Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#763880 Margaretta Előzmény: #763803

Írtam, hogy az autómat a fiúk tartják rendben. Az olajcsere is szinte kilóméterre pontosan az előírtak szerint van. Meg minden az előírásos vizsgálatok szerint.

Mint írtam már a csomagtartó kapcsán eggyel előbb, hogy ez sem az általános, mert itt tökre pontosan minden be van tartva.

Az olajat és az olajszűrőt mi visszük, hogy még véletlenül se a gagyit tegyék bele.

ÉS ott állnak az autó mellett, míg matatnak rajta.

#763877 Margaretta Előzmény: #763779

Mert nem bírom, ha besorolnak az ótvar csomagtartósok közé. Ótvar csomagtartót láttam már eleget visszahőkölve a mocskától és tartalmától. Én direkt emiatt egy, mint írtam is gyári-új üresen tartom, hogy aki belenéz elájul szó szerint. Ezt te nem tudtad, mert talán még nem láttál ilyent:)

#763875 Margaretta Előzmény: #763764

Nem vagy, mert megnézted az Angkort is:)

Robbajj meg csatlakozott Lámához a szívatásomban. Ja, meg az eu-t leszarozta. Valami ilyesmi volt.

Egyébként tőle rácsodálkoztam erre.

#763870 Fornit Előzmény: #763837

Valahogy így? :))

Ön egyetért e azzal, h Robbajj komoly ember?

a, - Igen

b, -Nem

c, - Szerintem meleg is!

d, - Ki az a Robbajj???

#763847 rbbj11 Előzmény: #763837

Nem így hangozna, hanem így:

Ön egyetért e azzal, h Robbajj komolyabb ember, mint a stocklandyard többi tisztelt tagja?

#763837 KawaBazsy Előzmény: #763835

Akkor vhogy így hangozna a kérdés: Ön egyetért e azzal, h Robgajj komoly ember? Az én szavazatom, a nem.. :-)

#763811 rbbj11 Előzmény: #763764

sztem én vagyok ebben a csapatban az egyetlen komoly ember :) Aki legalább idönként komolyan is veszi, amit mond :)

#763808 rbbj11 Előzmény: #763703

Pl. ez sem átlag. A legtöbb embernek nincs is az autójának garázs, vagy kemény havi díjakat fizet érte. ìgy a kiindulási felvetés egy átlag ember (nem te!) ingázásra vett autójájnak km-költségéhez nyugodtan hozzá lehetne számolni a garázst is.

Szumma szummárum az egész vita egy átlagember, átlag új autójának átlagos költségeiröl volt szó, ami km-re vetítve (ha nem más mosssa, szereli stb ingyen), akkor az böven eléri a 80Ft-ot km-ként felsö-közép kategóriás kocsinál. Egy alsó kategóriásé is eléri az 50-60 Ft-ot (nem kavabazsy legtartosabb konstrukcios autoi...amik a piacon levö autók töredék hányada...)

#763803 rbbj11 Előzmény: #763702

Semmi fikázás nincs, szerintem vmit a szívedre vettél, amit egyáltalán nem volt indokolt.

És az olajcsere bizony nagyon széles skálán mozog az embereknél, és egy hanyagabb olajcserével semmiféle üzembiztonságot nem kockáztatsz, csak max rövidül a motor élettartama. És igen, az a tapasztalatom, h. a legtöbb ember, különösen legtöbb nö, nem cseréli rendesen az olajat. Mondjuk 15.000-es intervallum helyett csak 20e-nél. Jellemzöen nem szokták tudni azt sem, milyen olaj van benne. A gyári sokszor messze nem a legmegfelelöbb. Vagy a gyári helyett olcsóbbat rak bele neki a szerelö, legtöbb ember se nem kérdez rá, sem semmi.

Minek nézlek? Bocsánat, egy átlagos nönek. És ha nem vagy az az autók terén, de nekem mégis ez a kép jött le a TE hozzászólásaidból, akkor nem hinném, hogy csak én tehetek róla. Lehet te sugárzol magadról akaratlanul hamis képet, nem?

