http://www.autoblog.hu/tuning/brutalis-corvette-nemetorszagbol/
Nemtom. Most néztem, még az ecseri lehajtó előtt van, a 4-es felől. Ott a tábla is, h mérés, mindkét irányból.
ki itt a nyugger?Bazsy?:)Euroman?:)Matgab?:)
már biztosan reggel óta megvan az első madár,aki fizet.
behányhatna ez a rendszer örökre.
átlagsebességet nem mérnek még szerencsére.
voltak rekordjaim :)
miért nincs a pdf listán?az m5-ösön is vagy még három helyen van,de valszeg ezek nem lesznek ilyen módon élesitve.
az M0-ra sehova nem kerül ebből a fix xarból?nem zavar, csak érdekes.
na végzett már végre a nyugger klub? :)
:)
Ford kaufen, Ford brauchen, Ford schmeissen (Fordot veszel, használod oszt' eldobod), tartotta a mondás a 80as években.
jesszu de csodálatos :) http://totalcar.hu/magazin/hirek/2016/04/02/tizevesen_meg_szinte_uj/
Tessék megnézni az Agyas és agyatlan című nemrég mozikba került társadalmi drámát na abban vannak aztán csúnya rossz ángélus kölkök. :) (nagyon szégyenlem de engem szórakoztatott)
Na azok az ánglus kölkök tényleg nem tudnak viselkedni.
én is úgy nőttem fel, hogy a porcelán teás készletet sem kellett levenni a dohányzó asztalról (nem dohányzott senki).
Meg anyám munkahelyére is bevitt gyakran és ott is tudtam viselkedni, pedig az kb. óvodás/bölcsis koromban volt.
Ma is meg lehet nevelni a gyerekeket otthon sem kell most sem eltenni semmit a gyerek elől.
De az biztos, hogy ez a mai generáció unblock sokkal silányabb minőségű minden szempontból, mint mondjuk egy 30 és ne is hasonlítsuk mondjuk a 80 évvel ezelőtti generációhoz képest.
Nemcsak értelmileg gyengébbek az emberek, igénytelenebbek, kevésbé erkölcsösek, egészségileg is gyengébbek, fizikailag is (most nem a gyúrós kokszos fiatalokról beszélek, de elég megnézni egy kisiskolás csoportot, szinte csak girhesek és húsos dagik vannak, olyanok, amilyen nálunk mondjuk az alsó felső 10-10% volt), kulturálatlanabbak, egositábbak, egyáltalán nem alázatosak senkivel szemben és általában már a nulla teljesítményre is akkora arcuk van, hogy nem férnek be a nagykapun sem. Viszont követelzőbbek, mindent akarnak azonnal, ezért nem is kitartóak.
Na ezzel a generációval az biztos, hogy már nem lehetne egy háborús rombolás után újraépíteni az országot, mind ott nyomná a selfiket a felrobbantott hidak előtt, amíg éhen nem halna az összes...
de ez nem autós téma...
Nyomtassunk autót!
Ja, és ezt nem emberbaráti szeretetből teszem, ahhoz túl önző vagyok-:) csupán nem fogom elrontani a napomat, csak azért mert egy idegennek rossz hangulata van.
Szerintem 10-ből 8 esetben bejön, ha normálisan, higgadtan reagál az ember. Elsőre. Másodikra. :)
Az tényleg fura, h mindig meglepődnek, amikor kedvesen, mosolyogva szólok vissza, h "Nahát, hogy milyen aranyos vagy, a másik lábamat még le sem tapostad! Édeees! "Kisgyerek meg csak azt tükrözi vissza amit otthon lát. Őt nem én nevelem. 1x volt csak, h tanácsadáson megkértem egy hölgyet, h Anyuka legyen kedves megnevelni azt a gyermeket! Ugye nem akarja, hogy a többiek kényelmetlenül érezzék magukat?Köszönöm! - :))