Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#765140 polgarmester Előzmény: #765136

Elég jó fejek, bár nem iq bajnokok-kaja, szex, szállás elég neki- ő is migrans - nem bonyolítják túl.

A magyar piac, most jó- nem mozgunk együtt a kinti hisztivel úgy ált. Tán, mert itt a banki szab.harc alatt nem volt módunk lufit fújni, nincs túlértékeltség- amit a fejlett Nyugaton megtettek- sz.tem.

Még tartom a tegnapi, és a ma reggeli vételeket.

#765137 Csusza Előzmény: #765135

Nem, nem, félreértettél, csak gratuláltam, esést nem kérek még! :-)

Bevallom, én épp most bővítettem még egy adaggal 800-nál.

Kicsit beteges, tudom,én is érzem... :-)

#765136 banyaiz Előzmény: #765127

Hörcsög topik jó Otp-be amúgy is érdekes téma, mert mint vérbeli hörcsög pofazacskójába a szotyit be kell gyűjteni a papírt találok egy ilyen összefüggést. :)

Ez a Dzsungáriai törpehörcsög tetszik nekem. Csak aranyhörcsöggel találkoztam. DE nagyon vagány ez a kisebb méretű is. :)

#765127 polgarmester Előzmény: #765116

Ezt a hörcsög topicba szántam, de hát...

Sir. Lancelot Adalberttel a díjnyertes hörcsögfarmom kihalt. DZSUNGÁRIAI törpicsek volt (népes családjával)-aki a leírással szemben ("Rettentően,jámbor és szelíd...És villámgyors."- nem volt se szelíd, se jámbor-de, gyors volt az igaz)

http://www.kisallat-2013.eoldal.hu/cikkek/horcsog-fajtak/

Várom a 7000+x-et otiban, majd kivonom a kevéske lét. (és tán egy újabb h.farmot alapítok:)

Reméljük még a május vége jun. eleje szép lesz- és utána armageddon. Vagy nem.

#765117 Csusza Előzmény: #765076

"Kalkulációnk szerint az OTP-nél 4, a Molnál 2, a Richternél pedig 1,6 milliárd forint addicionális forgalmat hozhat az átsúlyozás, persze ez csak akkor realizálódik egy kereskedési napon, ha az alapokban az új súlyokat egy időben, jellemzően az új súlyok életbe lépését (jelen esetben március 21-et) megelőző kereskedési napon (most március 18) állítják be az alapkezelők. Azt is elképzelhetőnek tartjuk, hogy most pénteken, a zárásban látunk majd kiemelkedő forgalmat a részvényekben, a nagy volumenű vételek pedig akár a részvényárfolyamokat is feljebb tolhatják."

4 milliárd, ami nem biztos, hogy annyi, és ami nem biztos, hogy egyszerre mozdul. Márpedig ha nem, akkor olyan marha nagy dolog nem lesz belőle. De hogy rosszat nem tesz, az biztos...

#765116 banyaiz Előzmény: #765098

De mi a helyzet a versenyhörcsöggel? Ez csak egy ilyen szólás mondás? Vagy tényleg van ilyened? :)

Érdekes a piac elég kaotikus. Otp mai napja pl világban ami megy nagyobb indexeknél, olaj.

No mindegy nem bánom ha emelkedünk csak pl erre se tippeltem volna visszanézve mai délelőttöt, hogy épp akkor rántják 69xx-re mikor külföld eseget.

Hölgyeim és uraim! Elérk…

#765098 polgarmester

Hölgyeim és uraim! Elérkeztünk a 6900.- közelébe...és hamarosan nyaldosni fogja a 7000.-talpát. A kis huncut.

#765074 banyaiz Előzmény: #765025

Milyen versenyhörcsögről beszélsz mindig, engem érdekel ez a téma. Bírom a hörcsögöket, okos jószágok. :) Tényleg van ilyen, hogy szépségverseny vagy melyik fut gyorsabban vagy hasonló?

#765073 banyaiz Előzmény: #765015

Amit eladott annak idején Otp-t és amit most vett Otp + Mol összegében kb ugyanaz a pénzösszeg.

Csak most kevesebb fele Otp-t db számra és Molt is vett. Mondhatjuk diverzifikálta a pf-óját. :)

Megmozgatta kicsit a piacot.

#765028 Csusza Előzmény: #765023

Biztos vannak olyanok. Persze könnyű, ha az ember nem a sajátjával csapkodja a csalánt...

#765025 polgarmester Előzmény: #765016

Ahá, szóval csak játszod a zagyad. Rendben. Értem. Ja, hát így. Én még a versenyhörimet is beadtam a boltba. Ennyire elkötelezettje vagyok az ügynek.

(bár, megjegyzem ez nem akar esni igazán:(, tán hírre öntik?...hmmm...)

#765023 polgarmester Előzmény: #765022

Tuti, h vannak nagy alapok akik még fölé is jáccanak' elhiszed?O.o Ha már 7, akkor lehet 8 is alapon. Ha egy üzlet beindul...(no nem most azonnal,...)