Az a 7250 mondjuk esetleg, na de 8600, az már perverz látomás.
Bár ez otp, tudjuk...
Az a 7250 mondjuk esetleg, na de 8600, az már perverz látomás.
Bár ez otp, tudjuk...
Nem kereskedem mostanában az OTP-vel, csak ránéztem. Optimista lehetőség lehetne a 7.254 vagy a 8.676.
Te mekkora egy mocsok vagy!
;-)
Délelőtt vettem még, így 3/10 a pakk mérete.
Ui: hamarosan megtudjuk, hogy az emelkedés csak shortzárás vót-e, vagy több-e...
nem.
engem itt ezen a szinten nem érdekel a papir,csak itt okoskodás céljából:)
Csányi bő 1milliot vett 3-4nap alap szingapur megoldásban.
ahogyan nézem,utána csend.
ünnep előtt már csendben volt.
mintha 400ezer+325ezer+200ezer lett volna....de lehet már vmelyiket elnézem...
Vettél?
Én eladtam a hörcsögömet az árát beforgattam 6666-os átlaggal.:) Komoly.
Na, most kiváncsi vagyok lefaragják-e kitsit, vagy menünk tovább fel.
Cs lecsillapodott nem vette már ünnep előtt vagy csak én nem láttam. Nem tájékoztatott hány millió db-ot venne még ezen a nyomott áron. :)
Akartam mondani ha már shortolták átállhatnának az erő normális oldalára is pár millió db erejéig ha már ekkora db számmal sötét oldalon voltak. Sötét oldal erejét nem szabad lebecsülnünk azért. :)
ez az emelkedés, igazából ugy nagyrészt csak ők voltak.
most azért ha már egyszer ......lud,na....belehetne a longos cumit is tenni a szájukba...hogy odavissza orgazmus legyen nekik...
nehogy ott örömködjenek már 8000en majd ők is-Veled,Budfoxxal és a többiekkel 1ütt:)
Az komoly. Vételi oldalon akkor ott voltak elég szépen emelkedésben.
hoppá,csak megébredek:)
maverick lezárta a mai szerint az összes maradék 2.100.000 shortját
kész kitárazott,nincs tovább.0%
szinte 3-4nap alatt 3.780.000 shortot zárt.
Egyelőre még csak CECe átsúlyozás az szolid. Korábbi gyakorlat alapján várható utsó nap záróban rendezik egy részét nem molyolgatnak előtte vele. :)
Hitelminősítő előbb utóbb lép valamelyik és idén vszínű mindegyik vsz. Talán az fog először lépni akinél már jó ideje pozitív kilátással vagyunk. Nem jut eszembe melyik az.
Azért felülteljesítésünk is korlátos valahol. Ahogy alulteljesítésünk is az volt. Arra sajnos nem számíthatunk , hogy vergődő külföld mellett felugrunk 10 k-ra.
Valahogy ki kellene találni mi lesz a játék idén a nagy piacokon. ATH a kezdeti nyomorúság után , vagy vergődés. Ezt nálam képzetteknek kell kitalálni mert jelenleg lövésem sincs róla . Otp-t nagyban befolyásolja majd.
Első szűk negyedévben felülteljesít magyar piac ahogy tavaly is, de kellene a külföldi örömködés .
reméljük, sőt remélem ebben az évben ez volt az utolsó ...
azt a keveset már pénteken adni lehetett volna.:)
ez az átsulyozás ez hogyan zajlik majd pénteken?tehát pénteken ez tényleges vételeket fog jelenteni?
vagy hogyan?
hitelminősitő gondolom semmit nem fog változtatni....
ugyan 1-2hete is semmit nem változtatott,erre megindult a sánghájcsányilong-maszariksortzárósdi.
de vhogy ilyen 800-900pontos kutyavásár egyszer volt egy honapban érzésem van.
kérdés az,hogy ilyen hüllye ez az árfolyam,illetve vonat?
visszajön minden lemaradóért?
visszajön minden utolag okosan 6800on realizálóért,hogy ujra felszáljon?
esetleg/ha honnan vesszük észre,hogy ez már egy szembe vonat?
Üdv.
Én tartom még a papírjaimat...
de 6800 -nál egy keveset el akarok adni majd.
Ez az MSCI átsúlyozás érdekes lehet, nagyot fog nőni az OTP súlya
és pénteken ugye hitelminősítő is jelenteni fog.
péntek érdekes lehet.
Ma : profit realizálás.
ekkora rallyban ez normális.
Kerdes azota is zár -e még a Maszarik?
Nem, elcsesztem. Felét el akartam adni, de későn értem gép elé, így minden megmaradt. Hamarosan kiderül, hogy ez mennyibe került... :-)
Maverick Capital 1.680.000 shortot zárt a napokban.
short db szám.
9.5 millió OTP short lehet kint a piacon (lejelentett befektetési alapok pozíciója szerint, retail, határidő és egyéb alapok lehetnek még shortban). Pár nap alatt így nagyjából szűk 2 millió OTP shortot zártak.
Maverick Capital - Még van 2,1 millió darabja.