majdnem elesett az emelkedő trend, de visszaküzdötte magát. a 100napos megtartotta és irány a 200napos...
majdnem elesett az emelkedő trend, de visszaküzdötte magát. a 100napos megtartotta és irány a 200napos...
wti 44,8-45dodóig sima fel lehet jövőhét közepéig, utána vissza 42 majd júniusig 65-70dollárig fel. :) legalábbis nagyon szeretném :)
A tőkeáttételeset eladtam, mint te is.
Elsősorban azért, mert 27,5-ön vettem és ahhoz képest nem akartam a szép hozamot kockáztatni.
Ezt még tartom, majd március utolsó napjaiban döntök róla:
http://www.erstemarket.hu/pages/termekek/5342
Előzetesen úgy gondolom, olyan 1350-es értékért adnám el per darab:-)
(Ez akkor Crude-ban olyan 43 körül lehet.)
Most már a 200 napos lőtávolban van 42,xx körül van.
Nem szállok itt már vissza, korán zártam .
Te tartod még?
Én ilyenkor mindig azt a gondolkodást igyekszem követni, hogy a negyedéves zárás előtt - ami ugye most van soron - meghúzzák a longos instrumentumokat.
Pláne most, hogy az első másfél hónapban minden részvénypiac esett.
Khmm a 37 környékén de jóval alatti átlaggal zárt longjaim, de jók lennének most.
Végigküzdöm a nagy csapkolódást 30 környékén erre lezárom mikor végre megindul. :) Tipikus hiba.
Itt is a dollár gyengülés hatása nyersanyagokra, mindjárt ráharaptak, most nincs napirenden , hogy napi még 100 k hordó plusz van és hasonlók. Vagy nincs hová rakni már az olajat.
Jó ez a novemberi lejáratú olaj long certi, amelyet valaki ajánlott.
Végülis plusszban vok vele, csak éppen egy ideje nem mozdul.
Az áttételes olaj longok meg menetelnek.
én is azt várom, hogy seadrillben június végéig lesz még egy duplázási lehetőség... :-)
amiket te figyelsz, azok esésre vannak ítélve :-D
tegnap enyhén emelkedett a KMI 1%, LINE +29%, XOM -0,2%, CVX +4,6%, CHK +7,6% csak hogy egy párat említsek... :)
SDRL pre marketben +2,5%ban van... hihetetlen ez a cég... :)
szerintem júni júli környék lehet még egy meghúzás, amikor a hitelezőkkel újra tárgyalják a hiteleket, a jelek szerint, a lazacos nem nagyon akarja veszni hagyni a céget...
ha nem jön ki valami hír, akkor betöltheti a rést. szépen lassan adogatják http://i.imgur.com/LXL9zTF.jpg nagyjából a forgatókönyv ugyanaz volt tegnap, mint tegnapelőtt... ma meglátjuk, hogy mi lesz...
nekem nagyon furcsa olaj megy a papírok meg állnak pár fok pluszban.