Nem tudom ki, hogy van vele de nálam már a 2-3 órás együttélés is hosszúnak számít! :-)
Nem tudom ki, hogy van vele de nálam már a 2-3 órás együttélés is hosszúnak számít! :-)
Nem is olyan régen sokan kételkedtek ezekben a szilárd alapokban! Nem akarok neveket mondani, de mintha Kissherceg is köztük lett volna! :-) Az Erstéről nem is beszélve! Mindig az Erste ellen kell fogadni és akkor baj nem érheti az embert! Oszt mi van a DB 300 forintos célárával? Azok is kutyák! :-)
Az érdekes formáknak is megvan a varázsa. Csak ki ne durranjon. Bár, hosszabb együttélés alatt a felek, már úgyis csak egymás idegeit pumpálják.:)
Gondolod? Ő.o Lehet, h beugrott egy kis haknira, meg csajozni, szamurájkodni, pumpálni...ezt azt.
Ha pumpálnád, akkor lufi lenne!
Ez nem lufi!
Szilárd alapokon áll!
Évek óta próbálom felpumpálni! A kemény munkának mindig meg lesz az eredménye! Kivéve mikor nem...
Hátö...sok MTEL részvény az nagyon jó! Ééés mehet még fel!
and
O.o
Na ugye! Csak az a probléma, hogy a felsoroltak közül már egyik sincs(vadászbérletem pedig sosem volt) . Az élet nem habos torta! Ilyen adottságokkal azért nem könnyű csajozni! Már-már lehetetlen... Néhány kupon esetleg? :-))
Ma feleztem.
Holnap majd megbánom.
80-on állok a többivel.
Még tartom, pedig már 468:-)
Jó volt az a kis visszaesés 450-nél.
Hátöö...izé... O.ő... azért még lehet nagy autód, meg vadászbérleted.
Meg sok, sok MTel részvényed.
:)
Hmm, én még emlékszem azokra az időkre, amikor 1000-ről felment 3000-re majd vissza és mindenki azt találgatta, mikor megy megint újra fel 3000-re?
Akkor minden ismerősöm, aki különben soha nem vesz részvényt beleugrott ebbe a papirba!
Sok függ attól, milyen időtávra emlékszik az ember.
Na ja. Csajok is állandóan ezt hajtogatják nekem, hogy becsüld meg azt amid van fiam! Még ha kicsi is :-)
Ettől a papírtól merőben szokatlan ez a viselkedés! Gyanús! Rögtön rá is ugrott néhány shorthuszár! Nekik is kell élni valamiből ugye! :-)
Óh, túl korán dobtam és nem volt egy nagy biznisz, de ki a kicsit nem böcsüli...stb..stb...:) oszti előtti visszatesztben még belépek tán