Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#766094 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #766085

Csak ez a két alternatíva van? Feleség mellének felpumpáltatása szerintem teljesen felesleges pénzkidobás! Akkor inkább csere!(itt természetesen nem a mell cseréjére gondoltam:-) De az az igazság, hogy inkább kutya! :-)

#766085 Ronin_ Előzmény: #766080

Azé akarsz házat építeni, hogy lophasd az áramot vagy hogy felpumpáltathasd a feleséged mellét?:-)

A terv

#766083 TrendMan

Szeretem, ha egy terv működik.

Pontosan mikor is lesz osztalékfizetés?

Április vége? Május vége?

Köszönöm :-)

#766080 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #766071

Kikérem magamnak! Már rég nem iszom és Telekom részvényt sem veszek! Felhagytam a káros szenvedélyekkel! :-) Eladni jelenleg felesleges, 500-nál esetleg realizálhatsz egy keveset. Addig is! Vegyétek a kazettámat had építsek még egy házat! Ahogy az a drága Nojbi gyerek mondaná!

450 felett se tegnap vol…

#766066 Nyeretlen_Keteves

450 felett se tegnap volt ez a papír! De még most is szinte ingyé adják ezért tessék csak venni továbbra is szorgalmasan!:-)

#764513 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #764502

A gyerek nem bizonyít semmit! Nekem is van két csikóm oszt mégis:-) Persze az esetemben aztán tényleg nem lehet ok panaszra, gondolom ez nyilvánvaló! :-)

#764502 Ronin_ Előzmény: #764494

Minden relatív, a cigány is a maga kuvaszát dicséri, de már van 3 gyerekem, szóval bizonyítottam:-)

#764466 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #764247

Igazad volt a túlvettséggel!

https://www.erstemarket.hu/tartalom/26641/erste-fokusz-magyartelekom-160309

"A korrekció során akár a 415-417 közötti rés is visszatesztelésre kerülhet, ezért piaci áron short nyitását javasoljuk."

Pont azt a "hatalmas" rést kell betöltenie? Nóóórmális ez? Persze akár be is töltheti azt a tátongó rést ugye! Várom!

Mellesleg ki volt az a barom aki azt mondta Neked, hogy vegyél ebből a xarból? Nevet akarok!:-) Persze akárki is volt őt semmiképpen sem szabad okolni, ellenben Veled aki addig-addig elemezgetett amíg kiderült, hogy a rést feltétlenül be kellene tölteni!

Persze 448-nál nem jutott eszébe a nagyon képzett "elemzőnek" , hogy túlvetté vált! Mindig mennek az események után....jelentős késéssel.

#764374 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #764359

Nem! De átfogja! Ma érdekesen mozgott a kicsike, valami készül.... lehetséges, hogy a végén nem lesz őszinte a mosolyunk!?:-) Persze a "visszatesztek" ellenére a papír emelkedésre van ítélve! Nincs mit tenni!