Grat! Gyors, korrekt kör volt. :-)
Ezt a hörcsög topicba szántam, de hát...
Sir. Lancelot Adalberttel a díjnyertes hörcsögfarmom kihalt. DZSUNGÁRIAI törpicsek volt (népes családjával)-aki a leírással szemben ("Rettentően,jámbor és szelíd...És villámgyors."- nem volt se szelíd, se jámbor-de, gyors volt az igaz)
http://www.kisallat-2013.eoldal.hu/cikkek/horcsog-fajtak/
Várom a 7000+x-et otiban, majd kivonom a kevéske lét. (és tán egy újabb h.farmot alapítok:)
Reméljük még a május vége jun. eleje szép lesz- és utána armageddon. Vagy nem.
"Kalkulációnk szerint az OTP-nél 4, a Molnál 2, a Richternél pedig 1,6 milliárd forint addicionális forgalmat hozhat az átsúlyozás, persze ez csak akkor realizálódik egy kereskedési napon, ha az alapokban az új súlyokat egy időben, jellemzően az új súlyok életbe lépését (jelen esetben március 21-et) megelőző kereskedési napon (most március 18) állítják be az alapkezelők. Azt is elképzelhetőnek tartjuk, hogy most pénteken, a zárásban látunk majd kiemelkedő forgalmat a részvényekben, a nagy volumenű vételek pedig akár a részvényárfolyamokat is feljebb tolhatják."
4 milliárd, ami nem biztos, hogy annyi, és ami nem biztos, hogy egyszerre mozdul. Márpedig ha nem, akkor olyan marha nagy dolog nem lesz belőle. De hogy rosszat nem tesz, az biztos...
De mi a helyzet a versenyhörcsöggel? Ez csak egy ilyen szólás mondás? Vagy tényleg van ilyened? :)
Érdekes a piac elég kaotikus. Otp mai napja pl világban ami megy nagyobb indexeknél, olaj.
No mindegy nem bánom ha emelkedünk csak pl erre se tippeltem volna visszanézve mai délelőttöt, hogy épp akkor rántják 69xx-re mikor külföld eseget.
Hölgyeim és uraim! Elérkeztünk a 6900.- közelébe...és hamarosan nyaldosni fogja a 7000.-talpát. A kis huncut.
igen,válasz.
na kiütötték 6823as shortcertit.
Milyen versenyhörcsögről beszélsz mindig, engem érdekel ez a téma. Bírom a hörcsögöket, okos jószágok. :) Tényleg van ilyen, hogy szépségverseny vagy melyik fut gyorsabban vagy hasonló?
Amit eladott annak idején Otp-t és amit most vett Otp + Mol összegében kb ugyanaz a pénzösszeg.
Csak most kevesebb fele Otp-t db számra és Molt is vett. Mondhatjuk diverzifikálta a pf-óját. :)
Megmozgatta kicsit a piacot.
Hú de kiközösitetek:)
Biztos vannak olyanok. Persze könnyű, ha az ember nem a sajátjával csapkodja a csalánt...
Ahá, szóval csak játszod a zagyad. Rendben. Értem. Ja, hát így. Én még a versenyhörimet is beadtam a boltba. Ennyire elkötelezettje vagyok az ügynek.
(bár, megjegyzem ez nem akar esni igazán:(, tán hírre öntik?...hmmm...)
Tuti, h vannak nagy alapok akik még fölé is jáccanak' elhiszed?O.o Ha már 7, akkor lehet 8 is alapon. Ha egy üzlet beindul...(no nem most azonnal,...)
Az a 7250 mondjuk esetleg, na de 8600, az már perverz látomás.
Bár ez otp, tudjuk...
Nem kereskedem mostanában az OTP-vel, csak ránéztem. Optimista lehetőség lehetne a 7.254 vagy a 8.676.
Te mekkora egy mocsok vagy!
;-)
Délelőtt vettem még, így 3/10 a pakk mérete.
Ui: hamarosan megtudjuk, hogy az emelkedés csak shortzárás vót-e, vagy több-e...
nem.
engem itt ezen a szinten nem érdekel a papir,csak itt okoskodás céljából:)