Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#766571 TrendMan Előzmény: #766570

Megszaladt a ceruzájuk.

Ha eléri a 470-et lehet én is tovább bövitek.

Na még egy kicsit.

#766503 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #766490

Akkor ezért az első körért még nem kérek jutalékot! :-) De legközelebb mikor majd szólok, hogy itt az idő és vegyél, oszt ismét hatalmasat kaszálsz na majd akkor!

#766490 polgarmester Előzmény: #766476

Futottam vele 436-ról egy egészséges kört- majd visszaszállok.:) de, mivel leminősítették Lótépét, úgy, ha emelték 700.-forinttal a célárát a trükkös fijjug, így kénytelen vagyok kitsit átnyergelni.

De, majd újrázok. Ő.o

#766372 matgab Előzmény: #766242

random ma reggeli hírlevél...

Na akkor ma a Telekommal kezdünk. Kitűzött pénteken és megcsinálta a 460 feletti értéket, tetejét 462 forinton fogta, majd folyamatos csökkenéssel leesett 556 forintra és a záróban 559 forint lett a vége. A mozgása totálisan egészséges, de megtorpanás jöhet, amiben komolyabb korrekció (548-550 forintra) is elvárható. Nekünk most is a kedvencünk az MTEL.

csak azt nem tudom, hogy a múltba révedtek vagy a jövőt látják...

#766242 TrendMan Előzmény: #766237

Nem csak az osztalék.

Annyit esett, hogy valahogy az emberek azt gondolják, innen inkább emelkedni fog.

Az osztalék erre még rásegit.

A nemzetközi alacsony kamatkörnyezet is rásegit.

#766237 Ibiza Előzmény: #766154

osztalék mértéka határozza meg a tudatot.. telecom nem innovatív..nagyon le van maradva.. vodafon nyomul.. telekomos maki még soha nem hívott fel ajánlattal..vodás hetente hív.. nem tudom németeknél milyen szolgáltatók..de nálunk elég gagyi..

#766232 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #766154

Valóban volt céláremelés info tegnap. De ilyenek mindig vannak.... és célárcsökkentési infók is. Semmit sem jelentenek. Emlékszem, hogy a DB talán alig több mint egy éve még 300 forintra sem taksálta a telekomot... és voltak hasonló eszement célárak is. Oszt mi változott azóta a cégnél? Tudom-tudom fizet osztalékot...és akkor? Különadó nem csökkent! A cég eredményei sem lettek igazán jobbak. Stabilan képes egy bizonyos szintű eredményt produkálni, de ezt két éve is tudta. Frekvencia díjakat kifizette és tudható volt, hogy most évekig azzal már nem kell xarakodni. Kivásárlási pletyka sem erősödött, sőt! Pedig be fog következni, csak az a kérdés, hogy mikor!? :-)

#766154 TrendMan Előzmény: #766144

Én most nem linkelem ide, de tegnap volt a pf-en egy céláremelési info, állitólag 530-ra.

Namármost, a célárig nem szokott ilyenkor elmenni, általában 10 %-kal alatta akad el.

Ergo 480 teljesen reális - első körben - mondjuk április végéig.