Ez van csapásokat adunk csapásokat kapunk, de álljuk. :)
Ez a mai nap megint olyan volt, hogy reggel nem erre tippeltem volna első körben.
Ez van csapásokat adunk csapásokat kapunk, de álljuk. :)
Ez a mai nap megint olyan volt, hogy reggel nem erre tippeltem volna első körben.
A mai gyertyára szokták volt mondani, hogy átölelő gyertya, nem?
:) vagy mindenki 7 közelében áll, így betettek elé pár tételt.:)
Nem sürgős. Bízom a nagy spekákban a napokban záró shortos alapokban és Mr. Csányiban.
Még lesz a zárás előtt tdt auto zárás is, hátha akkor kapok még egy pakkot 6745 ért
Á, semmiképpen nem hagytam volna zárásra. A gond csak a sok visszavett. :-)
Persze már beálltam zárásra, de nem hinném, hogy innen akkorát tépjenek rajta, szerintem már megveszegették a nagy részét okosan.
Már 7200 körüli záróra gondoltam napközben 7 k környékére vitték.
Lehet egy lépéssel előrébb jártak gondolkodásban aztán arra számítva, hogy záróban mindenki felkötést vár biztos ami biztos elkezdték eladni.
De ez a mai nap olyan a béten mint egy tőzsdén. mozgások forgalom tőzsdefejlesztés kezd beindulni . :)
Mind a 4 cecésben lehúzták az árakat. Ügyes. No. lássuk azt az aukciót. Most örülök, vagy később.
Ez nem volt benne a forgatókönyvbe így megszórják záró előtt. Még jó, hogy nem hallgattál rám záróra időzíts.
Most az lenne nagy móka záróra felkötnék 7000 fölé. :)
Mint a régi szép időkben olyan ez a nap van mozgás fel le, forgalom is móka kacagás.
Na így más, azt hittem, hogy csak kibicelsz. :-)
Rendesen visszaöntötték, meg kell hagyni. Kíváncsi vagyok, mi lesz a nagy záróban vásárlásból, lehet, hogy a nagy semmi.
Ma reggel vettem nyitóban, eladtam 6980 ért. Utána vettem 6993 ért tdt longot, azt zártam ugyanannyiért. Nemrég visszavettem 6945 ért a 6980 ért eladottak felét, ez az egy pakkom van.
Pozi nélkül könnyű szopit vízionálni! :-)
Amúgy tényleg poén lenne, ezt el kell ismerni. :-)
Kell a francnak most 8k, zárásra legyen újra 7k alatt, az tök jó lenne.
És mellesleg beállnál venni egy nagyobb pakkot ebbe a -500-ba. :))
:) visszamászna 2 héten belül
Nagy poén lenne, ha most beszopatnák a longosokat egy 500 pontos lekötéssel. Már mindenki azt trillázza, hogy 8-10 k lesz. Nem ilyenkor szokott jönni a kijózanodás?
Hát 7 alatt nem adnám, és lehet eljátszanak vele zárásig.
Olyan big visszatesztben nem reménykedek.