Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#764287 Mancs Előzmény: #764281

Az otp már nem tud olyan növekedést produkálni mint az általad említett időszakban. Ezenfelül az ország fundamentumok, az eu-s csatlakozás is vastagon benne volt a korábbi idők árfolyamemelkedésében.

Ilyen már nem lesz. Max, ha lendületes tempóban folytatódna a külföldi továbbterjeszkedés, vagy az OTP felvásárolná valamely nagy nyugati bankot, mondjuk a Deutsche Bankot, a Raiffeisent, vagy az Unicreditet...

#764286 banyaiz Előzmény: #764283

Minden lehet. :)

Várjuk a megemelt osztalékot.

Annyira be volt punnyadva 5-6 k között és nem jött az igazi fundás javulás vagy nagyon keserves 1 lépés előre 1 hátra, hogy idénre nehezen tudtam elképzelni mi tudná 7 k fölé vinni. Külföldön azért várható volt egy esés előbb utóbb nagyobb is.

De ahogy eddig ez a 2 hónap kinéz biztató. Most már kezdtem reálisnak látni idén 7 k fölé nézünk.

#764283 Csusza Előzmény: #764281

:-)

Az elég, ha tegnap eladottak egy (kicsike) részén 5 évet ültem? ;-)

Lehet, hogy ezen is fogok? :-D

#764281 banyaiz Előzmény: #764280

Az esésben szeretem venni. Az egyhangú, hogy megveszed és mindjárt keresel rajta. :) Sokkal érdekesebb ha veszel mindjárt lefeleződik kitör a forradalom stb, évekig anyázol stb. :)

Egyszer annyira szeretném, hogy ez a papír megmutatná , hogy ténylegesen mi van benne. Egy olyan időszakot mint 97-2007 között volt. Új dimenziók nyílnának meg azok előtt akik mondjuk 2008-tól kezdték követni. Azok az idők már nem jönnek vissza max szerényebb változatban.

Próbavételem megtörtént,…

#764280 Csusza

Próbavételem megtörtént, egy tized pakk méretű adag.

Már csak a poén miatt is megérte itt venni, meg rajtam kívül szerintem senki nem mert még... :-)

#764278 banyaiz Előzmény: #764258

Felminősítés az szerintem kész tény, csak melyik lesz az első aki meglépi. De szerintem ennek az árazása már azért nagy vonalakban megtörténhetett.

Ami még érdekes lehet, hogy msci -ben mikor nő a súlyunk az nagyobb dobás mint cece. Annak is idén jönnie kell .

Cs papa is csipegetett. Annyi a jó hír így hirtelen. Minden egyszerre. Lehet jobb lenne fokozatosan.

#764276 banyaiz Előzmény: #764258

Az a biztató idei évet nézve, hogy külföldi parában mérsékelten estünk, most , hogy esés egy részét megvették mentünk szépen fel. Ez a jó szokásunk maradjon meg minél tovább . Buxot tekintve.

+ ezek az évekig érkező hírek leminősítés, súlycsökkenés régiós alapoknál egyéb nyalánkságok, ez megfordult, a forradalmi terror is kifulladt puszi puszi bankok műsor megy.

Egyetlen negatívum van, hogy a funda nem pörgött még úgy fel, hogy reális legyen ebben az örömködésben 10 k vagy nagyobb árfolyam. Ezt nehéz belelátni egyelőre.

Lengyeleknek is sokat köszönhetünk mostanra időzítették az unortodoxia átvételét, segít a súlyoknál nekünk ha ők csökkennek.

Összességében bizakodó vagyok természetesen. Jó látni végre kezd magához térni .:)

#764264 polgarmester Előzmény: #764258

+ami még érdekes lehet a jövő héten:03.18

Idén ez az első boszorkánypéntek

(részvény- és indexopciók, valamint határidős részvény- és indexopciók egyszerre járnak le. Ez minden évben negyedévente következik be, mégpedig március, június, szeptember és december harmadik péntekén.)

#764258 polgarmester Előzmény: #764252

...nem veszek. Kivárok. Nem tetszik. Lehet lemaradok.

Ami viheti-veheti- e hét csütörtök - kamatdöntő, QE..+03.18 felmin esélye. (Standard&..)+Cece átsúlyozás.

#764240 banyaiz Előzmény: #764231

Csak azt tudom erre mondani olcsóbb longolni 6500-ról mint 7500-ról. :)

Szépen néz ki remélem meg is tartja ezt az erejét nem csak egy fellángolás.

#764235 polgarmester Előzmény: #764231

Ja. Hüjjék ezek.:( Má öccá' fölött. Azért olyan nagy vételi erőt még nem látok. Csányi pereputty?

#764231 Sumér harcos Előzmény: #764199

a maradék short kivágodott....bukó.

teljes partvonal....

van még shortos egyáltalán?

most 6500 felettről longolni??bolond világ:)