#763779 Láma Előzmény: #763737

Ha ezer évig élnék, se tudom megfejteni a női lélek rejtelmeit. Ibiza folyamatosan beszólogat neki, személyében sértegeti. Azt elintézi egy-egy gyengécske válaszmondattal. Az autója csomagtartójának becsületét egy ártalmatlan vicc után anyatigrisként védelmezi.

#763751 Margaretta Előzmény: #763736

A "Mész a fenébe"-t azért nem írtam, mert már Ibiza szóvá tette, hogy szerintem mindenki menjen a fenébe. Pedig nem is, csak ő, meg prospero, meg Rbbj, meg még annyian, hogy már nem is emlékszem :)

#763736 Láma Előzmény: #763701

Hát... most nagyon megleptél. Ha tudom, hogy neked ennyire fontos ez a téma, hogy nem tudod sem értelmezni, sem helyén kezelni amit írtam, dehogy kezdek bele. Próbáltam is, most az elején tisztázni, hogy éreztem ám a durcát a soraid között, de semmi alapja, mert nem akarlak bántani, csak valahogy megértetni. Ezért szálkáztam ki teljesen, de látom csak rontott a helyzeten. Most normálisan az jönne belőlem, hogy viccelődve elkezdeném találgatni, vajon miért vagy ennyire pikírt a témától, de ezt meg se merem próbálni. Pedig lennének ötleteim. Ez is egy vicc. (még mielőtt vérig sértődnél)Apropó. Vicc. Én eddig úgy tudtam, hogy ezek a jelek a viccelődés jelei :) :D Mosolygás nevetgélés jele. Megfelelő helyekre ennek értelmében ki is tettem. Lehet, hogy évek óta rosszul tudom ezt és rakás embert vérig sértettem annak tudatában, hogy jeleztem viccelek?

"Belőled dől a rosszindulat. " E mondat helyett valami ilyasmi válaszra számítottam: Ennyire hülye nem lehetsz :DDDD Vagy vérmérséklettől függően valami ilyesmi. Ha belegondolok az első csomagtartós mondatba amit kitöröltem, mert félő, volt hogy félreérted, hát nagyon jól tettem.

Amikor megláttam rbbj válaszát, láttam vette a lapot. A szmájlit hiányoltam a végéről, nehogy valahogy félreértsd. Aztán arra gondoltam: Á ez annyira túl van tolva, hogy lehetetlen félreérteni. Lehet direkt azért nem tett szmájlit, hogy ellensúlyozza valamennyire a túltolást. Valami olyan válaszra számítottam, hogy :menjetek a sunyiba mind a ketten :) Tényleg ennyire nem érzed, hogy van vagy nincs éle a cikizésnek?

Adódik rögtön a tesztkérdés:

Válassz!

A, Nem értem a viccet és nem is szeretem.

B, szeretem, de nem értem.

C, Értem, de nem szeretem.

D, Mi az a vicc?

Ahogy elsőre elolvastam ezt a 84-est, komolyan elgondolkodtam, hogy ezt valami szívatásnak szánod. Valami visszavicc. Eljátszod, hogy megbántódtál, hogy rosszul érezzem magam, mert megbántottalak. innen nézve annyira túl van tolva, ahogy sértetten bizonygatod a csomagtartó állapotát, hogy nem tudom hova tenni. Teljesen belezavarodtam. Többször el kellett olvasnom, hagyni hogy leülepedjen. Most jelenleg ott tartok, hogy tényleg berágtál, de biztos nem vagyok benne még most sem.

Mindenesetre megígérem, ha neked, vagy veled kapcsolatban másnak írok, hótt komoly leszek, mint egy vakbélgyulladás. Az pedig komoly ám. Tudom, mert most műtöttek.

#763703 Margaretta Előzmény: #763702

Még annyit, hogy házban lévő garázsban van. Emiatt sem kell annyit mosni, mintha kicsapnám pl. Budapesten az utcára.