Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#766506 KawaBazsy Előzmény: #766475

Nemtom. Most néztem, még az ecseri lehajtó előtt van, a 4-es felől. Ott a tábla is, h mérés, mindkét irányból.

#766479 Sumér harcos Előzmény: #766459

már biztosan reggel óta megvan az első madár,aki fizet.

behányhatna ez a rendszer örökre.

átlagsebességet nem mérnek még szerencsére.

voltak rekordjaim :)

#766475 Sumér harcos Előzmény: #766467

miért nincs a pdf listán?az m5-ösön is vagy még három helyen van,de valszeg ezek nem lesznek ilyen módon élesitve.

#766335 Sumér harcos Előzmény: #766327

:)

Ford kaufen, Ford brauchen, Ford schmeissen (Fordot veszel, használod oszt' eldobod), tartotta a mondás a 80as években.

#766310 joepappa Előzmény: #766309

Tessék megnézni az Agyas és agyatlan című nemrég mozikba került társadalmi drámát na abban vannak aztán csúnya rossz ángélus kölkök. :) (nagyon szégyenlem de engem szórakoztatott)

#766308 matgab Előzmény: #766270

én is úgy nőttem fel, hogy a porcelán teás készletet sem kellett levenni a dohányzó asztalról (nem dohányzott senki).

Meg anyám munkahelyére is bevitt gyakran és ott is tudtam viselkedni, pedig az kb. óvodás/bölcsis koromban volt.

Ma is meg lehet nevelni a gyerekeket otthon sem kell most sem eltenni semmit a gyerek elől.

De az biztos, hogy ez a mai generáció unblock sokkal silányabb minőségű minden szempontból, mint mondjuk egy 30 és ne is hasonlítsuk mondjuk a 80 évvel ezelőtti generációhoz képest.

Nemcsak értelmileg gyengébbek az emberek, igénytelenebbek, kevésbé erkölcsösek, egészségileg is gyengébbek, fizikailag is (most nem a gyúrós kokszos fiatalokról beszélek, de elég megnézni egy kisiskolás csoportot, szinte csak girhesek és húsos dagik vannak, olyanok, amilyen nálunk mondjuk az alsó felső 10-10% volt), kulturálatlanabbak, egositábbak, egyáltalán nem alázatosak senkivel szemben és általában már a nulla teljesítményre is akkora arcuk van, hogy nem férnek be a nagykapun sem. Viszont követelzőbbek, mindent akarnak azonnal, ezért nem is kitartóak.

Na ezzel a generációval az biztos, hogy már nem lehetne egy háborús rombolás után újraépíteni az országot, mind ott nyomná a selfiket a felrobbantott hidak előtt, amíg éhen nem halna az összes...

de ez nem autós téma...

#766295 polgarmester Előzmény: #766294

Ja, és ezt nem emberbaráti szeretetből teszem, ahhoz túl önző vagyok-:) csupán nem fogom elrontani a napomat, csak azért mert egy idegennek rossz hangulata van.

Szerintem 10-ből 8 esetb…

#766294 polgarmester

Szerintem 10-ből 8 esetben bejön, ha normálisan, higgadtan reagál az ember. Elsőre. Másodikra. :)

Az tényleg fura, h mindig meglepődnek, amikor kedvesen, mosolyogva szólok vissza, h "Nahát, hogy milyen aranyos vagy, a másik lábamat még le sem tapostad! Édeees! "Kisgyerek meg csak azt tükrözi vissza amit otthon lát. Őt nem én nevelem. 1x volt csak, h tanácsadáson megkértem egy hölgyet, h Anyuka legyen kedves megnevelni azt a gyermeket! Ugye nem akarja, hogy a többiek kényelmetlenül érezzék magukat?Köszönöm! - :))