Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#765697 Láma Előzmény: #765605

Ne légy nevetséges. Te is pontosan tudod, hogy ez átnemháríthatónemmegszorítás kategória. Emelkednek a szolgáltatások díjai, oszt jónapot. Örülhetsz neki. Míg egy független szerviz rezsióradíja itthon vidéken 4-5 ezer ft+áfa, a napokban olvastam, Angliában ugyanez 60 font. Van tér fölfelé. 10 ezres rezsióradíjak környékén majd te fogsz könyörögni összekulcsolt, reszkető kezekkel a szolgáltatóidnak, hogy nem-e lehetne-e számla nélkül esetleg netántán, :)

Re: Bojár Gábor gondolatai

#765654 Turkoglu Előzmény: #765609

Hát igen, az baj, ha ezt érdekesnek gondoljuk pedig ennek nem érdekesnek, hanem alapvetőnek kellene lennie...

Jó lenne ha egy két f@szkalap a fülkések közül is elolvasná és elgondolkodna rajta, bár tudom túl sokat várok tőlük...

http://www.portfolio.h…

#765605 walex

http://www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/bejelentette_varga_az_ngm_nagy_dobasat.3.229035.html

Helyes, már rég be kellett volna vezetni az alkatrész kereskedőknél, autószerelőknél. Nagy alkatrész cégek 40-50% kedvezménnyel adják oda az autószerelőknek az alkatrészeket, akik közül sokan szinte teljes áron adják azokat el a kuncsaftnak. Most akkor autót szerelnek vagy alkatrésszel kereskednek?

Épp ideje volt.

Amit én még hiányolok a sorból: fodrászok, műkörmösök, pénzbedobós kocsimosók.

#765532 banyaiz Előzmény: #765527

Pártfinanszírozási pénzektől lehetne még visszagöngyölíteni. Lepapírozva van 1-2 mrd, és visszaszámolni nagyjából elköltöttek a kampányban 20 mrd-ot honnan is jött a pénz. Elkezdeni elővenni azokat akik ehhez a nevüket adták , hogy pajtás beszélsz vagy hűsölni fogsz pár évet hátha valamelyik hirtelen beszédes kedvébe kerülne. :)

Csak ki rendelné el ezt ? A legfőbb ügyész , a rendőrség vezetője stb ? :)

Pedig érdekes meló lenne ezt úgy tisztába tenni, teljes jogkörrel beleértve az azonnali kivégzést is helyszínen. :) Ez az ami nem fog bekövetkezni.

#765531 banyaiz Előzmény: #765527

A pénznek kellene utánamenni. Nem kell hozzá nagy lángésznek lenni ha a csicskásai megszedik magukat akkor éppen a főnök ne tenné. Csak hol milyen módon csapodnak le ezek a pénzek . Ennek nyoma kell legyen.

Offshore állampolgárság osztástól az offshore gázügyeken, közbeszerzéseken stb keresztül mindennek.

Simi tudna mesélni csak saját magát is kicsinálná vele.

Egyébként már az durva, hogy egy ilyen felvetésre az ellenfél hasonló ügyeinek a felemlegetése a válasz.

Érdekes logika. :) Mintha vádolnálak azzal lopsz te meg azt mondanád ne dumálj mert te is. :) Ezzel le van zárva. Komoly.

http://rtl.hu/rtlklub/…

#765519 Ibiza

http://rtl.hu/rtlklub/hirek/keson-kapta-meg-a-videot-a-politikus

kopaszok nem engedték oda a nagyorrúakat..

olyan mint a biróságon..hiába bizonyiték nem fogadják el mert nem jogszerűen szerezték..nem igazság- hanem jogszolgáltatás.

elég gond amikor nem az igazság kideritése a cél.. a libsibal vezette be.. mindent lehet amit nem tiltanak..és amit az ügyvéd ki tud dumálni.. szépúj világ.

ezeknek a képviselőknek …

#765518 Ibiza

ezeknek a képviselőknek nem alkotniuk kellene? munkálkodni az ország jobbitásáért..

Ehelyett..te lopsz..nem én inkább te..nem nem..te vagy..én csak akarok de nem tudok....mint a hüjegyerekek.

Megfeszitik a húrt.. de mi a cél?... értelmetlen.. ha időközi választást irnak ki akkor ki fog nyerni? ki kerül jobb poziba mint amiben jelenleg van? 1 lépést nem gondolkodnak ezek előre?

#765517 Ibiza Előzmény: #765489

:) te csak szimplán egyszerű lény vagy..nem kell félni izomlázat kap az agyad.. mit idegeskedjek rajtad.. vagytok páran.

Bosszantó hazudozásotok..de sokat nem kell várni tőletek.. bálványotok felhúzott benneteket mint a gépegeret...ti meg nyomjátok amig le nem jártok.

#765505 Kiss Zoltán Előzmény: #765460

Én a hetvenes években voltam általános iskolás,egész délután a "grund akadémián"nyomtuk a focit!

#765491 Euroman Előzmény: #765489

mi van, már hazudni sem mer??? pedig úgyis azt csinálja "reggel, délben, de még éjjel is....".....orbán nagyobb gyurcsány, mint gyurcsány maga....