érdekes, 10$ körül a vezetőség vásárolt, könyv szerinti érték 4$, már ha igaz... :-/
Én is most nézem, hát nekem se kellett volna eladni 29,08-on. Mondjuk 2 hete még alatta volt.
A biotech cégek is folytatják a pénteki menetelést.
kezd vonzóbb lenni, mint volt... :)
sztori lehet benne, csak nagyon kockázatos, mert akár nullázódhat is... ha leváltanák a ceo-t, és megkezdődne egy átszervezés, akkor valami jó is kisülhetne belőle... de tény, ha életben marad, és nem sajnáljuk rá a lottó pénzt, akkor haszon is teremhet :)
Ez feleződés után is bír még feleződni: After Hours: 0.275 -0.185 (-40.22%)
Érdemes lenne ezt megnézni, van-e benne fantázia, most szinte ingyen meg lehet venni a céget, aztán ha mégis életben marad akkor akár nagyon jól is lehetne vele keresni (tudom, csupa ha, és nem is ismerem a teljes sztorit, csak gondolatébresztőnek szántam).
Solar-energy company, SunEdison Inc. plans to file for bankruptcy protection in coming weeks, a dramatic about-face for a company whose market value stood at nearly $10 billion in July, according to WSJ report. The company is preparing a chapter 11 filing and is in talks with two creditor groups to obtain a loan to fund its operations during the process, according to people familiar with the matter. Creditors are likely to take control of the company and its portfolio of power projects, the people said.
SunEdison, whose stock has plunged in recent months, would rank among the largest financial collapses in recent years. The company, based about 20 miles outside St. Louis, used a combination of financial engineering and cheap debt to grow to be one of the country’s biggest developers of renewable-power plants.
baszki, pedig gondolkodtam múlt héten a vételen... Na mindegy majd a következőt elkapjuk...
Faxom, ezen a rövid tőzsdei pályafutáson is ami a va-nak volt sikerült buknom anno 10%-ot...
bazzz :-/
Az Alaska Air (NYSE: ALK) várhatóan ma bejelenti, hogy felvásárolja a Virgin America (Nasdaq: VA) légitársaságot, írja a Wall Street Journal. Az ügyet ismerő források szerint akár 2,5 milliárd dollárt is fizethet majd az Alaska Air, ami lényegesen magasabb, mint a cég 1,5 milliárd dolláros piaci kapitalizációja. A felvásárolással kapcsolatos első hírek óta a Virgin árfolyama 30 százalékot emelkedett.
van egy olyan megérzésem, hogy unalmas lecsorgás lesz elnökválasztásig, egy kis felhúzás, lecsorgás, beadás, felhúzás és kezdődik elölről... kb még 1év mire eldöntik, hogy a macit meggurítják rendesen, vagy bikák fele fordulnak... :-/
durván unalmas ma a kereskedés...
persze a top szar 5 részvény közül megint van egy a K+S a változatosság kedvéért, de szinte minden +/-1-2% az USAban
Try penny stocks http://www.profitconfidential.com/tag/penny-stocks-to-watch/
AAPL: 15-20%os felértékelődés várnak
FITBIT: veszik a fitbit blazet, így felértékelődést várnak
GOPRO: a sötét ló :) pozitív meglepetés is lehet a drónoknak köszönhetően.
FB: jó sztori lehet, oculus + funkciók bevezetés, ugyancsak felfele várják
azért minden nem. A seadrillem is és az aranyaim is esnek...
Érdekes, az ath közelebb van, mint a 2000.
Azért ekkora bika menetet, mint ez az utóbbi 7 hét ritkán látni. Normál alj sem volt, csak azonnali éles fordulás az első napokban nagy %-okkal. Még piros gyertyás minuszos nap is csak mutatóba akadt (úgy 5-6 db).
A 2 részvényemből az egyik nekem is pirosban jár ma.
ma milyen bika formában van minden, természetesen a tékozló fiú (sdrl) ma is kilóg a sorból és pirosban jár
jha premarketben -41%on áll... alkalmi vétel volna :)
mindenesetre most jobb venni, mint 30 USD-n, nemde? :-)
Az ODP is, tehát most valamiért az emberek megint elhiszik hogy mégis létrejöhet az összeolvadás:
http://www.fool.com/investing/general/2016/03/24/why-office-depot-inc-stock-jumped-today.aspx