Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#766863 banyaiz Előzmény: #766845

Kis mellékes. :) Kollégiumban volt ilyen nagy hűtők voltak közös helységben. Hát ott voltak vadak akik az ételt magukévá tették, más ételét. Mennék enni kajámat valaki felette.

Közben olvastam egy cikket erkölcsi bizonyítvány témáról. Nem tudtam, hogy elévül és kikerül belőle börtönbüntetés.

Azt hittem ha valaki büntetett előéletű akkor az erkölcsiben mindig benne marad.

#766862 banyaiz Előzmény: #766834

elég kis halnak tűnik ahhoz ekkora felhajtást csináljanak a beszervezéséből. 61-ben ki volt ez az ember? Csoportos nemi erőszak vádat, áldozattal aki elszenvedte , lecsukják elég sok macera . Ágyúval verébre. Egyszerűbben is megoldhatták volna.

Mit tudom én ő lett volna Rajk, vagy Trockij akkor azt mondom bármit el tudok képzelni még békaembereket is a Dunában akik ürgebőrbe varrva átadtak valamit. :) De így ekkora szervezést azért aláírjon valamit, hirtelen rákiabálnak lehet az is elég lett volna.

#766845 Euroman Előzmény: #766826

ahol én dolgoztam, ott a biztonsági őr dézsmálta a hűtőket, miután az irodisták hazamentek....vitt mindent, amit talált...persze lebukott....ő is repült, de azóta már egy gyógyszertárban ténfereg őrként....mondjuk onnan is van mit elvinni:)

#766834 prospero Előzmény: #766828

Lehet koncepciós per volt. Régi időkben az eszméért sokan még az anyjukat is elárulták, életükért hamis vallomást tettek...1 év alatt megtört, a börtönben aláírta a beszervezési nyilatkozatot ezért kiengedték. Ezért nem is lett ügy belőle soha a Kádár rendszerben. Most valaki félre akarta állítani, hosszú katinka üggyel nem sikerült...akkor elővették ezt.

Ki tudja?

#766830 polgarmester Előzmény: #766826

Óóó:)) No és Dominique Strauss-Kahn? A Világban ex elnöke? (A New York-i Sofitel szálloda szobalánya támadójaként azonosította a rendőrségen a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatóját, akit előzőleg nemi erőszak kísérletével vádolt meg.) Félreállították.

or Julien Assange a Wikileaks-alapító elleni nemi erőszak vád?

http://www.origo.hu/nagyvilag/20100901-folytatja-az-eljarast-a-nemi-eroszakkal-gyanusitott-julian-assange-a.html Assange szerint a Pentagon állhat az őt ért vádak mögött, hiszen az oknyomozó oldal korábban több tízezer oldal afganisztáni katonai dokumentumot tett közzé.

or Móse Kacav volt izraeli államfő? Ő nemrég 7 évet kapott nemi erőszak miatt. Ártatlannak vallotta magát.

Szóval...:) Kiss úr vkinek nagyon a bögyében lehetett.

#766828 banyaiz Előzmény: #766783

Persze bármi lehet nagyapámat is lesittelték annak idején , hogy el akarta rejteni a szénát és a terményeket beszolgáltatás elől. Ürügyként .

De nem egy szokványos koncepciós eljárás azért nemi erőszakkal vádolni.

Az is igaz ha ilyen köztörvényes bűnözőknek kinéző figurák ott sürögnek az állam vezetése körül vezetésében napjainkban miért ne lehetne egy nemi erőszakért elítélt úszóvezető. Végül is ha ebből indulok ki akkor teljesen hétköznapi eset. :)

Kíváncsi lennék azért tényleg elkövette e, vagy tényleg így amivel vádolták.

#766826 banyaiz Előzmény: #766776

Erről az üveg boros lopásról eszembe jut egy volt iskolatársam. Bankban melózott és egyszer hallom, hogy kirúgták mert eltett egy üveg piát és lebukott, nem is akartam elhinni ilyen marha legyen. Nem volt pár ezer ft-ja ha inni akart, vagy nem tudom mit művelt.

Lényeg ezért kirúgták bankból és esélye nem túl nagy volt felvegyék ott valahová kis város elmegy a híre.

Hülyeséget csinált lejáratta magát, de azért hol van ez attól, hogy valakit lesittelnek nemi erőszakért ? Utána meg olimpiára viszi az úszókat. Ennél már csak az furcsább mindez 2016-ban lesz ügy. Nem 1970-ben mondjuk vagy előbb.

Ilyen pedigrével , bérgyilkosság megrendelésének gyanúja, nemi erőszakért börtön stb mint úszószövetségi vezetők egy maffiában is már bólintanak na ez már elég jó önéletrajz a felvételre. :) Nem túl kemény de valamit már felmutattál. :)

Úgy csináltok mintha val…

#766799 polgarmester

Úgy csináltok mintha valami korrekt, igazságos világban élnénk. Sajnos nem. Törekszünk néhányan, de még messze a cél. kb. 3000.-év:))

Hacsak nem tudják rehabilitálni, kideríteni, hogy anno nem történt bűncselekmény- akkor mennie kell, és menni is fog szerintem. Ezt a cselekményt- nem tolerálja a társadalom. Ez van. Mindegy, hogy ma rendes ember, hogy sokat tett- egészen egyszerűen nem töltheti be ezzel a stigmával a posztját. Nagy hülyeséget csinált fiatal korában és ez ezzel jár. Aki ismeri közelebbről az megbocsát, de a tágabb közösség-nem. Az más kérdés, hogy ezek az oknyomozó újságírók- az igazi nagy gazemberek viselt dolgaival nem foglalkoznak.

