Mert a harmadik osztályos tananyag része az ember szaporodása azért.
És ha nem tanulja meg, majd nem lesz fogalma róla, hogy mit-hová-és mikor.
És majd jól elfogy a népesség.
Mert a harmadik osztályos tananyag része az ember szaporodása azért.
És ha nem tanulja meg, majd nem lesz fogalma róla, hogy mit-hová-és mikor.
És majd jól elfogy a népesség.
Majd a 200 darab államtitkár közül csak kiáll egy (gondolom, van lopásügyekért felelős államtitkár is, illetve dehogy is, mert ők nem lopnak, nem úgy, mint az elmúlthatévelőttielmúltnyolcében), aki elmagyarázza, hogy ez miért is lesz jó a nemzetnek és a keményen dolgozó kisembereknek.
Egyébként meg ugyanazt csinálják már mint a szocik, amikor érezték a vesztüket, beizzították az összes talicskát, nyilván az EU-s pénzek gyors kiszórása sem lehet véletlen, aztán 2019-től jöhet a nyomor, visszaesés.
Ördögöm volt! :-) De megkérdeznék Tőled valamit. Te tényleg szeretsz az ötvenes években élni? Persze nem szégyen az..... csak ciki közben komcsizni. De a világért se vedd kötekedésnek az érdeklődésem. Csak aggódom érted! :-)
Úgy már elviselhetőbb még biológia ellenére is.
Már kezdtem aggódni az ifjúságért micsoda tudományokat akarnak a fejükbe önteni, gyorsan, azonnal. Mondom mi lesz így a világból, Mo-ból ennyi tudomány zúdul az emberekre. :)
http://444.hu/2016/03/18/putyin-sajat-hitelminositot-indit
Hamarosan nekünk is lesz egy saját hitelminősítőnk! Nagyon nem lennék most a bóvli helyében!
http://444.hu/2016/03/18/a-kormany-egy-huzassal-az-osszes-unios-epitoipari-munkat-meszaroseknak-adna
Lopásügyileg fénysebességre kapcsoltak! Pedig 2018-as győzelmüket biztosra veszik. Akkor hova ez a sietség?
Lyukasóra az van benne! Tanárok híján ez nem is meglepő! :-) Az is érthetetlen számomra, hogy egy informatikusnak készülő fiatalnak mi a bánatos rongyba tekert f@szért kell a középiskola harmadik osztályában biológiát tanulnia!? Miért??? :-) Persze értem én, hogy a jövő számítógépei ugye.... :-)
Csak akkor tudnám objektíven megítélni a terhelést ha újra kis nebuló lehetnék is lehúzhatnék úgy 18 évet az iskolapadban. Aztán összehasonlítanám melyik fárasztott le jobban. :)
De elfogadom az érvet mert ez a napi min 7 óra középsuli az nyomós. Ha nincs benne lyukasóra. :)
Napi 8 óra de 3 lyukas akkor más a leányzó fekvése.
Szerinted Ibiza melyikre értette? :-) Jó alaposan körüljárta a kérdést és véleményt formált! Joga mondjuk van hozzá az kétségtelen! :-)
Gondolom a TV2-re értetted(nyilván:-), és az ott dolgozó gerinctelen férgekre(tisztelet a kivételnek)!? Emlékezzünk meg a "riporterről" is akit Kunfalvi Nórának hívnak! Ha valaki nem ismerné akkor érdemes rákeresni eddigi "munkásságára". Mellesleg mintha azt olvastam volna nem is olyan rég, hogy Te igen eszes gyermek voltál!? Nincs mit szépíteni..magasan kitűntél szánalmasan szürke és eszetlen társaid végeláthatatlan tömegéből. No! Értem én, hogy ez régen volt na de ennyire? :-) Egyesekben(bennem természetesen nem:-) esetlegesen, netán, némi kétely merülhet fel ezen állítás(csak emlékeztetőül, hogy "Te igen eszes gyermek voltál") igazságtartalmával kapcsolatosan. De csak azért mivel ezt saját magadról állítottad ugye!? Tanuk vannak? :-)
http://tenyek.hu/tenyek/206324_luxusban-el-de-adomanyokat-ker-juhasz-peter.html
pofátlan szar ez mind...
http://444.hu/2016/03/18/mibol-tablas-fidesz-aktivistakkal-ekezte-juhaszt-a-tv2
Ezek mekkora idióta f@szparasztok! Ennél jobb reklámot nem is kaphatott volna Juhász Péter. Úgy felháborodtam jómagam is a "miből" miatt, hogy hirtelen felindulásból elküldtem Juhász úrnak az elmúlt 1 évben, telekomon realizált összes nyereségem :-) Az igaz, hogy ebből messzire nem fog jutni, de sok kicsi sokra megy!
Én is az este aktív típus vagyok. Anglia emiatt anno igen tetszett, mert ott az a normál, h a meló meg a suli is fél 10-kor kezdődik (s este 6-ig tart).
Én fakultációkra jártam, minnyá kettőre, ezért középsuliban 7-8 órám volt egy nap (5-6 volt az átlag). Ezek voltak amúgy a leghasznosabb tantárgyak a képzésemben (számtek és német).
A-s voltam..jó eszem volt..de nem birtam soha korán kelni..mindig fáradt voltam.. és fejfájós..ami érdekelt azonnal beszippantottam..
sportolgattam..jártam vagy 3-4 szakkörre.. háztartási bélyeggyüjtő..billiárd..mecsbox.. biológia.. természet..fizika..barkács meg nem is tudom milyen szakkörökre.
máig 9 elött nem vagyok ember..minimum éjjel egyig fenn vagyok.. és kb f9kor ébredek.. ha 1x 7órakor kell kelnem 3nap amig helyreáll bennem a rend.
6évig jártam gitározni..
Drogos akkor drogos. Ennek ellenére(vagy pont ezért:-) bírom a fazont. Kb az egyszemélyes ellenzék(na jó, talán van még 3-4 emberke aki próbálkozik, de elég erőtlenül). Oszt akkor drogügyileg mi a helyzet Tompikával? Napról-napra hülyébb! Talán ideje lenne leállnia az anyagról. Vagy pusztán Viktor kisugárzása delejezné meg ennyire? Aligha!
Azt mondom jogos. De eszedbe se jusson ostorozni magad! A legnagyobbak is szoktak tévedni! Bár velem még nem fordult elő :-)