767796 Koffein Előzmény: #767794

napenergiában utazik. fel akart vásárolni egy másik céget, csak a felvásárlás alatt derült ki, hogy likviditási gondjaik vannak, és nem lesz zsé a tranzakcióhoz, így kb fél-egy év alatt a béka segge alatt találta magát... :)

#767794 matgab Előzmény: #767446

pénteken meg -40%. Ma premarket +20.

Vicc egy kategória ez a Sun Edison... Már nem is emlékszem, hogy mit csinál ez a cég és miért esett ekkorát...

SunEdison premarket +69%…

#767446 Koffein

SunEdison premarket +69% ... jó annak aki vett egy kis lottószelvényt :)

#767161 matgab Előzmény: #767139

"Fontos szintekről pattan vissza az Alibaba (NYSE: BABA) árfolyama, ami már pár hónappal ezelőtt is igen kedvező előjel volt a részvényt shortolók számára. Ha a fontos mozgóátlagok sem fogják meg a papírt, akkor akár a 60 dolláros szintekig is visszacsúszhat az Alibaba, így érdemes figyelemmel követni az eseményeket."

KBC...

Úgy látszik az USA-ban ezt nem olvasták, mert ha jól látom ott +15%-ban a randomnál...

bár úgy néz ki inkább a random rendszere hibás...