#766791 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #766776

Gyárfás tudta-e? Ez nem is kérdés! Oszt magyaráz itt valamiféle "nőügyekről". Gyárfás úrnak azt sem szabad elhinni amit kérdez! Ennek az izének már rég el kellett volna takarodnia a szövetség éléről. De az borítékolható, hogy nem fog. Van még pár hasonlóan f@sza gyerek számos egyéb sportág szövetségének az élén. Tehát nem lóg ki a sorból!

#766783 prospero Előzmény: #766773

Lehet rámozdult a nemzetbiztonság, csak nem sikerült a beszervezés, azért született ilyen ítélet. Gondolj bele, 60-as évek elejéről beszélünk, javában tart az 56-os megtorlás...ki tudja mi történt valójában.

#766781 Euroman Előzmény: #766776

egyébként mindegy már, mert eltakarodott végre....még keménykedik itt a perújrafelvétellel.....ugyanmár.....bizotsan jónéhány ember már nem is él a meghallgathatóak közül, a többi meg azt mondja, már nem emlékszem tisztán...az ügyet annak idején vizsgálták, tárgyalták, bűnösnek mondták ki.....ez a per újrafelvétel úgy éesz, mint ahogy a geczy senkiházy schmittpál mondta, hogy pedig tanulni fog, és azértis megírja a doktorit....gondolom 1 sor sincs kész belőle azóta sem....elég, hogy ingyen lakik, mert "ami jár, az jár", kapja a hatalma közt.. elnöki fizetést nyugdíjként, a mob-tól pénzt, ingyen autót miegymás....

#766776 Euroman Előzmény: #766775

eddig ügyesen titkolták...kiss egy hülye volt, ha azt hitte , ez nem derül ki....gyárfás, meg a többi, ha egyáltalán tudták, mind cinkos....ha lopott volna fitalon egy üveg bort, vagy részgen összetört volna 2 padot egy parkban, arra még csak-csak azt mondanánk, hogy ejnye, de csoportos, előre kitervelt nemi erőszak....na az erős....

#766775 banyaiz Előzmény: #766770

Ezek a nagy fáziskésések adnak egy döglött oroszlánba való rugdosás jelleget az ügyeknek.

Kicsit emlékeztet Viktor dolgaira nagy bajnoka ennek a műfajnak a háborúiban. :)

Biszku ügy tipikus példája, 201x-ben előveszik 20 évvel rendszerváltás után mit is csináltál belügyminiszterként 50-es évek végén. Ez aztán már bátor. :)

Jó ez kicsit más ügy de , hogy a fenébe 2016-ban addig sportvezető, sztáredző, díszpolgár fene tudja mi, aztán esemény után 100 évvel, hogy köztörvényes bűnözői múltja van.

#766773 banyaiz Előzmény: #766770

Milyen kemények ezek az úszók. főtitkáruk vagy ki fenyő ügyben megvádolt, vagy rá vallottak többen, akkor másik a kokainozik ja nem az kajakos volt, 3. erőszak miatt ült, 4. masszőrként nőket molesztál, vagy kislányokat pontosabban.

Nem kispályáznak.

Azt nem értem igazán, hogy az irataiban ennek nem volt nyoma büntetett előéletű, nyilvántartásban, erkölcsi bizonyítványnál ha kellett valamilyen poszthoz.

Biztos be is szervezték mert ilyen magas labdát állambiztonság akkoriban lecsapott . Ott egy fiatal úszó ilyen ítélettel elég könnyen zsarolható, jelent vagy nem lesz többet munkája max utcaseprőként. Úszni se fog többet. Csoda kategória lenne erre nem mozdultak volna rá.

De , hogy ebből 2016-ban lesz ügy. Kis fáziskésés mint Biszku ügyben.

Re: Ön dicsőit?

#766772 banyaiz Előzmény: #766763

Na ilyen ügyfelekkel politikusokkal kell az imf-nek napi rutin szintjén gazd pol programokat végrehajtatni, amik több éves országos méretű programok.

Nem csodálkozom rajta, hogy a siker sokszor viszonylagos. Eleve a fogadói oldalon az igényszint behatárolja valahol .

#766770 Euroman Előzmény: #766759

http://videa.hu/videok/hirek-politika/kiss-laszlo-hagyjon-a-paba-a3iEZbSpVQ2v9JGk

ez nem egy sportember, ez egy senkiházi szar alak...reméle, hogy a felesége, gyerekei is tudtak a disznóságáról...büszkék lehetnek rá....csak még jónéhány úszónő ki ne pakoljon, hogy őket is hogyan tapizta...gyanúsan hallgatnak a neveltjei, nagyon nem álltak ki mellette...pedig Egerszeginek és Kovács Áginak is elég nagy a pofája, ki szokták nyitni, ha arról van szó.....