Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#764819 matgab Előzmény: #764797

wazz, én még 11000.nél is vettem anno...:-)

Ja Sumer, minden relatív, végülis tényleg jobb hónapok várakozása után pont kimaradni a nagy boomból, mintha még meg is shortoltam volna....:-)

#764797 KawaBazsy Előzmény: #764756

Véletlenül ránéztem BÉT-re, s én is csak lesek, ilyen árfolyamot még nem is láttam (a válság óta tőzsdézek). Vazz, anno még 1660-on is vettem, el is adtam 1800 körül..

#764780 matgab Előzmény: #764746

ezt bazzzmeg én meg 5700-nál pont a fordulópontnál eladtam.

Ezt 6 hónapon belül eljátszottam a richternél is, hogy a 30%-os emelkedő előtt 3 nappal adtam el, meg az OTP-nél is...

katasztrópha bazzeg...

#764762 Csusza Előzmény: #764759

Nekem ne mondd, én szeretem az osztalékot, mindig veszek miatta. Kicsi, de kényelmes pénz.

#764759 banyaiz Előzmény: #764754

Osztalék az még egy biztos pont. Nem túl sok , lehetne jobb is. De pl a 2014-es év után mikor le kellett írni a dev hiteles mentést , kamatból visszaadni jó nagy mínusz egyszeri tétel akkor is adta az osztit, ami igen kellemes meglepetés volt.

Ez is kezd biztos ponttá válni, hogy fizet osztalékot, nem volt ez jellemző.

Jó persze ebben az is benne van, hogy nincs jobb cél mint az osztalék. Nem tudja másra költeni.

#764756 banyaiz Előzmény: #764743

Pl ezt is ki gondolta volna tavaly decemberben, hogy idei első 2-2,5 hónap így alakul magyar piacon, otp-nél?

Persze várom mindig , hogy száguld alapjáraton de ha konkrétan ezt a 2 hónapot kellett volna megsaccolni nem tippeltem volna arra, hogy külföld komoly esés mellett helyben jár aztán majd 7 k március elejére.

Ezért mondom aki nem bízik a boldog szép jövőben az áruló ez az egyetlen biztos pont a papírnál. :)

#764752 polgarmester Előzmény: #764751

or szerda-csütörtök boldogság, pénteken jó hírre öntés. Vagy csalódásból fakadó: öntés.

:)) Ha így lesz, szívtunk és irány a söntés!

(ott van még a vigaszágon: osztalék rally)

Hétfő/ kedd a hazain: SZÜNNAP

Külföldin nem.

Megtartottam egy kis csomagot a jövő hétre.

s közben 800 felett.

Gáz. hétfő-kedd szünnap.…

#764748 polgarmester

Gáz. hétfő-kedd szünnap. Nem lesz időnk korrekciózni? Ő.o

Benne van az is, h kimaradunk egy kis kinti borús hangulat indukálta vissza tesztből- és szerda meg már öjöm, bódottág, felmin, optimist. necc.

#764745 polgarmester Előzmény: #764743

Ja, ja. 7.000.- alatt már ajándék,

"Egyétek és vegyétek!"

:)

Azért csütörtökig egy kis visszatánc beleférne...