végem, eskü:
http://444.hu/2016/03/31/magyarorszagra-magyar-bankkartyat-akarnak-matolcsyek
Még 2 év a választásig, de szemmel láthatóan boka lefosva a narancskomiknál egy esetleges gáz rezsicsökkentés utáni emeléstől.
293 ban van egy link..elég jó összefoglalás göncről..abban benne van...sok külföldi nyilatkozatban szélsőségesen magyarellenes volt..
Annak ellenére, amit írsz, én nem láttam megosztónak, és ez a hazai politikában az egyik legfontosabb talán egy köztársasági elnöknél. Másrészt felügyelnie kéne a mindenkori kormányt, de milyen feljelentés volt, kinél?
Én a nyilatkozataiban, szerepléseiben, mindig mérsékeltnek és értelmesnek tartottam, sokkal inkább, mint pl. agyalágyult Schmittet.
egy vacak ember nekem. sok rejtély van körülötte..és nem bírt felnőni a feladathoz.. akadályozta az elszámoltatásokat is.. egy paktumember volt.. egy alku tárgya (mszp-szdsz) plusz még feljelentgette állítólagos hazáját..amit a nemkicsithazaáruló lánya folytat.
csak hozzáteszem még nem volt számomra megfelelő közt.elnök.. de ebből a gönc a legvacakabb.
nem is tér hanem gönc városrész.. meg anyád.
Mondjuk nem a Hegyalja utat kellene átnevezni Mádl-ra.. mert azt soha nem fogják így használni..
http://otvenhatarcai.pestisracok.hu/wp-content/uploads/sites/6/2015/09/horngoncz1.jpg
amikor nem figyelt volt egy jellegzets sunyi tekintete..
elég jó s mérsékelt összefoglalása göncnek
http://magyarnarancs.hu/belpol/az_elnok_tiz_eve_goncz_arpad_tavozik-62096
http://hvg.hu/itthon/20160330_Goncz_Arpad_varoskozpont_XIII_kerulet?s=hk
nem kicsit hazaáruló gönczfélék tér az legyen de Mádl Felencről elnevezve út az ne..
cikk van arról erkölcstan órán rossz jegyet kap a gyerek mert neki semmit nem jelent Márc 15..és miért ne lehetne saját véleménye a szegénynek.. de a holokausztos üzletről nem lehet beszélni vagy ezzel kapcsolatban semmi egyénieskedés..
igy jácctok ti.. gyökértelen libsibalos csőcselék...ujjad nyújtod és egyre több kell.. megesznek..
egy mm-t nem lehet ezeknek engedni.. minden fasiszta ami nem clibsibal.. A keresztény értékek szétverése az erkölcstelenség terjesztése az anarchia a cél..
A Bol-dog kabala izé az fokozhatatlan...már a neve is elég volna, de természetesen nem elégedtek meg ennyivel.
Ennyire futotta a Gyárfás birodalomnak
http://vs.hu/mind/osszes/primitiv-csehszlovak-munka-ossztuz-alatt-a-vizes-vb-plakatjai-0330#!s90
Letapadtatok a rezsióradíjnál és az autószerelésben, de az autós példák általában jó példák.
Opelnél mazdánál kb 6000-10000 Ft a rezsióradíj de van mögötte egy tartalom egy műszaki felszereltség és amit a sufnicégek elfelejtenek limitálva vannak a feladathoz az idők.
Pl Mazdában cseréltek (volna) klimaszivattyút, kértem rá ajánlatot volt egy anyagköltség és volt hozzá egy 1,2órás munkadíj..mondom a pasinak és mi van ha 3 órát elmolyol az ember, azt mondta az a szerelő gondja, neki csak az 1,2 órát fizetik ki rá és nekem is csak annyit kell. Kisebb cégtől kértem ajánlatot kérdeztem mibe kerül mondta nem tudja előre mert nem tudja mennyi ideig tart, be van ragadva csavar stb stb.. de 40eből valószínűleg kijön.
Persze mint mindenhol vannak a vérszopók az ügyeskedők. Ráreppennek trendekre és eltünnek ahogy megkeresték a pénzüket, maguk után hagyva a szemetüket a bizalmatlanságot.
Azért egy kulcskészlettel és füllel dolgozó az utcán szerelő "mester" ne gondolja azt neki is jár a nagyok rezsióradíja, még ha vannak is rejtett zsenik.
Ha kihívtok egy szakembert akkor annak valahogy meg kell jelenni, rendes autó, szerszámok felszereltség, egyenruha, többszörös elérhetőség weboldal referenciák, telephely,ezeknek költségei vannak.
Én általában megbecsülöm a jó szakembereket, hosszú évekig visszajárok ha nem qrvul el. Van olyan szállítóm aki kb 15 éve szállít nekem, azonos színvonalon azonos minőségben, de a burkolóm vagy a vízszerelőm is ilyen.
olvastam pár dolgot a vállalkozásokkal kapcsolatosan hozzátennék néhány dolgot ahogy én látom és ahogy én tudom van pár évtized tapasztalat mögöttem. próbálom egyszerűen.
- kisker-nagyker: kb ehhez hasonló rendszer, volt a gyártó ( a kapacitását előre lekötő nagyker.. a területi képviseletek (innen vásároltak a boltok a vállalkozások ők ezt nevezik nagykernek) A vállalkozások rátették a maguk hasznát. Egy szép és tiszta rendszer volt mindenki megkereste a maga százalékát. Ez megváltozott ma már a gyárak vagy a területi képviseletek egyenesben vagy párhuzamosan értékesítik a termékeiket konkurenciái a tőlük vásárló kisboltoknak. A rendszer felborulásának a fő oka a válság és az e-kereskedelem ugrásszerű elterjedése.
- a vállalkozás éltető vérkeringése az árbevétel
* mit kell tartalmaznia a haszonnak a rezsióradíjnak:
- adókat (állami és önkormányzati adók)
- fizetéseket és a járulékokat
- járulékos költségeket banki költségek, könyvelés,bérleti díjak,reklámköltségek webáruház stb stb
- a rezsit (villany és gázszámlák vagy fűtésköltségek telefon internet járművek stb stb)
- a raktárkészlet költségét
- a hitelek költségeit
- és tartalmazza a kedvezményeket.
- és az egyik legfontosabb az amortizációját (amivel újratermeli a kopó eszközeinek a beszerzését)
- és a másik legfontosabbat a beruházásának a finanszírozását
- ez tartalmazza még a vállalkozók befektetett pénzének a hasznát és a munkájának a gyümölcsét.
folyt köv.
Sziasztok.Ez nem felfele bukás, hanem a menekülő utvonal kiépítése.Új-zéland adóparadicsom(offshore).Alapkamat 2.25%.