Szerintem egy tesztet megér a dolog, de csak 480 felett egy megfelelően távoli időpontban! Mondjuk jövő héten! :-)
Szerintem egy tesztet megér a dolog, de csak 480 felett egy megfelelően távoli időpontban! Mondjuk jövő héten! :-)
En nem tervezek eladast, bar valszleg neha lefele is fog menni.
Okés, bár nem vagyok elég jó matgab faktoring.
Talán meglesz a 450 oszt eladhatod! De kérdem én, hogy minek, kinek? :-)
Ne várj addig míg beesik! Légyszi azonnal szólj amint vettél. Mert akkor rögvest nyitom a shortot :-)
Na jó, ha beesik veszek egy kis lavórral. Már évek óta kerültem.Ideje megint csalódni benne.
Nem lehet, hanem biztos! De amúgy tökmindegy mivel "sajnos" a jó Isten sem ment meg minket a 450-től. Meg a 600-tól sem :-)
Vajon mit jelent ennél a certinél a roll over?
Hétfőn nézek majd nagyot?
Akkor Neked ennyi elég is lesz a jóból! Leveszem a telkoról a kezem mára, zárul Miki mókatára!
Az a minimális cél volt, de a zótépé meg a Ricsi meghozta a kedvem:-) Ja és reggel belecsíptem az ANY-ba is, az sem tűnik rossznak.
Reggel még 445 volt a cél!? Intézkedtem, de Neked semmi sem elég! Meglátom mit tehetek...de akkor az üvegeket is vissza kell vinnem bakker! :-)
Tessék! Meg is van :-) Persze MOL elhalványítja fényünk de tőlem az is ,mehet 20K-ig:-)
Mindenki követ el amatőr és buta hibákat, ezért ne a papirra legyél dühös.
Én is követek el ilyen hibákat, de nem irom be ide:-)
Hopp! már rá is dobtál vagy 50K-t 444-re!? Dobj még rá minimum 100K-t mert így nem kihívás!
Friss hír... Ma belecsíp a 445-be! Annak ellenére is, hogy semmi jele sincs egyelőre. Tedd be 444-re és majd ott megveszem! :-)
Ne légy türelmetlen! Viszont legújabb információim szerint a héten nem lesz felmin! Március 19.-én viszont már tutira az lesz! Teljesen megbízható és hiteles forrásból értesültem :-) Bár szerintem már be is van árazva.