Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#764281 banyaiz Előzmény: #764280

Az esésben szeretem venni. Az egyhangú, hogy megveszed és mindjárt keresel rajta. :) Sokkal érdekesebb ha veszel mindjárt lefeleződik kitör a forradalom stb, évekig anyázol stb. :)

Egyszer annyira szeretném, hogy ez a papír megmutatná , hogy ténylegesen mi van benne. Egy olyan időszakot mint 97-2007 között volt. Új dimenziók nyílnának meg azok előtt akik mondjuk 2008-tól kezdték követni. Azok az idők már nem jönnek vissza max szerényebb változatban.

Próbavételem megtörtént,…

#764280 Csusza

Próbavételem megtörtént, egy tized pakk méretű adag.

Már csak a poén miatt is megérte itt venni, meg rajtam kívül szerintem senki nem mert még... :-)

#764278 banyaiz Előzmény: #764258

Felminősítés az szerintem kész tény, csak melyik lesz az első aki meglépi. De szerintem ennek az árazása már azért nagy vonalakban megtörténhetett.

Ami még érdekes lehet, hogy msci -ben mikor nő a súlyunk az nagyobb dobás mint cece. Annak is idén jönnie kell .

Cs papa is csipegetett. Annyi a jó hír így hirtelen. Minden egyszerre. Lehet jobb lenne fokozatosan.

#764276 banyaiz Előzmény: #764258

Az a biztató idei évet nézve, hogy külföldi parában mérsékelten estünk, most , hogy esés egy részét megvették mentünk szépen fel. Ez a jó szokásunk maradjon meg minél tovább . Buxot tekintve.

+ ezek az évekig érkező hírek leminősítés, súlycsökkenés régiós alapoknál egyéb nyalánkságok, ez megfordult, a forradalmi terror is kifulladt puszi puszi bankok műsor megy.

Egyetlen negatívum van, hogy a funda nem pörgött még úgy fel, hogy reális legyen ebben az örömködésben 10 k vagy nagyobb árfolyam. Ezt nehéz belelátni egyelőre.

Lengyeleknek is sokat köszönhetünk mostanra időzítették az unortodoxia átvételét, segít a súlyoknál nekünk ha ők csökkennek.

Összességében bizakodó vagyok természetesen. Jó látni végre kezd magához térni .:)

#764264 polgarmester Előzmény: #764258

+ami még érdekes lehet a jövő héten:03.18

Idén ez az első boszorkánypéntek

(részvény- és indexopciók, valamint határidős részvény- és indexopciók egyszerre járnak le. Ez minden évben negyedévente következik be, mégpedig március, június, szeptember és december harmadik péntekén.)

#764258 polgarmester Előzmény: #764252

...nem veszek. Kivárok. Nem tetszik. Lehet lemaradok.

Ami viheti-veheti- e hét csütörtök - kamatdöntő, QE..+03.18 felmin esélye. (Standard&..)+Cece átsúlyozás.

#764240 banyaiz Előzmény: #764231

Csak azt tudom erre mondani olcsóbb longolni 6500-ról mint 7500-ról. :)

Szépen néz ki remélem meg is tartja ezt az erejét nem csak egy fellángolás.

#764235 polgarmester Előzmény: #764231

Ja. Hüjjék ezek.:( Má öccá' fölött. Azért olyan nagy vételi erőt még nem látok. Csányi pereputty?

#764231 Sumér harcos Előzmény: #764199

a maradék short kivágodott....bukó.

teljes partvonal....

van még shortos egyáltalán?

most 6500 felettről longolni??bolond világ:)

...Van egy alap Singapur…

#764216 polgarmester

...Van egy alap Singapurban. Nagy alap, sok pénz van benne. Ez az alap Csányi Sándoré, az OTP vezér alapja. Ebbe pénteken 400 ezer darab OTP és 70 ezer MOL részvény került. Jó látni, hogy a "NAGY" ember is bízik a magyar piacban.... (RC)

:(( Ez bizony szopacs. Elhebrencskedtük.

Újratervezés.

#764213 Sumér harcos Előzmény: #764202

nem lesz többé egy csipás broker,büfi aki 6284 alatt venni tudna?:)

mondjuk akkora apropénzért vett,saját viszonyait figyelembe véve,hogy na...