Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#765195 banyaiz Előzmény: #765182

Khmm a 37 környékén de jóval alatti átlaggal zárt longjaim, de jók lennének most.

Végigküzdöm a nagy csapkolódást 30 környékén erre lezárom mikor végre megindul. :) Tipikus hiba.

Itt is a dollár gyengülés hatása nyersanyagokra, mindjárt ráharaptak, most nincs napirenden , hogy napi még 100 k hordó plusz van és hasonlók. Vagy nincs hová rakni már az olajat.

Jó ez a novemberi lejára…

#765107 TrendMan

Jó ez a novemberi lejáratú olaj long certi, amelyet valaki ajánlott.

Végülis plusszban vok vele, csak éppen egy ideje nem mozdul.

Az áttételes olaj longok meg menetelnek.

#764588 matgab Előzmény: #764582

én is azt várom, hogy seadrillben június végéig lesz még egy duplázási lehetőség... :-)

#764582 Koffein Előzmény: #764554

amiket te figyelsz, azok esésre vannak ítélve :-D

tegnap enyhén emelkedett a KMI 1%, LINE +29%, XOM -0,2%, CVX +4,6%, CHK +7,6% csak hogy egy párat említsek... :)

SDRL pre marketben +2,5%ban van... hihetetlen ez a cég... :)

szerintem júni júli környék lehet még egy meghúzás, amikor a hitelezőkkel újra tárgyalják a hiteleket, a jelek szerint, a lazacos nem nagyon akarja veszni hagyni a céget...

#764492 Koffein Előzmény: #764484

realizálnak, meg shortok nyílnak folyamatosan, 10 percesen szépen kirajzolódnak a harci állások... tegnap az utolsó másfél órába szépen megszórták a szerencsétlent...

#764200 TrendMan Előzmény: #764195

Khmmm

Én ma 3250-en eladtam az áttételes olaj long certimet, amelyet 910-ért vettem.

A simát még tartom, bizonytalan vagyok, hogy meddig.

De max. március végéig, mert szerintem a tőzsdék addig pótolják az év eleji veszteséget.

Utána megint jön a lejtmenet.

#764195 matgab Előzmény: #764181

tartom a 3,32-es és a 12,7 körüli seadrill pakkomat. Úgy tervezem, hogy 12,8-nál eladom az egészet és utána veszek egy rózsadombi villát... :-)

#764178 joepappa Előzmény: #764174

én még nem vagyok eladó szinten. most kezdek kijönni a gödörből sse duplában van epe meg +20%-ban én még ülök a kezemen.

#764174 TrendMan Előzmény: #763876

Most törte át a csökkenő trendvonalat, erre kihal a topik?

Senki nem vett? Senki nem adott? Mindenki már rég longban van és még tartja sokáig?

#764173 TrendMan Előzmény: #763876

Most törte át a csökkenő trendvonalat, erre kihal a topik?

Senki nem vett? Senki nem adott? Mindenki már rég longban van és még tartja sokáig?