Átlag felhasználásra biztos megfelel, de én szeretek tempósan kanyarodni, ezért nyárra biztos tapadós papucs kell. Télre meg az nem jó, úgyhogy inkább cserélgetek.
Átlag felhasználásra biztos megfelel, de én szeretek tempósan kanyarodni, ezért nyárra biztos tapadós papucs kell. Télre meg az nem jó, úgyhogy inkább cserélgetek.
Bmeg mert lusta vagy alárakni egy emelőt, s kicserélni. Aki kényelmes, s telik rá.. :-)
Eddig lebeszéltek a 4évszakosról, ez új info nekem.
Áá,nemtom, jövő héten viszem szerelőhöz cakkumpakk átnézésre -lehet eladom gpk.t- -de, ha meg nem akkor-nem járok kevésbé biztonságos gumikkal. Most alufelnis, de nem tetszik igazán. Milyen fércelés? Ő.o Az én koromban? Nem érek én rá ilyesmire, ennyi dolog mellett. A bodobácsok megoldják helyettem is...asszem.
:)
én is gondolkodom egy ideje, hogy 4évszakosra kéne váltani. köszi az infót!
emlékszel a weboldal címére, ahonnan rendelted, mert jó árnak tűnik.
én is ezt tettem . 4évszakost vettem weben 2014decemberben.
azóta nonstop az van fent,semmi gond nincs,elment azóta vagy 25ezret.
na most ha egy hátsokerekes benzines sportkocsim volna valszeg nálam téli és 4évszakost soha nem látna.
de erre a dieselre jo volt.
nekem már 1997-2001 között volt Michelin MXT nyári gumim a Seat Cordoba-mon, gyárilag azzal vettem át....azzal is nagyon meg volt elégedve, de az csak nyári gumi volt...akkor Firestone téligumit használtam...5-6 éves koráig az is jó volt, de után bár a profilja még nagyon jó volt, csak olyan 25-30.000 km lehetett benne, de kikeményedhetett, mert már csúszott mint disznó jégen....
igen, 4 évszakos....én eddig főleg városban használtam, nagyon jól tapad, a fogyasztásom is alacsonyabb lett...már van róla elég sok magyar nyelvű teszt, én mielőtt megvettem, minden német és angol nyelvű tesztet elolvastam róla....Golf-on tesztelték a 15 collost, nekem is az van, így az a teszt nekem nagyon jó volt....a 4 db-ot egy cseh cégtől vettem a neten, 72 K-t fizettem a 4 gumiért....csak a téli-nyári gumicsere áránek megtakarításával 5 év alatt visszajön az ára....
a Michelin Cross Climate 4évszakos gumedli? hóban, csúszoabb úton miként teljesít? :)
nekem felnin volt, mégis gumishoz vittem....tavaly meguntam, téli gumim már 8 éves volt, eladtam....helyette Michelin Cross Climate, és ezt nem kell cserélgetni....csere évi 2 alkalommal legutóbb 7000 Ft/alkalom...megspórolva....szerencsére tél se nagyon volt....amúgy ezzel a gumival nagyon jók a a tapasztalataim....régebben nyári Pirelli volt, téli Vredestein....
Felnin kell tartani, s akkor nem kell gumishoz menni, lehet kufircolni helyette.. :-)
Süt a Nap, csivitelnek a madarak, szexualizálnak a bodobácsok...és itt a nyári gumicsere ideje is. Ő.o
Afranc.:(
Van motoros topic is.. :-) Amikor fiatal voltál, még mind ilyen volt, érthető a nosztalgia.. :-D
http://kep.cdn.index.hu/1/0/1141/11415/114154/11415471_b585646ed74e9aee16a9393cf580db35_wm.jpg
nekem ilyen a motor.. ha lenne ilyen lenne.. régen a kockalámpás kawák tetszettek...
Este már én se leszek ott, jövök vissza Bács-Kiskunba. Akkor majd legközelebb. :-)
reggel megyek kalocsára délután pécsre estefel vagy visszaérek pestre vagy megalszok kalocsaán csörögj azt kiderül hogy merre vagyok éppen. :)
Hmm.. Pénteken megyek fel megint, műszakizik a Civic, meg egyéb.. ha du ráérsz, akkor majd írok. :-)
Ő.Ő
Holala! Egész jó. És felfér az ásványvizes cumó mellé a kisboci is.
Sajnos női személyek nem vezetnek ilyet, mert nem megy frizurához.