Hát... most nagyon megleptél. Ha tudom, hogy neked ennyire fontos ez a téma, hogy nem tudod sem értelmezni, sem helyén kezelni amit írtam, dehogy kezdek bele. Próbáltam is, most az elején tisztázni, hogy éreztem ám a durcát a soraid között, de semmi alapja, mert nem akarlak bántani, csak valahogy megértetni. Ezért szálkáztam ki teljesen, de látom csak rontott a helyzeten. Most normálisan az jönne belőlem, hogy viccelődve elkezdeném találgatni, vajon miért vagy ennyire pikírt a témától, de ezt meg se merem próbálni. Pedig lennének ötleteim. Ez is egy vicc. (még mielőtt vérig sértődnél)Apropó. Vicc. Én eddig úgy tudtam, hogy ezek a jelek a viccelődés jelei :) :D Mosolygás nevetgélés jele. Megfelelő helyekre ennek értelmében ki is tettem. Lehet, hogy évek óta rosszul tudom ezt és rakás embert vérig sértettem annak tudatában, hogy jeleztem viccelek?
"Belőled dől a rosszindulat. " E mondat helyett valami ilyasmi válaszra számítottam: Ennyire hülye nem lehetsz :DDDD Vagy vérmérséklettől függően valami ilyesmi. Ha belegondolok az első csomagtartós mondatba amit kitöröltem, mert félő, volt hogy félreérted, hát nagyon jól tettem.
Amikor megláttam rbbj válaszát, láttam vette a lapot. A szmájlit hiányoltam a végéről, nehogy valahogy félreértsd. Aztán arra gondoltam: Á ez annyira túl van tolva, hogy lehetetlen félreérteni. Lehet direkt azért nem tett szmájlit, hogy ellensúlyozza valamennyire a túltolást. Valami olyan válaszra számítottam, hogy :menjetek a sunyiba mind a ketten :) Tényleg ennyire nem érzed, hogy van vagy nincs éle a cikizésnek?
Adódik rögtön a tesztkérdés:
Válassz!
A, Nem értem a viccet és nem is szeretem.
B, szeretem, de nem értem.
C, Értem, de nem szeretem.
D, Mi az a vicc?
Ahogy elsőre elolvastam ezt a 84-est, komolyan elgondolkodtam, hogy ezt valami szívatásnak szánod. Valami visszavicc. Eljátszod, hogy megbántódtál, hogy rosszul érezzem magam, mert megbántottalak. innen nézve annyira túl van tolva, ahogy sértetten bizonygatod a csomagtartó állapotát, hogy nem tudom hova tenni. Teljesen belezavarodtam. Többször el kellett olvasnom, hagyni hogy leülepedjen. Most jelenleg ott tartok, hogy tényleg berágtál, de biztos nem vagyok benne még most sem.
Mindenesetre megígérem, ha neked, vagy veled kapcsolatban másnak írok, hótt komoly leszek, mint egy vakbélgyulladás. Az pedig komoly ám. Tudom, mert most műtöttek.