Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

itt van Ibiza 650-es szi…

#764514 Ibiza

itt van Ibiza 650-es szintje.. innen többségében elmegy 950ig.. ittáltalában eladom és 750n veszem vissza.. utána 6030nál eladás.. de onnan visszamegy 950ig..

Re: nincs cím

#764512 Csusza Előzmény: #764506

Na, ez kérem ízléstelen!

:-)

Nem lett rossz a záró, bár szebbet reméltem, így kicsit dojis lett a napos gyertya. :-/

Napi maxos záró tetszene…

#764501 Csusza

Napi maxos záró tetszene. Főleg, hogy ma talán már nem csak Sanyi bá csinálta a forgalmat, hanem a nép egyszerű gyermekei.

Bár még nem hívott vissza az öreg, rá is dobok egy sms-t...

#764476 Csusza Előzmény: #764470

Megnyugszik, erőt gyűjt, majd megy tovább... :-)

Végül csak vettem még egy adaggal.

#764463 Csusza Előzmény: #764462

Igen, lehetne pár jó cég. Szerencsejáték sokunknak tetszene. :-) Nagy kérdés, hogy tényleg ezeket akarják, vagy valami ügyeskedésből szutykokat akarnak benyomni. A cig tényleg gázos történet lett, ilyen nem kellene több.

Ez meg szépen elpihenget itt 6600-nál, mint ami erőt gyűjt. Komolyan, kedvem lenne kicsit venni belőle... :-)

#764462 banyaiz Előzmény: #764457

Ilyen tőzsdefejlesztést mint pl a cig volt köszönöm szépen nem kérnék. Szép reményekkel voltam azzal a papírral magyar biztosító felfuttatják gyorsan viszonylag, normál tulajjal, komoly szándékok, aztán eléggé besülyedt a mutyiba. Nem is csak árfolyamügyileg, úgy minden szinten.

Még érdekes lehet persze majd a sorsa. Ha komolyra fordul. De hát nem az a sikertörténet egyelőre.

Szerencsejátékot szeretném nagyon mert van kárpótom és arra szívesen becserélném. Egyébként is mindjárt meglenne az 5. blue vele. Csak hozzák be és normális áron hozzák be.

Cs -nak említsd majd meg, hogy valamit intézzen ügyben, ha lesz rá időd, mert ez így botrányos. :)

#764458 banyaiz Előzmény: #764457

:D

...

Visszatérve még erre a Bét fejlesztésre nagyon jó gondolat csak az állami cégeknél is a gyémántot hozzák amiből kevés van de van, nem a tőkehiányos hulladékot . Azt az 1-2 céget. Szerencsejáték , Mvm .

Most az a tőzsdefejlesztés , hogy az eu-s kötelezettséget tartva behozzák egyszer majd vmikor az mkb-t majd az új tulaj? Ennél nagyobb elszántságot várnék.

#764457 Csusza Előzmény: #764455

Megcsörgettem, majd visszahív, ne az én számlám nőjön. Tudja az öreg, hol a helye...

#764456 banyaiz Előzmény: #764427

Érdekes ez a nyilatkozat. Azt gondolnám alapjáraton , hogy Mo-n ma a világ legegyszerűbb dolga állami vállalatokat a tőzsdére hozni. Mindössze egy bólintás kell a megfelelő személytől, és beindul a gépezet igenis értettük visszük tőzsdére.

Azért azt ne akarja elmesélni a bét elnöke pl Szerencsejáték tőkehiányos, és nincs kész a tőzsdére. Nincs rá politikai szándék kié a tőzsde mnb-é ki az mnb főnöke és akkor ha komoly a szándék a fejlesztésre nem sok lépést igényel. Nem csak a mese.

#764455 banyaiz Előzmény: #764447

Kérd már számon mi a stratégia, mit variál. :D Ideje elszámoltatni a viselt dolgokról mit variál itt a részvényeivel, ennyi idő után mit spekulálgat.

#764453 banyaiz Előzmény: #764445

Szerintem az a legvalószínűbb biztonsági játékot csinált. Jobb nem benne lenni nagy téttel ott választás előtt ki tudja mi sül ki belőle nagy igyekezetből. Olyan számok röpködtek ott , hogy FED pénze se lett volna elég az igényekre. Felmerült már az is, hogy a bank adjon ingyen egy házat mert felvett hitelt tőle :)

De azért legyen átváltható kötvény raktáron biztos ami biztos. Ilyesmit tudok elképzelni.

ezt igazán ő tudná elmondani mi járt a fejében.

#764452 banyaiz Előzmény: #764445

Na jó csak gondolod , hogy neki az a durván 2,5 millió X4500-al = kb 11 mrd hiányzott ?

Persze sok pénz és ez is egy lehetőség. De azért szerintem más forrásból is ezt elő tudta volna teremteni ott és akkor ha Otp -t nem akar eladni semmiképpen.

Lehet úgy gondolkodott cash a biztos egy ilyen beruházás közben hátha sikerül teljesen tönkretenni a bankot a nagy devizahitel mentés közben.

#764447 Csusza Előzmény: #764391

Na, erről beszéltem. Bár bevallom, kicsit meglepett, hogy Sanyi bá ennyire veszi, azt hittem, ez más valaki.

Mindjárt rá is telefonálok az öregre, hogy mondja csak el, mit művel, és miért nem szólt nekem előtte... :-)

#764446 banyaiz Előzmény: #764379

Vagy azt tudom még elképzelni neki ott eladáskor azért elég sok háttérinfója lehetett mit terveznek és lehet voltak a megvalósultnál durvább tervek is forintosításra , banki terrorizálásra. Aztán úgy gondolta b+ akkor itt a csomagom egyszerre térjél már észhez. :)

Ez még benne van a pakliban nálam, hogy így volt.

Az biztos, hogy ez rá nem volt jellemző ilyeneket művel valami nagyon kibillentette . :) Ilyen, hogy vezérigazgató bevágja egy nap alatt csomagja nagy részét főleg ő aki általában csak összegyűjtögette 10 évig stb. 2008-9-ben sem dobálta.