Én a hetvenes években voltam általános iskolás,egész délután a "grund akadémián"nyomtuk a focit!
Én a hetvenes években voltam általános iskolás,egész délután a "grund akadémián"nyomtuk a focit!
mi van, már hazudni sem mer??? pedig úgyis azt csinálja "reggel, délben, de még éjjel is....".....orbán nagyobb gyurcsány, mint gyurcsány maga....
Jól kivágta magát a főni! Ja! Nem.
Most látom, hogy hála a jó Istennek ismét jól felhúztad magad! Már ezért érdemes volt megszületnem(bár gondolom Neked erről egészen más a véleményed:-).
"kettős mérce kettős beszéd az ami meghatároz benneteket.."
Ez határoz meg benneteket? Igazad van! A lényeg, hogy repedezik a mennyezet... 4 év múlva még azt is letagadod, hogy valaha láttál fityeszest.
Addig csöpögtesd a nyálad a nagyon "bátor" xarházi vezéreden és a nyomában csaholó(a felvételen mellesleg igen halk) kutyáin!
http://444.hu/2016/03/21/orban-viktor-elmenekult-a-birtokrol-szolo-kerdeseink-elol
Szerintem Te nem is voltál gyerek! Rögtön ekkora f... születtél.
és miért csókolózik a diákjaivel, illetve miért emelgeti a szoknyáját??? azt akarja, hogy a dzsipszik beakasszanak neki? :))
"lap szerint a tanár viselkedése, és az, hogy nem foglalkozik az iskola érdemben a problémákkal súlyosan érintette az egész iskolát, mivel emiatt a 26 fős tantestület fele otthagyta az iskolát."
Véletlenül pont tudom, hogy a Tiszabői Iskolát miért szeretik/szeretnék otthagyni. Hát nem ezért, hanem az ómigráns puják miatt.
Felmerül a kérdés mit ér ez a nagy központi szabályozás , ha egy ilyen esetet nem tudnak kiszűrni, és már a médiában kell vele foglalkozni.
Átesik pár próbán gondolom mire oktathat aztán ott elvileg folyamatosan kell hozzon egy szintet, mindezt mérik (vagy cél lenne, hogy mérjék) bürokrácia hegyek aztán gyakorlatban ilyenek vannak. Érdekes. + még helyben akik közel vannak az eseményekhez.
Ez még így leírás alapján elég szolid. Ált isiben volt egy némettanárnő mai eszemmel visszagondolva vszínű súlyos pszichopata lehetett. Hisztérikus volt teljesen és agyba főbe verte a gyerekeket ok nélkül.
Normál ügymenet pl valaki nem jól felelt vagy nem tudta vagy hasonlók akkor megtépte a haját vagy a fejét beleütötte a táblába hajánál fogva és hasonlók. Hogyan lehetett gyerekek közelébe engedni nem is értem.
Akkor gyerekként is gyanús volt, hogy nem 100-as.
Kíváncsi lennék mi történt utána vele.
Ott nem volt médiabalhé vagy ilyesmi hanem szülők kezdtek érkezni gyerek kék zöld foltokkal ment haza stb. De nem tudom mi lett a nővel nyugdíjazták szép csöndben , vagy kirúgták .
Annyira nem izgatott akkor a téma. De akkoriban nem volt ez divat az ilyen ügyeket kiteregetni a médiában házon belül rendezték fű alatt.
Emlékeim szerint amik elég ködösek nálunk úgy volt alsóban, hogy a napköziben oldottuk meg a leckét. Megcsináltuk a leckét aztán rohangáltunk , uzsonnáztunk ilyesmi, aztán gyerünk haza.
rendesen "bekattant"...
http://index.hu/belfold/2016/03/21/allatkent_viselkedik_egy_tiszaboi_tanarno/
Tökös gyereknek tűnik ez a Juhász.
TV2 után beégette a Fideszes Hollik Istvánt is a mai sajtótájékoztatóján, amit Juhászról tartott.
Döbbenet, ami a Fideszben megy. Normális hozzáállással akár 4-5 ciklus is simán meglehetne, de rúgják az öngólokat szépen. Mázlijuk van,hogy itt vannak a migránsok,így ezzel a háttérbe lehet szorítani a botrányaikat, de nem lesz ez téma mindvégig a 2018-as választásokig.
Na végre,erről ìrtam pár hete.Valamelyik államtitkár az előbb azt mondta,hogy ha egy kis alsós délután négyig iskolában van,akkor nem szabad neki majd házi feladatot feladni!Mondjuk én ezt már évek óta mondogatom,7-8 éves gyerekek napi 8-12 órát tanulással tõltenek,nem normális!
Még szerencse, hogy 6 éve nincs lopás, mint az azelőtti elmúltnyolcévben.
http://politikus-figyelo.blogspot.hu/2014/05/kosa-lajos-nejet-lenyulta-risztov-eva.html
én csak most a színdarab kapcsán hallottam erről....egy újabb "gyönyörű" geczy fityeSS-es történet...népi-nemzeti-keretyény tolvaly gecyz maffia banda.